- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hankins
csendes újonc
Sajnos nem HiSuiten frissítettem hanem SDről..beállításokat nem tudom hogyan lenne jobb.
Vannak alternatív megoldások appletöltésnél, de többnyire hellyel-közzel működik csak.
Ha Appgallery sem hozza akkor sajnos felejtős.
Ez a baj...nincs támogátás és már csak porfogó lesz a készülék. -
Hankins
csendes újonc
Nekem 7esen már sok minden nem frissült..k&h mobilapp miatt szántam rá magam a frissítésre, mert az mindenképp kellett nekem.
8 sem új lényegében, de így még pár frissítést az appok még megkap(hat)nak.
Mondjuk az furcsa h nálad frissítés után maradt 7en.
Lényegi változást én nem észlelek a kettő közt...viszont appok támogatásába biztos jobb ha újabb android van a készüléken.
Ha 7el elégedett vagy és működnek a fontos appjaid akkor szerintem nem érdemes frissíteni. -
Hankins
csendes újonc
Értem akkor -L09 8.0.0.521(C432) romot kéne majd feltenni.Az én telómon is az a rom volt rajta mint a tiéden és erre frissítettem be pár hónapja.
Ennél létezik úgy tudom eggyel frissebb is az 562, de azt úgy enlékszem nem tudtam sehol sem már leszedni.
521et ajánlom első körben h azt tedd fel..ha sikerült akkor max onnan befrissíted 562re ha megtalálod.Az már könnyebb folyamat lesz.
Délután otthonról majd meglesem honnan tudod leszedni az 521et + adok infót én hogyan csináltam.Kb ezekbe tudok segíteni -
Hankins
csendes újonc
Akkor vmi nem stimmel..vagy nem értek.
Most akkor a telód FRD-L09 vagy AL10 típusú?
Mert lent AL10 es romot írtál h az kéne, de most L09 es verziót adtál meg ami jelenleg rajt van.Huawei Honor 8 (FRD-AL10) official firmware (huawei-firmware.com)
Frissítéseket is ezek alapján kell keresni.Legalábbis szerintem... a firmware lista alapján teljesen más a buildek száma.
-
Hankins
csendes újonc
Nálad akkor mi a legfrissebb verzió amit kiír a teló?
Enyém FRD-L09 és, és ennél a típusnál már csak kézzel lehetett androidot frissíteni.
Tied más úgy látom..ha nálad már Oreo van akkor elérted a plafont ez az utolsó android verzió amit kiadtak rá.(tudtommal de fix h így van) -
Hankins
csendes újonc
válasz
tibaimp #36822 üzenetére
Úgy tudom telefon már nem fogja felhozni a következő frissítéscsomagot.
Ez a legutolsó verzió tudtommal -Oreo - 8.0.0.562(C432).
Ezek a témák hasznosak lehetnek #27
Én FRD-L09C432B418-ról frissítettem Oreora /FRD-L09 8.0.0.521(C432) SD-vel a lenti tárcsázós móddal amit írtam.DE én mint átlagos felhasználó nem vagyok sajnos a téma szakértője.Nekem a frissítés nem ment egyszerűen azt hittem,hogy gajra megy a teló..így azt ajánlom csak az frissítsen kézzel aki ennek utánajárt és utánaolvasott.
Verzióba tudok segíteni hol találjátok meg,mert az sem volt nekem egyszerű beszerezni már.(abba van angolul kezelési útmutató is mit hogy kell csinálni). -
Hankins
csendes újonc
Szia,
Én úgy tudom hivatalos leírás szerint is csak SD-vel lehet frissíteni.Próbáltad akkor mindkét SD helyet a tálcán igaz? Ha SIM-et olvas akkor elvileg az SD-t is kellene neki.
Nem tudom próbáltad e így... Nem ismeri fel így sem az SD-t?
*#*#2846579#*#* -tárcsázóba írd be majd- ProjectMenu/Software Upgrade/SDCardMit mire szeretnél frissíteni? Oreora esetleg?
-
Hankins
csendes újonc
válasz
rosejbli #36813 üzenetére
Ha szabad megkérdezni melyik bank applikációja az?
Én fél éve frissítettem be a telefonomat Android 7-ról 8-ra pont emiatt,mert a K&H-s app már nem volt frissíthető.
Amúgy az meg nonszensz,hogy volt olyan app/időjárás/ ami 7-en frissíthető volt 8-on meg már nem támogatja a telefon.8 éves lesz az enyém úgy vigyázok rá mai napig ,hogy külsőleg az újakkal vetekszik.
Lassan már kezdem érezni,hogy lehet fél éven belül ki kell cserélni mert egyszerűen szoftverileg sok mindent már nem támogat.
Első okosom volt nagyon megszerettem a mérete és komplettsége miatt. -
Hankins
csendes újonc
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Honor 8 hátlapján helyezkedik el fent legfelül függőlegesen ugye 2 led égő.
Sajnos akksicsere miatt szészedtem és most arra lettem figyelmes hogy csak a a legfelső ég.Alapból csak egy ég ha bekapcsolom pl a lámpát rajta,vagy mindkettőnek kéne?
A második talán csak akkor ég egy pillanatra ha vakuzok..de az sem biztos.Hogy kéne,hogy működjön?
Előre is köszi.
-
Hankins
csendes újonc
válasz
Hankins #36805 üzenetére
Közben hálisten megcsináltam...bocsi h paráztam,de tegnap este óta telóval a kezemben azon gondolkodok mi lehet a probléma.
Egy 6 éves yt-os szervíz videó nyitotta fel a szemem
Lényegében a net zavart be és hogy nem pipáltam be minden "hülyeséget".bocsi a zavarásért remélem már oké lesz minden vele..köszi mégegyszer
-
Hankins
csendes újonc
válasz
Lackooo84 #36804 üzenetére
A beállítás véglegesítéséhez kellene neki.
Elsőkörben a google accountot kérte és amikor ezzel végzett folyton a Huawei azonosító kell neki.Ez miért van?
Sajnos nem tudom kikerülni már szinte mindent megpróbáltam.A gáz az,hogy a telefon így hívásokat nem is fogad és én sem tudok senkit hívni.
Csak a vissza gomb aktív a home és a négyzet nem is látszik.Bocs ha így fogalmazom meg.Vajon ez a frissítés oka,vagy nincs köze hozzá?Telefon viszont nagyon kéne munkához sajnos.
-
Hankins
csendes újonc
Sziasztok,
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy FRD-L09C432B418-ról SD-ről frissítettem a Honor 8 telómat Oreora /FRD-L09 8.0.0.521(C432)/
Úgy néz ki sikerült a frissítés google-be is sikerült elindítani a mentések visszaállítását stb..
De viszont van egy pont ahol elakadtam ez pedig a Huawei azonosító-ra való bejelentkezés..és amíg ezt nem adom meg a teló gyakorlatilag használhatatlan.
Tény és való nem emlékeztem a jelszóra és írtam be hülyeségeket,de most a jót is beírva azt írja ki,hogy: Adatok lekérése sikertelen.Próbálja újra később.
Aztán persze előtte már módosítottam jelszót többször is,de nem enged be.Van egy Huawei tabletem ahol ugyanezzel a jelszóval beenged és mutatja/mutatta(amíg le nem töröltem,hogy hátha ez a gond) az eszközöknél ezt a készüléket is.
Megnéztem fagyasztva nincs a mail vagy tel. szám az applikációba.
Létezik az,hogy 24 órára esetleg letiltott és addig hiába írom be a jó jelszót nem enged be?
Esetleg a teló frissítésnél ez a felület elavult és azért nem enged be?Köszi előre is a tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- XPEnology
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sorozatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest