- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nekem most jött meg Texasból az eredeti Ringke tokom. Mindenhol stimmel és még a hátlapra is küldtek fóliát a tok alá. A gombok nyomáspontja olyan mint ha külön mikrokapcsoló lenne benne. Ilyen jó még egy toknál sem volt. (Spigen, UAG)
Sokára jött meg és nem volt olyan olcsó, de jól védi a telefont. Előtte ez a Nillkin átlátszó tok volt rajta, amivel elég kecses volt, de az igazából csak karcoktól védi.[ Szerkesztve ]
-
Thoty
senior tag
Köszi, egyelőre még vásárlás előtt vagyok csak nézegettem, hogy mégis milyen ez a készülék.
Nem lag ami látszott, hanem ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor a régebbi lcd monitorok képfrissítési frekvenciája nem tudta lekövetni a gyors mozgást és "utánhúzásos/szellemképes" lett a kép mozgás közben. A Beállítások menüt pörgettem egyébként és akkor simán látszott (bár az isi igaz, hogy direkt figyeltem rá).
Lehet, hogy az IPS-NEO LCD az ilyen és ezért vanez a furcsaság... -
Sharkweb
aktív tag
-
chelsi
csendes tag
köszi, végül úgy döntöttem én is, hogy a Ringke tokot rendelem meg, te honnan rendelted? meg mennyi időt írtak kiszállításra?
itt 2 képet is tett fel a brotect fóliáról nrg_52 kollégahttps://mobilarena.hu/tema/re_honor_9_feny-masolat/keres.php?type=-&stext=brotect&submit=
úgy látom én is, hogy nem fedi le a kijelzőt teljesen, ez a lekerekített kijelző miatt van sajnos, írja is a gyártó (NOTE: Because of the curved edge of the display, the film is deliberately smaller than the display.)
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
A cafele full ugyanugy nez ki mint a mofi, 2 kis fiola folyadekkal jon, feleannyiba kerul. Kb. 2-3 hetente ujra be kell kenni vele, de nem kell mar annyi folyadek az utolagos keneshez, mint az elsohoz, csak kb. 0.5 mm-t levegosodik vissza. A japant en nem vennem meg ennyiert probakeppen az tuti.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
watador600
senior tag
Üvegfóliához hozzászólva, ebbe én is belefutottam, rögtön miután megvettem a telót. Aztán az xprotectorról rendeltem egy full-cover fóliát, ami már sokkal jobban nézett ki, viszont hatalmas csalódás volt.
Múlthéten érkezett egy nilkin tok, amihez járt ajándék sima fólia. Ma rakattam fel, szintén levegős a széle
Kezdem feladni...
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
barano
csendes tag
B150-ös verzióm van nekem is, a sim berakása után sem változott, akkor ennek örülök.
Más, vettem üvegfóliát, végül hagytam magam rábeszélni egy olyanra, aminek levegős a széle, mondván "annyira gáz nem lehet" - de, annyira gáz. Mindegy, most egyelőre így lesz, aztán vagy valaki felfedez egy üvegfóliát, ami tényleg jó, vagy hagyom a fenébe, veszek rendes fóliát, és igyekszem nem leejteni.
(Amúgy el nem hiszem, hogy a Huawei ne tudna legyártani a telefonhoz illő csillivilli üvegfóliát is... nem ez az első curved edge telefonjuk, vajon miért nem teszik? Tokot úgyis gyártanak...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest