- Android szakmai topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz Lackooo84 #36392 üzenetére
Nekem majd egy éve cseréltek akkut gariba. Elég intenzíven használom azóta a telót (napi 2x töltöm gyorstöltőn) és most kezdett el gyengülni az akku. Valószínűleg a hidegben való használat miatt pedig még rosszabb akkuidőket kapok.
Sajnos nem tudom ismét cseréltetni az akkut, mert a hátlapon az üveg keresztbe elrepedt. -
Deresgebe
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje nem tudom a telefont wifi hotspotként működtetni.
Pl. Mate 20 Lite: Hozzáférés a hálózathoz megtagadva.; Lenovo T430 Win10: Hálózati kapcsolódás elutasítva. Kapcsolódás sikertelen. Az eddig kiszolgált Honor 8 vagy Iphone 5S szintén nem tud kapcsolatot létesíteni.
Kíváló vagy maximális térerőt írnak ki a fentebbi eszközök, de senki nem tud fellépni a netemre. USB-s megosztás a noti felé rendben van.[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
válasz Lackooo84 #36396 üzenetére
Decemberben volt aksicserém, a napokban hívtam a huawei-t, én is azt az információt kaptam hogy újraindul a 2 év. Szeretem ezt a telefont, egyedül az aksi... Itt helyben fogom cseréltetni remélhetőleg. Nagyon korrektek voltak korábban is. Most azért rákérdek az aksi gyártási idejére.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz trebrona #36395 üzenetére
Hidd el, hogy ezzel az írásos bizonyítékkal már nehéz szembemenni ha mondjuk oda jutna az ügy, és megcsinálnák... Dzseniferke a hazai Huawei-t képviseli, és nem írogathat összevissza mindent következmények nélkül. Ha a Huawei újraindítja a cserélt alkatrészre a garit, tök mindegy a TMX miket firkálgat rá neked, mert én írok a Huaweinek, ők meg rájuk koppintanak, hogy javítsák meg, ennyi a történet...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Hosszú idő után lecserélem a Honor-t, már közel egy hete használom a Xiaomi Redmi Note 9 Pro-t.
A Honor 3 évig volt aktív használatban, márfél év után akkucsere (megminden, gariban), de az új akku sem húzta egy évnél tovább, érezhetően csökkent a kapacitás. Az elsőt szinte alig, a cserélt készüléket pedig szinte csak a gyári gyorstöltővel töltöttem (az utóbbi pár hónapban a gyorstöltés sem működött már). A telefon pedig úgy egy éve kezdte, hogy néha irdatlan módon elkezdett belaggolni, mintha 5 évvel ezelőtti középkategória lett volna. Főként Chrome és szövegbevitel alatt, a kamera is iszonyat lassan indult. Tervezett elavulás?A Xiaomi jobb, de az átszokás nem egyszerű. Az akku és a kijelző hatalmas, iszonyat szufla van benne, a kijelző gyönyörű, a 60Hz-es panel kb. olyan, mint az 50Hz TV után egy 100Hz-t nézni. Viszont az okosgombot nagyon hiányolom, a bioszenzor itt a bekapcsológomb maga, sokkal gyorsabb, mint a Honoré, de a gombok funkciója nagy hiány.
A kijelző képaránya sem a legjobb (hiába ez a divat most), egy rakás app nem támogatja (alul-felül semmi, csak statikus háttér), a kameralyuk miatt a gyári alkalmazások kivételével mind kap egy fekete sávot felül, 16:9es videóknál fektetve két oldalt is feket sáv van, ahol egy rakás funkció elférne, de abszolút nincs kihasználva a terület.
Nehéz volt a váltás, de hogy is mondjam, szükséges. Köszönöm a sok segítséget, amit kaptam, és minden jót Nektek
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Sanki
addikt
Ha szét van szedve a telefon, akkor be tud kapcsolni vagy minden szalagkábelt vissza kell szerelni? Konkrétan a hátlapi ujjlenyomat olvasóra gondolok (plusz esetleg hangszoró, kamerák).
-
Sanki
addikt
válasz Deresgebe #36383 üzenetére
Az összes csavar megvan még, pontosan sorrendbe van leszedve egy mágneses lapra.
Csavarok nem színeződtek el.
Hátlapot nem takarítottam semmivel, hőlégfúvóval melegítettem a hátlapot és utána felfeszítettem majd egy műanyag pengetővel körbementem a széleken a ragasztóval. -
V@ns
aktív tag
Van valaki, aki tudna nekem Budapesten tuti akkut betenni a régim helyett? Természetesen nem gumicukor és kézfogás lenne a fizetség hálám jeléül.
Szeretném a szervizeket elkerülni és a teljes hátlap és kijelző cserét is. Ha lehet.@Sanki remélem menthető ami menthető, fingers crossed
-
Deresgebe
csendes tag
Helló Sanki!
Az akksi alatti 2 csavarfejen lévő fehér, beázás indikátor színe nem mutat elszíneződést. Ott víz nem járt. Fennt, a kamerától jobbra lévő valamelyik csavarfejen is lenni kellene olyan fehér indikátornak. Nyilván volt már szétszedve a teló s nem lett minden pontosan a helyére visszarakva az előző szereléskor. A középsőkeret teljesen tisztának, ragasztó mentesek tűnik. Most puceváltad le? Hogy volt a hátlap rögzítve? -
Lackooo84
nagyúr
Hát akkor ott már lesznek bajok, 3 nap alatt sok rezet meg tud enni az elektrolízis. A rizs az csak arra jó, hogy beszívja a párát a levegőből, de a telefon belsejéből nem fogja kiszívni a vizet. Azonnal szét kellett volna szedni, akku le.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
HARDVERAPRÓD
A rizs hülyeség ártani nem árt nem is használ.De a legfontosabb az akku lekötés lett volna egyből.Minél előbb szétkell szedni aztán ultrahangos,alkoholos tisztitás.Ha mázlid van elindul.Nekem anno a H6 esett vizbe az kiszáradt szét se szedtem és utánna 2 évig használtam és tovább adtam.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Sanki
addikt
Akinek esett már vízbe a telefon, utána mennyire sikerült életre kelteni?
-
HARDVERAPRÓD
-
Geree
senior tag
Hello, gyorsan rákeresve a topikban nem találtam hasznos infót... Próbálta már valaki a 16os openkirin.net-es Lineage os-t, mennyire stabil, használható napi romnak?
Köszi!
a friend in need is a friend indeed
-
HARDVERAPRÓD
válasz zvolite80 #36363 üzenetére
Nem emlekszem pontosan hogy mi az első amivel vettem az összefoglaloban levan írva.En eddig hátrányt nem tapasztaltam de nekem meg messengerem sincs.:)Amiket használok appok tökéletesen működnek.Akku szerintem ezzel birja a legjobban de ez erősen használatfüggő.Ez van fent.most: [kép]
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz zvolite80 #36359 üzenetére
Én annó frissitettem 7 re de se az akkuidő sem a stabilitás nem volt az igazi.Visszaálltam a 6 ra.Tavaly.kipróbáltam a 8 ast szintên idővel vissza a 6 ra.4 éves a telóm sőt kicsit több mert 2016 juliusi de szerintem az.eredeti a legstabilabb,leggyorsabb rom nekem.
-
zvolite80
tag
Sziasztok
Ez a telefon melyik firmware-vel jött ki megjelenéskor?
Esetleg valaki visszatette azt?
Vajon pörgősebb,jobb akkuideje lehet a legelső firmwareval?Huawei Pura 70
-
zvolite80
tag
Üdv
Valahogy ki lehet kapcsolni crome böngészőn hogy ne vegye lejjebb a fényerőt mikor böngeszek?
Elég zavaró számomra🤔Huawei Pura 70
-
zvolite80
tag
562 es builddal nekem javult az akksi idő is.
Más is tapasztalta?Huawei Pura 70
-
DonMarco
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #36329 üzenetére
Üdv ! Na asziszem nem "rútolok" azthittem egyszerübb a történet..
[ Szerkesztve ]
-
zvolite80
tag
Nekem is jó lett
562 fennHuawei Pura 70
-
zvolite80
tag
Firmware finderrel ezt csinálja.
Mi lehet a baj? [kép]Huawei Pura 70
-
zvolite80
tag
Sziasztok.
Mai nap hozzá jutottam egy patika állapotú készülékhez kék színben!
Gyönyörű készülék az egyszer biztos.
Az lenne a kérdésem hogy melyik az utolsó hivatalos firmware,ami kijött otán a honor 8-ra?Huawei Pura 70
-
HARDVERAPRÓD
Sziasztok! Egy kérdés! Ha mentek minden adatot hisuite segítségével vagy külső tárhelyre van egy széfem képekkel,adatokkal azt is menti és visszaállítható ?
-
őstag
válasz Lackooo84 #36338 üzenetére
Végigfutott magától a visszaállítás, utána még nyomtam egy FR-t, most úgy néz ki, hogy minden ok, 562 maradt rajta. Egy dolog kicsit fura: az FR után megmaradt a swiftkey alapbeállításként.
Köszönöm szépen a segítséget![ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
őstag
válasz Lackooo84 #36336 üzenetére
Igen. Most leszedtem apkmirrorról a swiftkeyt, így már van billentyűzet, és ráküldtem, hogy állítsa vissza. Úgy tűnik, mintha ugyanerre a verzióra szeretne visszaállni, amin most vagyok, de ez perceken belül kiderül.
-
őstag
válasz Lackooo84 #36334 üzenetére
Nem teljesen úgy megy, mint terveztem. Végigvittem a leírást, miután újraindult, a home és vissza gomb elkezdett villogni, és nem reagált semmire, így nyomtam egy factory resetet. Most a google alkalmazások tűntek el, a baj, hogy billentyűzet is, így nem tudok a netre csatlakozni. Ill. azt mondja, hogy jogosulatlan módosítások vannak a rendszerben, csináljak egy rendszervisszaállítást.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Seraph 16 #36331 üzenetére
1: Mindenképp. Mindenben jobb az oreo, a nougat rom tele volt bugokkal (pl. gmail bug).
2: Az én leírásomat használd, máshogy nem is működik.
3: Ezt a kérdést nem értem. Bármilyen romra mehet az oreo.
4: Nem, ez minden rom verzióra vonatkozik, de neked visszafelé nem kell menned.The Truth is out there...
-
őstag
Sziasztok!
Édesanyám készülékét szeretném Oreora frissíteni, mert mint kiderült, ezt magától nem teszi meg OTA-n.
1. kérdés: Érdemes? A legfontosabb a stabilitás, üzemidő, kamera, sebesség, ezekben ne legyen bug.
2. Van favorizált módszer a telepítésre, vagy az összefoglaló bármelyike megfelel?
3. Kell rollbacket csinálni, vagy rögtön mehet az Oreo?
4. "... lehetőleg egyszerre csak egy verziót lépjünk így vissza valamint főverzióváltást csakis rollback rommal végezzünk, mert szép téglánk lesz!!!" - ezt jól értem ugye, hogy csak a downgradere vonatkozik, azaz pl. Nougat -> Marshmallow?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Sanyamaci73 #36329 üzenetére
Simán működik a dolog igaz mate 10 pro-n és 8-as droidon azóta is nagy megelégedéssle használom.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Sanyamaci73
tag
válasz DonMarco #36318 üzenetére
Nem próbáltam, de elképzelhető, hogy a linkről letöltött apk fájlt simán telepítve is működik a dolog.
Mivel rootolt a telóm, ezért megszokásból másoltam be a fájlt Total Commanderrel a rendszeralkalmazások közé, nekem így minden további nélkül működik.Root-hoz első körben a bootloader-t kell nyitni a telón a megmaradt módszerrel (pl.: DC-UNLOCKER 4Euro [link] - bootloader kód kiolvasása, bootloader nyitás-zárás, FRP unlock)
Root megoldás Honor 8-on (FRD-L09) Oreo alatt
[link] -
V@ns
aktív tag
Végigolvasva pár HSZ-t magam is tudom, hogy ez pénzkidobás, de szerintetek mennyi lehet és hol lenne érdemes megkérdezni ezeknek a cseréjét:
- beszédhangszóró csere
- középső keret/panel csere (sarkai ütöttek a telefonnak, kijelző és hátlap érintetlen) -
DonMarco
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #36317 üzenetére
Üdv ! Ja hát az enyém nem rootolt... Sejtettem hogy enélkűl nyilván nem megy a történet. Egy lépésről,lépésre leírást a rutolásról viszont szivesen olvasnék...
-
Sanyamaci73
tag
válasz DonMarco #36311 üzenetére
Mivel rootolt a telefonom, csak bemásoltam a rendszerfájlok közé a gyári HwCallrecorder alkalmazást, nem kellett telepítenem és a következő indulásnál már a hívások beállítás menüjében megjelent az opció és azóta is rendben működik.
Alkalmazás
https://mega.nz/folder/NQoFkYrL#ouLE5eni68KHmxcg-656igLeírás
[link][ Szerkesztve ]
-
-
DonMarco
aktív tag
válasz anonymus89 #36312 üzenetére
Üdv ! Honnan telepitetted ? Mert én is telepítettem egyet,de a teló ujrainditásakor mikor be kell irni a sim kódot akkor nem csinál semmit a teló... így töröltem a cuccot.. méghozzá csak úgy tudtam hogy sim kártya kiszed,teló ujra indit,majd leszedtem az apk-ot ...Küldenél egy linket ? Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
propanbutan
csendes tag
Sziasztok,
egy ideje nem tudom bekapcsolni a telón a wifit és a bluetootht. Korábban egy factory resettel életre tudtam kelteni, de 2-3 hét után megint rossz volt. Később jött egy system update, azután is jó volt egy darabig és most megint halott. Ebből nekem szoftveres problémának tűnik, de a kevésbé drasztikus módszerek nem segítenek rajta (pl. Reset network settings + restart). Találkozott már valaki ilyennel?
köszi, Tamás -
DonMarco
aktív tag
válasz Sanyamaci73 #36304 üzenetére
Üdv ! Honnan szedted le az eredeti "HwCallRecorder"-t ? Hogyhogy bemásoltad,nem telepíteni kell az apk-ot ?
-
anonymus89
addikt
válasz Sanyamaci73 #36308 üzenetére
Nagyon tetszik az app örülök, hogy itt olvastam és műxik minden tökéletesen.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Sanyamaci73
tag
válasz anonymus89 #36307 üzenetére
Így van. Nekem az sd kártya sounds / CallRecord mappába menti folyamatosan ha úgy állítom be. Törölnöm a fájlokat nekem kell manuálisan. Ennyi belefér, cserébe viszont a minőségre nem lehet semmi panasz.
-
peti85
senior tag
Ebben is vannak olyan opciók, hogy x ideig tartsa meg a felvételeket utána automatikusan törölje? Vagy ez csak simán rögzít mindent, a törlésről pedig egyéb módon kell gondoskodni?
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
anonymus89
addikt
Király köszi le is töltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest