- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s #15038 üzenetére
Pontosan így van, mindenkinek más a felhasználási szokása. Én azt vettem észre, hogy kb 55h és ebből kb 2,5h kijelző, 2 h beszéd az átlag nálam. Sose kapcsolom ki, sose rakom repülőbe, csak használom(a mostaniban az is volt, hogy kb 30 percre rádugtam erősítőre és ment a tunein online rádió). De más lehet sokkal többet használja...
vitya
Fr után én mindég az összes menüpontot átnyálazom.Amúgy fejlesztői menüben a "gpu használata 2d megjelenítéshez" be van nálatok kapcsolva? Régen ez is aksikimélő funkció hírében járt, én bekapcsolom mindég.
Kilőni meg ezt a felhasználói élmény fokozása adtagyűjtést is ki szoktam. -
zzola
titán
válasz
t_a_m_a_s #15042 üzenetére
Épp nem rád gondoltam-sőt senkire! Nyilván nincsen két egyforma felhasználási szokás...
Sőt, most egy kicsit kevesebb ideig is bírja, mert szombattól használatba vettem a privát kártyámat is.Megmondom őszintén 2 napot utoljára a Nokia 1611/2010i/6110/6210 és Ericsson GH688 készülékeim bírtak.
Amióta bejöttek a nagyobb képernyős mobilok, ez 1 napra redukálódott.. -
-
m1lan
őstag
válasz
t_a_m_a_s #9462 üzenetére
Elég összetett a kérdés. Nem olyan erős a vas, mint a Snapdragon 820 (Galaxy S7, S7 Edge, LG G5, HTC 10, OnePlus 3 és társai) viszont a Honorban csak Full HD felbontást kell meghajtani a QHD helyett, így sokszor veri a csúcsokat is, ebben a tesztben például 25-14-re veri az S7 Edge-t. Utóbbira mostanában jött/jön ki a Nougat, már ott is visszavehető a felbontás, valószínűleg úgy már más lenne az eredmény. A GPU az, ami jóval gyengébb, mint az aktuális csúcsokban, úgyhogy brutális grafikájú játékokhoz annyira nem ajánlott. Cserébe van #sohaelnemfogyós 4 giga RAM, plusz olyan hasznos dolgok, mint a programozható okosgomb vagy az infra. Az akkuidőt külön kiemelném, sokak szerint még a +600 mAh-val nagyobb akksis S7 Edge-t is veri.
-
törölt tag
válasz
t_a_m_a_s #9005 üzenetére
Parancsolj
a lényeg, hogy a műanyag részt teljesen el kell távolítani (érdemes melegíteni óvatosan öngyújtóval, és akkor szépen le lehet hámozni)
a fém részéből nyugodtan le lehet (és ahhoz, hogy erőltetés nélkül belemenjen a tálca a telefonba, le is kell) vágni, attól nem megy tönkre, persze csak ésszel
ami nem sérülhet, az a chip, amit majd látni fogsz, ha lehámozod a műanyag részt, az kb a fémes rész 1/10-e.
ha van otthon elfekvőben régi sim, aminek nem kár, javaslom gyakorolj rajta, bontsd szét, hogy tudd,mire kell vigyázni
-
Aryon87
félisten
válasz
t_a_m_a_s #8770 üzenetére
Semmi utómunka (nem is értek hozzá) nincs rajta, full automata. HDR van bekapcsolva mikor fotózok, ezt még a G4 ideje alatt tanultam meg. G5-el fejlődtem fel annyira, hogy úgy látom, az OIS hiánya se jelent már akadályt nekem, bár azért erősebben oda kell figyelnem még rá, nagyon érzékeny az optika. Igaz, ezt kompenzálja a gyors kameraszoftver.
A végeredmény engem is meglepett, nem gondoltam hogy ennyire jó a kamerája.Ha sikerül, akkor holnap lesznek éjszakai képek is manuális módban, természetesen állvánnyal
Azt hiszem újra meg fogok lepődni majd..
Előző témára reagálva, valóban így szép a telefon, nekem csak egy átlátszó szilikontok lesz rajta + üvegfólia a kijelzőre.
-
Aryon87
félisten
-
-
Sanki
addikt
válasz
t_a_m_a_s #8303 üzenetére
Üdv itt!
Első: nem tudod kikapcsolni.
Második: melyik alkalmazáshoz akarod ezt? Párnál megjelenik (pl. SMS, viber, messenger) viszont a jobb alsó sarokban.
Harmadik: beállítások - képernyőzár és jelszavak - részletes értesítési infók mutatása. Ezt kapcsold ki, szerintem erre szolgál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged