- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hankins
csendes újonc
Sajnos nem HiSuiten frissítettem hanem SDről..beállításokat nem tudom hogyan lenne jobb.
Vannak alternatív megoldások appletöltésnél, de többnyire hellyel-közzel működik csak.
Ha Appgallery sem hozza akkor sajnos felejtős.
Ez a baj...nincs támogátás és már csak porfogó lesz a készülék. -
Hankins
csendes újonc
Nekem 7esen már sok minden nem frissült..k&h mobilapp miatt szántam rá magam a frissítésre, mert az mindenképp kellett nekem.
8 sem új lényegében, de így még pár frissítést az appok még megkap(hat)nak.
Mondjuk az furcsa h nálad frissítés után maradt 7en.
Lényegi változást én nem észlelek a kettő közt...viszont appok támogatásába biztos jobb ha újabb android van a készüléken.
Ha 7el elégedett vagy és működnek a fontos appjaid akkor szerintem nem érdemes frissíteni. -
Hankins
csendes újonc
Értem akkor -L09 8.0.0.521(C432) romot kéne majd feltenni.Az én telómon is az a rom volt rajta mint a tiéden és erre frissítettem be pár hónapja.
Ennél létezik úgy tudom eggyel frissebb is az 562, de azt úgy enlékszem nem tudtam sehol sem már leszedni.
521et ajánlom első körben h azt tedd fel..ha sikerült akkor max onnan befrissíted 562re ha megtalálod.Az már könnyebb folyamat lesz.
Délután otthonról majd meglesem honnan tudod leszedni az 521et + adok infót én hogyan csináltam.Kb ezekbe tudok segíteni -
Hankins
csendes újonc
Akkor vmi nem stimmel..vagy nem értek.
Most akkor a telód FRD-L09 vagy AL10 típusú?
Mert lent AL10 es romot írtál h az kéne, de most L09 es verziót adtál meg ami jelenleg rajt van.Huawei Honor 8 (FRD-AL10) official firmware (huawei-firmware.com)
Frissítéseket is ezek alapján kell keresni.Legalábbis szerintem... a firmware lista alapján teljesen más a buildek száma.
-
Hankins
csendes újonc
Nálad akkor mi a legfrissebb verzió amit kiír a teló?
Enyém FRD-L09 és, és ennél a típusnál már csak kézzel lehetett androidot frissíteni.
Tied más úgy látom..ha nálad már Oreo van akkor elérted a plafont ez az utolsó android verzió amit kiadtak rá.(tudtommal de fix h így van) -
Hankins
csendes újonc
Szia,
Én úgy tudom hivatalos leírás szerint is csak SD-vel lehet frissíteni.Próbáltad akkor mindkét SD helyet a tálcán igaz? Ha SIM-et olvas akkor elvileg az SD-t is kellene neki.
Nem tudom próbáltad e így... Nem ismeri fel így sem az SD-t?
*#*#2846579#*#* -tárcsázóba írd be majd- ProjectMenu/Software Upgrade/SDCardMit mire szeretnél frissíteni? Oreora esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest