- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
Ha nincs megnyitva a MiFit App, nem rezeg a karkötő. Nougatnal nem volt ilyen, mit kell beállítani?
-
snakebait
senior tag
Szia,sziasztok!
Most már nem tudom mi van! Valakinek működik,valakinek nem De próbálom mutatni nálam mi van. Szóval ott van nálam is a viber beállításaiban mint Nálad a rendszerhangok használata,ki van pipálva. Hívás csengőhangját tudom is állítani. Viszont ha az Értesítési hang-ra bökök akkor átdob ide és itt viszont nem tudok hangot választaniPoco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
mobala
csendes tag
Azért ilyet még nem csinált.
-
rjg
őstag
válasz snakebait #3280 üzenetére
Font vagy betűtípus csere, csak, hogy a kereső is megtalálja. Nem tudom, hogy Te hol kutakodtál. ;-) de a Beállítások alatt sehol nem találtam. Azért írom le, hogy hátha másnak segítség lesz; nálam a megoldás a Themes manager for Huawei lett a Play-ből. Ezzel le lehet tölteni új fontokat is, illetve bekerül a fent linkelt beállítási lehetőség is a Témák - testre szabás alatt.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
-
Joe 89
tag
Nekem se jött még meg az oreo kártyafüggetlen készülékre.
-
trobi28
addikt
Én is frissítenék, de nem akarja feldobni. Hiába próbálom minden módon. Mostmár azon gondolkozok hogy leszedem valahonnan és ráteszem, csak nem akarok kockáztatni Tavaly év végi a készülék, Telenotnál vásárolt.
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
DaDa
senior tag
Nekem is megjött az oreo. Csak egy wipe cache ürítés volt és eddig minden rendben. 😀 csak az app drawer nagy ikonjai zavaróak de egy téma majd segít ezen.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
akibor000
aktív tag
válasz PrometheusX #3274 üzenetére
láttam,olvastam.
-
PrometheusX
aktív tag
Nekem úgy jött meg a frissítés, hogy számítógépen HiSuite programmal felfrissítettem B183-ra (B150-ről), és aztán a telefonon második rendszerfrissítés keresésénél feldobta hogy van új verzió (C432; a HiSuite program nem találta az Oreos frissítás). Lehet érdemes így megpróbálnod a frissítést ha nem nagyon akaródzik jönni az OTA.
Mgj.: a HiSuite program is ugyanúgy telepít mint az OTA, csak a háttérben dolgozik és mikor kész, a telefon megkérdezi hogy mikor szeretnél frissíteni (most, később, vagy éjszaka).
[ Szerkesztve ]
-
miauut
tag
Sziasztok
Érdeklődöm, hogy B150-re is fog jönni frissítés? Vagy fel kell tennem a 183-at?
KöszönömNokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note
-
TigerDzsó
tag
Sziasztok!
Végre nekem is feldobta a frissítést!
Minden féle reset nélkül feltelepítettem és eddig nem tapasztaltam semmi rendellenességet (kopp-kopp).
Eddig tetszik nekem minden, bár kicsit sajnálom, hogy az ikonok megváltoztak, de sebaj.SZERK: Német MediaMarkt-os vásárlás, egy német és egy magyar telekomos SIM-el.
[ Szerkesztve ]
-
gyulamester
csendes tag
Sziasztok! Nekem is feldobta az Oreot (Osztrák telefon osztrák SIM). Eddig mik a tapasztalatok? Megéri frissíteni vagy maradjak inkább 183-on?
[ Szerkesztve ]
-
PrometheusX
aktív tag
-
snakebait
senior tag
Szia!
Az egy dolog,hogy megmutatod Nálad megy. De nálam NEM! Azt csináltam mint azelött, hogy betettem a HWThemes mappába a betűtipust, ami most ugye megszűnt és a Huawei >Themes helyre került, ide teszem és máskor a saját témáknál ott volt, rányom és kész. Annyi, hogy vissza saját témát. Csak ugye ott muszáj volt angol nyelv, itt meg ahogy Nálad is látom megy Magyar nyelvel is. No, kutakodom tovább.
Ez olyan kb. mint írja itt minap Valaki, hogy tud Viberen üzenet hangot változtatni. Én nem. Már meg gebedek. Volt FR, régebbi viberek próbálgatása, semmi. Az a baj, hogy a környezetemben nincs senkinek Oreoja, hogy megnézném.
Ja! És még egy dolog. Chrome böngésző. Azelőtt, Nugaton megcsináltam azt, hogy alulra került a címsor. Ugye a Chrome Home beállítást kellet Disable-ra tenni, ezt is itt ajálta Valaki. Most is megy ez a dolog, viszont ha kilövöm a Chrome - ot és újra indítom a fülek felülre ugranak. Viszont a beállítás marad. Ez csak nálam van, valami bug, vagy valamit kell még tfükközni?Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snakebait
senior tag
Most, hogy Oreora frissítettem ismét akarnák betűtipust váltani, de nem akar összejönni. Azelőtt hetesen ment, igaz csak Angol nyelvű beállítással, de itt nem működik az a dolog. Pedig valaki itt azt mondta Oreon ugyan úgy kell csinálni ráadásul Magyar nyelven is működik. Hát nekem sehogyan sem akar.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
bedibazsa
senior tag
Nekem sem Telekom hálón, sem Telenoron nem írja. A Telenor-központban dolgozom Törökbálinton, ott aztán van 4G+, de még ott sem írja. Kollégáim Mate 9-ei, meg az S8-ak írják, ez nem. Budapest belvárosában sem. Nekem is hiányzik, mert jó a lefedettség és simán tud a hálózat 250+ megabitet.
-
goop
őstag
Tudja a honor 9 a 4G+ t? Mert elvileg a h8 is tudta, gyakorlatilag meg nem, mert olyan fajta volt benne, amit Európában egy országban használnak.
-
DaDa
senior tag
Root nélkül csak a huawei backup jó. Mentsd sd kártyára azzal tökéletes. Vagy PC vel a hisuite.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
kásás
tag
Sziasztok!
Ti frissítés előtt mivel mentitek le a dolgaitokat? Létezik ami az app-okat a beállításaikkal együtt menti?
Ez az új huawei cloud-ba mentés nekem pl. nem sikerül. Elindul, majd mikor az alkalmazások mentése a végéhez ér, kiírja, hogy nem lehet menteni. A visszaállításnál meg kiírja, hogy wifi kapcsolat kell, dehát az van.[ Szerkesztve ]
-
EndR
tag
Srácok,
talán egy kicsit böszme kérdés, ezért elnézést, de érdekel.
Aki javasolja a factory resetet Oreo frissítésnél, azt előtte vagy utána ajánlja?
Vagy mindegy?3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
jim bcs
nagyúr
válasz Tappancs2001 #3231 üzenetére
Picit visszaolvasol és láthatod, hogy igen, frissült.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
snakebait
senior tag
Aki Oreon van és használ Vibert megnézné,hogy a viber beállításaiban az üzeneteknek meg bírja változtatni a hangját? Ugyanis eddig mindég meg lehetett változtatni és én mindég egy bizonyos hangot használtam,de most nem tudom. Ha rányomok a viberben az értesítési hangra akkor bedob a telefon beállításaiban a viber értesítéseibe,de ott meg nem lehet változtatni a hang effekten
-
Dtomka
veterán
Én is akkortájt vettem és nekem pár napja (02.23-án) frissült. Nem vágom mi az az OTA, de a rendszerfrissítés menüben találta meg az OREOT.
[ Szerkesztve ]
-
Rabby
tag
Éppen tegnap frissült a decemberi Telenoros készülékem.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Tavaly november végén vásároltam egy Telenoros Honor 9 telefont, B183 szoftververzió van rajta és még nem frissült Oreo-ra. Azt szeretném kérdezni, hogy a Telenoros Honor 9 tulajok közül frissült már valakinek a telefonja Oreo-ra, vagy még senki sem kapott OTA-n keresztül? Előre is köszönöm a segítséget
-
tgb
senior tag
Az ékezetes kisbetűk,hát az valami hányinger,oreo alatt!
[ Szerkesztve ]
az irányár nem félarat jelent!
-
akibor000
aktív tag
a miui az xiamiau...😂
-
mobala
csendes tag
Megmondom őszintén, amennyire vártam ezt az Oreo frissítést, annyira utálom.
A felugró android rendszer értesítés a legzavaróbb.
Akkumulátorról nem tudok nyilatkozni, mivel vatta új van benne.
MIUI-ban nem érzékelek változást. -
ASDGamer
tag
Nektek is szokott néha "mosódni" a kép ahogy pl görgettek vagy hasonló?
-
polesz66
csendes tag
Telekomos szeptemberi kétkátyás független P9 már az összes fórum társ lefrissül mire az enyém frissítést talál 😫
-
snakebait
senior tag
válasz Steelers #3212 üzenetére
A belső tárhelyre csináltam egy HWThemes mappát, beleraktam a témákat amiket szerkeszteni-mixelni szeretnék, de a Theme Editor így is reklamál, hogy nem talál témákat.
Az android rendszer értesítést pedig nem tudom sehogyan sem eltüntetni.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
Steelers
senior tag
válasz snakebait #3211 üzenetére
Csinálj egy HWThemes mappát, oda másold be a témafilokat és tudod őket szerkeszteni,én így oldottam meg.
Én el tudtam tüntetni az értesítéseket, nem tudom nálad mi lehet a gond.
A többire nem tudok mit mondani, mert a Vibert eredeti hangon használom, a Light Managert nem használom. -
snakebait
senior tag
Szóval van itt 1-2 dolog ennél az Oreonál amire nem tudok megoldást és nagyon piszkál. Megjegyzem volt recovery menüből teljes gyalulás és telefon újként belakva.
Szóval ez a bizonyos android rendszer kiteszi az értesítését a redőnyre és sehogyan nem tüntethető el. Ha kicsit félrehúzom és a fogaskerékre nyomok, ott minden beállítás levéve, kikapcsolva. Ha az óra kis ikonra akkor csak bizonyos ideig el tudom odázni, de ez nem megoldás. Mit kéne állítanom?
A másik dolog a Viber. Nem bírok saját értesítési hangot beállítani. Csengőhang ok., de ha üzenet hangra nyomok akkor bedob a telefon viber értesítési beállításaiba, de ott nem lehet értesítési hangot beállítani. Valami megoldás?
Theme Editorral nem tudok saját témát kreálni ugyanis megváltozott a témák elérési útvonala, nincs HwThemes mappa, hanem máshova került, más néven és a Theme Editor nem találja. Valaki próbálkozott már ezzel?
Ja, és a Light Meneger progi is elég bizonytalanul dolgozik. Van amit jól mutat, olyan színnel villog a led ahogy beállítottam, de van ami nem. Pedig azelőtt kifogástalan volt. Erre valami?
Hirtelen ezek jutottak eszembe amik nagyon zavarnak az új oreon és Emui 8-on[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz crazygamer75 #3209 üzenetére
Akkor nálam mi lehet a baj?
-
Gabonetta
aktív tag
Van olyan, aki a Telekom-nál vette a készüléket? Nekem 150 még mindig az aktuális verzió.
-
qltsar
veterán
Rollback package van valahol amugy? Vagy ha egyszer felment az Oreo akkor utana nincs 'hivatalos' visszaut?
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Nekem is lejött az Oreo. Hááááát, mit mondjak? Nem estem hanyatt tőle. Sőt. Nekem nem bejövő. Sok dolgot amin változtattak nem tetszik, nem praktikus számomra. Beállítások menü is össze lett vonva,átláthatatlan.
A lehúzható értesítési sáv sem praktikus, főleg, hogy az android rendszer állandóan kitesz valami baromságot, nem tűntethető el, csak bírom elodázni. Hiába van kikapcsolva minden.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
VoltE telenornál van? Hol találom?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Telekomnál mennyi garit adnak a készülékre? (nincs feltüntetve az oldalukon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.