-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Hankins #36830 üzenetére
Az jobb ROM? Én úgy láttam az oldalon hogy régebbi, tegnap felment, de nekem az elrendezése valahogy nem jött be és visszaraktam a legfrissebbet, azt hittem hogy android 8 lesz, de maradt android 7 és azért váltottam vissza, viszont az ikonok tetszettek, nem voltak felesleges programok. Viszont nem tudom hogy a támogatás ugyanaz? Mármint hogy az appok támogatása ugyan olyan-e, ha frissebb appot fel lehet tenni, akkor visszaváltok még ma, ha nem akkor inkább nem nyúlok hozzá, marad ahogy van.
Nagyon szépen köszönöm, rendes vagy!
Üdv.
-
Fuel
tag
válasz
Hankins #36823 üzenetére
A régi módszer szerintem már elavult mert nem él az a port (kipróbáltam, nincs internetkapcsolat hiba), SD-vel nem tudtam feltenni mert azt nem olvas be, valószínű fizikális hiba lehet az oka, 8.0.0.562(C432)-őt fel tudtam tenni, de az android verzió nem változott (Huawei firmware finder-el), utána vissza lett téve a legfrissebb gyári ROM. De láttam a hátulján hogy FRD-AL10 van ráírva, ha abból választanék ROM-ot akkor melyiket válasszam ami fel is települne normálisan? Belekezdtem már de rányomtam inkább hogy mégse a letöltésnél, mert nem akarom letéglázni.
Meg a HiSuite Proxy V3.3.0-nál miket pipáljak ki, mert nekem kínai szinte az egész és azt szeretném ha ledózerolna mindent és valami FRD-AL10 rom kéne.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Hankins
csendes újonc
válasz
Hankins #36805 üzenetére
Közben hálisten megcsináltam...bocsi h paráztam,de tegnap este óta telóval a kezemben azon gondolkodok mi lehet a probléma.
Egy 6 éves yt-os szervíz videó nyitotta fel a szemem
Lényegében a net zavart be és hogy nem pipáltam be minden "hülyeséget".bocsi a zavarásért remélem már oké lesz minden vele..köszi mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest