- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Első körben próbálkoznék egy SIM kártya cserével. Telenornál 100%, hogy díjmentes, de, ha jól rémlik Telekomnál is.
Ha nincs rá módod, és nem használsz mobilinternetet azon a kártyádon, esetleg próbáld kényszeríteni a hálózatválasztást, hogy ne ugráljon 2-3-4 G hálózatok között.
-
DaDa
senior tag
Köszi... Igen waze. Megnéztem de ki volt kapcsolva az opció. Ez a telefon műve volt. Hiába nyomkodtam vagy próbáltam magasabb fényerőre rakni az sem segített csak pár perces pihenő után. De azért köszi.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
akibor000
aktív tag
oksa.
azt irják,hogy 21nap a szállitás...rendeltem még 1 ilyet is...[link]
nekem a honor6hoz egy 2dolláros kis ablakos tok volt,ami mutatta az időt,stb. és volt benne egy kis mágnes,ami felelős volt a képernyő kibe kapcsolásért ha nyitottam zártam a flip elejét...megszoktam.
-
sharp4
őstag
Nincs semmi baj ezzel a rommal. Minek több frissítés, ha ez tökéletes? Mit vársz a frissítésektől? Pedig csak factory reset fogja megoldani a problémádat!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
Gyári beállítások visszaállítása, vagy megvárod a frissítést, hátha ez is javításra kerül benne. Nálam nincs ilyen hiba. Bár én ritkán használom!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
EndR
tag
Amikor megvettem, én is flip tokot szerettem volna, mert az volt nekem is előtte.
Viszont gyári nincs a H9-re, csak utángyártott.
Majdnem ezt rendeltem meg, de végül egy Ringke átlátszó tok lett belőle, amivel eddig kifejezetten meg vagyok elégedve. Rendkívül minőségi, ráadásul nem takarja el a telefon szépségét.Ha gondolod, segítek a beszerzésben
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
Dylan_
tag
Mágneses Flip tokot senki nem tud?
Tegnap voltam a Tesconál egy mobilos pultnál, ott azt mondta a srác, hogy ilyet csak a gyári tud, de az nagyon gagyi.
Én ezt kétlem (mármint, hogy csak a gyári tudna ilyet), de a neten semmi épkézláb megoldást nem találtam.
Előző telefonomon megszoktam a flip tokot, így maradnék ennél, de zavar, hogy nem zárja le a képernyőt amint lecsukom a tokot...Amúgy az üvegfóliát én is benéztem, puremobil -tól rendeltem, és sajnos kisebb mint a kijelző. Fel se teszem így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest