-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Valamit elrontottam, nem az összefoglalóból akartam android 8-at, de csak a build szám változott nálam, az összefoglalóban él még olyan amivel sd kártya nélkül tudnék frissíteni root nélkül, vagy már van-e valami újabb és könnyebb megoldás, létezik-e, hogy pl. egy rom file-t csak csatolok és már indíthatom is az update-et?
Téglázni nem szeretném.
-
Fuel
tag
Kaptam 562-es ROM-ot privátba, azt mondta a Hisuite telepíti majd fel csak a Hisuite Proxy-ba kell betallóznom a letöltött ROM-ot. Abban kérnék segítséget, hogy azt hogyan csináljam, miket pipáljak ki a proxy-ba, mert nekem nagyon kínai az egész, nem értek hozzá semmit és letéglázni pedig nem nagyon szeretném. Valaki részletesen leírná nekem, hogy mit csináljak? Ha kell linket adok a Hisuite proxy-ról, már ha lehet itt olyat.
Köszönöm szépen előre is!
-
Fuel
tag
válasz
Hankins #36830 üzenetére
Az jobb ROM? Én úgy láttam az oldalon hogy régebbi, tegnap felment, de nekem az elrendezése valahogy nem jött be és visszaraktam a legfrissebbet, azt hittem hogy android 8 lesz, de maradt android 7 és azért váltottam vissza, viszont az ikonok tetszettek, nem voltak felesleges programok. Viszont nem tudom hogy a támogatás ugyanaz? Mármint hogy az appok támogatása ugyan olyan-e, ha frissebb appot fel lehet tenni, akkor visszaváltok még ma, ha nem akkor inkább nem nyúlok hozzá, marad ahogy van.
Nagyon szépen köszönöm, rendes vagy!
Üdv.
-
Fuel
tag
válasz
Hankins #36823 üzenetére
A régi módszer szerintem már elavult mert nem él az a port (kipróbáltam, nincs internetkapcsolat hiba), SD-vel nem tudtam feltenni mert azt nem olvas be, valószínű fizikális hiba lehet az oka, 8.0.0.562(C432)-őt fel tudtam tenni, de az android verzió nem változott (Huawei firmware finder-el), utána vissza lett téve a legfrissebb gyári ROM. De láttam a hátulján hogy FRD-AL10 van ráírva, ha abból választanék ROM-ot akkor melyiket válasszam ami fel is települne normálisan? Belekezdtem már de rányomtam inkább hogy mégse a letöltésnél, mert nem akarom letéglázni.
Meg a HiSuite Proxy V3.3.0-nál miket pipáljak ki, mert nekem kínai szinte az egész és azt szeretném ha ledózerolna mindent és valami FRD-AL10 rom kéne.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Honor 8-ra szeretnék új ROM-ot tenni, de SD kártyát nem olvas, fogalmam sincs hogy szoftveres hiba vagy fizikális probléma-e (próbáltam több SD-vel, az egyiknél hibát ír, másikat nem észleli) és azt szeretném megkérdezni megoldható-e nélküle valahogy.Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest