- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Kaptam 562-es ROM-ot privátba, azt mondta a Hisuite telepíti majd fel csak a Hisuite Proxy-ba kell betallóznom a letöltött ROM-ot. Abban kérnék segítséget, hogy azt hogyan csináljam, miket pipáljak ki a proxy-ba, mert nekem nagyon kínai az egész, nem értek hozzá semmit és letéglázni pedig nem nagyon szeretném. Valaki részletesen leírná nekem, hogy mit csináljak? Ha kell linket adok a Hisuite proxy-ról, már ha lehet itt olyat.
Köszönöm szépen előre is!
-
J.C.G.
aktív tag
Ez az akkumulátor készenléti idő most rendesen meglepett. Nemrég vettem elő tartalék készüléknek. Igaz minden adat kommunikáció ki volt kapcsolva, de ez így is nagyon jó szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Hankins
csendes újonc
Sajnos nem HiSuiten frissítettem hanem SDről..beállításokat nem tudom hogyan lenne jobb.
Vannak alternatív megoldások appletöltésnél, de többnyire hellyel-közzel működik csak.
Ha Appgallery sem hozza akkor sajnos felejtős.
Ez a baj...nincs támogátás és már csak porfogó lesz a készülék. -
Hankins
csendes újonc
Nekem 7esen már sok minden nem frissült..k&h mobilapp miatt szántam rá magam a frissítésre, mert az mindenképp kellett nekem.
8 sem új lényegében, de így még pár frissítést az appok még megkap(hat)nak.
Mondjuk az furcsa h nálad frissítés után maradt 7en.
Lényegi változást én nem észlelek a kettő közt...viszont appok támogatásába biztos jobb ha újabb android van a készüléken.
Ha 7el elégedett vagy és működnek a fontos appjaid akkor szerintem nem érdemes frissíteni.[ Szerkesztve ]
-
Fuel
tag
válasz Hankins #36830 üzenetére
Az jobb ROM? Én úgy láttam az oldalon hogy régebbi, tegnap felment, de nekem az elrendezése valahogy nem jött be és visszaraktam a legfrissebbet, azt hittem hogy android 8 lesz, de maradt android 7 és azért váltottam vissza, viszont az ikonok tetszettek, nem voltak felesleges programok. Viszont nem tudom hogy a támogatás ugyanaz? Mármint hogy az appok támogatása ugyan olyan-e, ha frissebb appot fel lehet tenni, akkor visszaváltok még ma, ha nem akkor inkább nem nyúlok hozzá, marad ahogy van.
Nagyon szépen köszönöm, rendes vagy!
Üdv.
-
Hankins
csendes újonc
Értem akkor -L09 8.0.0.521(C432) romot kéne majd feltenni.Az én telómon is az a rom volt rajta mint a tiéden és erre frissítettem be pár hónapja.
Ennél létezik úgy tudom eggyel frissebb is az 562, de azt úgy enlékszem nem tudtam sehol sem már leszedni.
521et ajánlom első körben h azt tedd fel..ha sikerült akkor max onnan befrissíted 562re ha megtalálod.Az már könnyebb folyamat lesz.
Délután otthonról majd meglesem honnan tudod leszedni az 521et + adok infót én hogyan csináltam.Kb ezekbe tudok segíteni -
Hankins
csendes újonc
Akkor vmi nem stimmel..vagy nem értek.
Most akkor a telód FRD-L09 vagy AL10 típusú?
Mert lent AL10 es romot írtál h az kéne, de most L09 es verziót adtál meg ami jelenleg rajt van.Huawei Honor 8 (FRD-AL10) official firmware (huawei-firmware.com)
Frissítéseket is ezek alapján kell keresni.Legalábbis szerintem... a firmware lista alapján teljesen más a buildek száma.
[ Szerkesztve ]
-
Hankins
csendes újonc
Nálad akkor mi a legfrissebb verzió amit kiír a teló?
Enyém FRD-L09 és, és ennél a típusnál már csak kézzel lehetett androidot frissíteni.
Tied más úgy látom..ha nálad már Oreo van akkor elérted a plafont ez az utolsó android verzió amit kiadtak rá.(tudtommal de fix h így van) -
Fuel
tag
válasz Hankins #36823 üzenetére
A régi módszer szerintem már elavult mert nem él az a port (kipróbáltam, nincs internetkapcsolat hiba), SD-vel nem tudtam feltenni mert azt nem olvas be, valószínű fizikális hiba lehet az oka, 8.0.0.562(C432)-őt fel tudtam tenni, de az android verzió nem változott (Huawei firmware finder-el), utána vissza lett téve a legfrissebb gyári ROM. De láttam a hátulján hogy FRD-AL10 van ráírva, ha abból választanék ROM-ot akkor melyiket válasszam ami fel is települne normálisan? Belekezdtem már de rányomtam inkább hogy mégse a letöltésnél, mert nem akarom letéglázni. Meg a HiSuite Proxy V3.3.0-nál miket pipáljak ki, mert nekem kínai szinte az egész és azt szeretném ha ledózerolna mindent és valami FRD-AL10 rom kéne.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Hankins
csendes újonc
válasz tibaimp #36822 üzenetére
Úgy tudom telefon már nem fogja felhozni a következő frissítéscsomagot.
Ez a legutolsó verzió tudtommal -Oreo - 8.0.0.562(C432).
Ezek a témák hasznosak lehetnek #27
Én FRD-L09C432B418-ról frissítettem Oreora /FRD-L09 8.0.0.521(C432) SD-vel a lenti tárcsázós móddal amit írtam.DE én mint átlagos felhasználó nem vagyok sajnos a téma szakértője.Nekem a frissítés nem ment egyszerűen azt hittem,hogy gajra megy a teló..így azt ajánlom csak az frissítsen kézzel aki ennek utánajárt és utánaolvasott.
Verzióba tudok segíteni hol találjátok meg,mert az sem volt nekem egyszerű beszerezni már.(abba van angolul kezelési útmutató is mit hogy kell csinálni). -
tibaimp
nagyúr
válasz Hankins #36820 üzenetére
Nekem is 7-es androidon maradt a telefon (EMUI verzió 5.0.4). De nem is látom, hogy frissíteni akarna. Ezzel a kóddal "kényszeríthetem", hogy frissítsen, vagy ez már wi-fin nem megoldható, mert nincs support? Nincs SD kártyám semmilyen!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Hankins
csendes újonc
Szia,
Én úgy tudom hivatalos leírás szerint is csak SD-vel lehet frissíteni.Próbáltad akkor mindkét SD helyet a tálcán igaz? Ha SIM-et olvas akkor elvileg az SD-t is kellene neki.
Nem tudom próbáltad e így... Nem ismeri fel így sem az SD-t?
*#*#2846579#*#* -tárcsázóba írd be majd- ProjectMenu/Software Upgrade/SDCardMit mire szeretnél frissíteni? Oreora esetleg?
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Honor 8-ra szeretnék új ROM-ot tenni, de SD kártyát nem olvas, fogalmam sincs hogy szoftveres hiba vagy fizikális probléma-e (próbáltam több SD-vel, az egyiknél hibát ír, másikat nem észleli) és azt szeretném megkérdezni megoldható-e nélküle valahogy.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Hankins #36815 üzenetére
Most megnéztem neked, jól ki is vakuztam a szemem , a legfelső nagyon erősen világít, az alsó viszont csak éppen hogy világít, az is lehet, hogy "átsejlik" csak a felső brutál fénye!!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Hankins
csendes újonc
válasz rosejbli #36813 üzenetére
Ha szabad megkérdezni melyik bank applikációja az?
Én fél éve frissítettem be a telefonomat Android 7-ról 8-ra pont emiatt,mert a K&H-s app már nem volt frissíthető.
Amúgy az meg nonszensz,hogy volt olyan app/időjárás/ ami 7-en frissíthető volt 8-on meg már nem támogatja a telefon.8 éves lesz az enyém úgy vigyázok rá mai napig ,hogy külsőleg az újakkal vetekszik.
Lassan már kezdem érezni,hogy lehet fél éven belül ki kell cserélni mert egyszerűen szoftverileg sok mindent már nem támogat.
Első okosom volt nagyon megszerettem a mérete és komplettsége miatt. -
Hankins
csendes újonc
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Honor 8 hátlapján helyezkedik el fent legfelül függőlegesen ugye 2 led égő.
Sajnos akksicsere miatt szészedtem és most arra lettem figyelmes hogy csak a a legfelső ég.Alapból csak egy ég ha bekapcsolom pl a lámpát rajta,vagy mindkettőnek kéne?
A második talán csak akkor ég egy pillanatra ha vakuzok..de az sem biztos.Hogy kéne,hogy működjön?
Előre is köszi.
-
leikomessi
aktív tag
válasz rosejbli #36813 üzenetére
Sajnos ez a szomorú, hogy működő, jó telefonokat kell lecserélnie az embernek, mert szoftveresen elavulnak.
Én a bank alkalmazás hiányával még együtt tudtam élni, de az alkalmazások fele már nem frissíthető vagy nem telepíthető fel. Például hitelesítők.
Nálam hat és fél év után jött el a kényszerű váltás, szintén iPhone-ra. A 15 Pro méreteiben megegyezik a Honorral, bár a tok miatt picivel nagyobb lesz. De valóban ami szintén bosszantó, hogy nehéz kényelmes méretű telefont találni, plusz olyat amit frissítenek 3-4 év után is. Tíz éven belül ez a harmadik telefonom, remélem elmondhatom ugyanezt 6-7 év múlva is. -
rosejbli
senior tag
Sziasztok!
7 és fél év hűséges szolgálat után sajnos le kellett cserélnem a telefonomat, mivel szeptembertől nem fogja támogatni a 8-as Androidot a bank applikációja. Ezalatt a családban mindenki legalább 2-3 telefont simán elnyűtt, pedig senki sem olyan fajta, hogy cserélgetné évente a legújabbakra.
Igazából ez sem amolyan utolsó lökés volt, mivel nem nagyon gondolkoztam a cserén ezidáig. Amire én használtam (telefon, emailek, navigávió, chat, zenehallgatás) tökéletesen megfelelt eddig is és valószínűleg még évekig megelégedéssel használtam volna.
Nyilván egy mai telefonnal már nem lehet összehasonlítani, de nem érzem, hogy akkora ugrás lenne akár kinézetben, akár sebességben egy új telefon, ami indokolta volna a beszerzését, ha nincs ez a szoftveres "elavulás".
Sajnos a kamera felett eljárt az idő, bár új korában sem ez volt a legerényesebb tuljadonsága.Ha az utódja már fele ennyi ideig ki fogja bírni én már elégedett leszek. Mivel nem szerettem volna pingpongütővel a zsebemben járni, ezért egy iPhone 13 mini-t szereztem be.
-
trebrona
nagyúr
válasz leikomessi #36810 üzenetére
Lezáráshoz van widget (minialkalmazás), képernyőzár néven.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Lackooo84
nagyúr
válasz leikomessi #36810 üzenetére
Be tudod állítani h pár másodperc után lezárjon a teló. Gyári visszaállításhoz nem kell, ott van a beállítások menüben a gyári visszaállítás opció.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
leikomessi
aktív tag
válasz Lackooo84 #36809 üzenetére
Köszi a választ! Végülis így több, mint egy hónap után nélkülözhető, lezárás miatt lenne kicsit szükség rá, de 30 ezer körüli javításért cserébe nem opció.
Gyári visszaállításhoz sem kell bekapcsoló gomb? Szeretnék mindent törölni a készülékről, hátha gyorsul kicsit. -
Lackooo84
nagyúr
válasz leikomessi #36808 üzenetére
Bekapcsoló gombra nem nagyon van szükség, ha ujjlenyomatos feloldás be van állítva. Hangerő gomb fel + töltőre dugva bejön az erecovery ott nyomsz egy reboot-ot és ennyi.
The Truth is out there...
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a bekapcsoló gomb a telefonomon. Teljesen beesett, nem érzékel semmit.
Szervizben azt az infót kaptam, hogy csak kijelzővel együtt cserélik, mert ha csak a gombot cserélik egy hét után megadja magát. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata a közelmúltból?
Az utolsó pillanatban be tudtam állítani az újlenyomatos feloldást, így amíg nem kapcsol ki működik. Azt olvastam, hogy benyomott Volume Up gomb mellett töltőre dugva bekapcsol. Ezt próbálta valaki?
Szerintetek ilyen állapotban érdemes eladni, jó esetleg donornak? Új tokom, üvegfóliáim vannak hozzá, bíztam benne, hogy még jó lesz pár évig.
-
Hankins
csendes újonc
válasz Hankins #36805 üzenetére
Közben hálisten megcsináltam...bocsi h paráztam,de tegnap este óta telóval a kezemben azon gondolkodok mi lehet a probléma.
Egy 6 éves yt-os szervíz videó nyitotta fel a szemem
Lényegében a net zavart be és hogy nem pipáltam be minden "hülyeséget".bocsi a zavarásért remélem már oké lesz minden vele..köszi mégegyszer
-
Hankins
csendes újonc
válasz Lackooo84 #36804 üzenetére
A beállítás véglegesítéséhez kellene neki.
Elsőkörben a google accountot kérte és amikor ezzel végzett folyton a Huawei azonosító kell neki.Ez miért van?
Sajnos nem tudom kikerülni már szinte mindent megpróbáltam.A gáz az,hogy a telefon így hívásokat nem is fogad és én sem tudok senkit hívni.
Csak a vissza gomb aktív a home és a négyzet nem is látszik.Bocs ha így fogalmazom meg.Vajon ez a frissítés oka,vagy nincs köze hozzá?Telefon viszont nagyon kéne munkához sajnos.
-
Hankins
csendes újonc
Sziasztok,
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy FRD-L09C432B418-ról SD-ről frissítettem a Honor 8 telómat Oreora /FRD-L09 8.0.0.521(C432)/
Úgy néz ki sikerült a frissítés google-be is sikerült elindítani a mentések visszaállítását stb..
De viszont van egy pont ahol elakadtam ez pedig a Huawei azonosító-ra való bejelentkezés..és amíg ezt nem adom meg a teló gyakorlatilag használhatatlan.
Tény és való nem emlékeztem a jelszóra és írtam be hülyeségeket,de most a jót is beírva azt írja ki,hogy: Adatok lekérése sikertelen.Próbálja újra később.
Aztán persze előtte már módosítottam jelszót többször is,de nem enged be.Van egy Huawei tabletem ahol ugyanezzel a jelszóval beenged és mutatja/mutatta(amíg le nem töröltem,hogy hátha ez a gond) az eszközöknél ezt a készüléket is.
Megnéztem fagyasztva nincs a mail vagy tel. szám az applikációba.
Létezik az,hogy 24 órára esetleg letiltott és addig hiába írom be a jó jelszót nem enged be?
Esetleg a teló frissítésnél ez a felület elavult és azért nem enged be?Köszi előre is a tanácsot.
-
6zuzo9
csendes tag
válasz Lackooo84 #36800 üzenetére
Nem, nekem a EMUI alapbeállítások rész ment loop-ba de mint kiderült az FRP lock miatt. Sikerült a volt tulaj segítségével megoldani, google fiókba belépés kellett hozzá, majd mint új készülék beállítása megtörtént (fiók nélkül), így FRD-L09 8.0.0.562 (C432) build lett a vége. Minden esetre lementette a csomagok, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest