- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
imoka
csendes tag
válasz
lancer995 #4401 üzenetére
Szia! Én is S3-ról váltottam kb. 3 hete. Benyomásaim:
H7 nagyobb, szögletesebb. Kicsi kezem és zsebem van van, szóval nem mondom hogy kényelmesebb, de ez ugye egyéni probléma.
Kijelző kicsit fakóbb a túlszaturált amolednél, a fekete nem "annyira" fekete, ugyanakkor a felbontás jobb, a színek teljesen rendben vannak, napsütésben használható, szóval egyáltalán nem visszalépés. Mondom ezt úgy, hogy hobbifotósként háklis vagyok a vacak kijelzőkre. Az automatikus fényerő állítás is sokkal ügyesebb, mint ami az S3-ban van.
Ami a legnagyobb pozitívum: működési sebesség. Nem akad, nem döccen, minden megy egyszerre, patent. Böngésző, görgetés és minden egyéb jóval gyorsabb. Egyszóval a felhasználói élmény rendben van.
Kezelőfelület szerintem szintén rendben van, logikus és jól néz ki. Az S3 az android 4.3-al ezután már nagyon fapadosnak hat.
Meglepett, de a hangminősége is jobb mint a Samué.
Rendszer stabil, nem fagy, nem csinál hülyeségeket, úgy, hogy 3 hete folyamatosan be van kapcsolva.
Üzemidőben is jobb: S3-at naponta töltöttem, ezt kétnaponta. Wifi is stabilabbnak tűnik, a jelerősség szerintem jobb.
Ami negatívum: már most recseg-ropog a telefon hátuljának az alja. Igaz - mint írtam - pici zsebben, tok nélkül hordom és pl. mikor ülök, vagy cipőfűzőt kötök, eléggé megfeszül a zsebemben. Ezt még az S3 gagyi műanyag hátlapja sem produkálta 3 év használat után, úgy, hogy a végén már naponta 4-5 alkalommal pattintottam le a hátlapját, mert lefagyottÖsszességében szebb és jobb telefon a honor, minden szempontból jelentős előrelépés, bár ennyiért elvárnám hogy meg se nyikkanjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest