- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
Az enyém 3 hónapos, nem recseg, nem ropog. A kijelzője sokkal jobb, mint egy S3-asé... Össze sem lehet és szabad a kettőt hasonítani. A fényerő lehetne nagyobb, de nem semmi gond vele. Az automatikus fényerő állítás kicsit darabos, elegánsabb lenne ha fokozatosabb lenne a fényesség változás.
-
davidsz
senior tag
Nálam hasonló a helyzet.
Adott két Voda kártya benne. Az elsődleges 4G előfizetéses (számhordozott) , a másik vitamax. Az elsődleges kártyát kezdeti időben eldobálta. ( más telefonnal is ez volt). Panaszkodás a vodának... eredménytelenül... volt minden. Kártya átcserélgetés.
A dolog Február végére 4 hónap után magától megoldódott, úgy hogy semmit nem csináltam.Arra következtetek, hogy a Voda kártya regisztrációja volt a ludas és nem a telefon. Szar a szolgáltatóval küzdeni ilyen miatt.
EU verziós Honor 7
-
-
sodre
csendes tag
Hasonló dolgokat csinál munkatársam Honor 7-ese is. Egyszerre vettük az enyémet meg az övét és nekem tökéletesen működik. Annyi a különbség, hogy én T-mobile hálózattal használom Ő pedig Vodafone-al. Gyanús nekem az, hogy a Voda hálózattal lesz valami (neki zsír új simje van, múlt héten cserélték Vodánál)
3G-n úgy néz ki, hogy neki nem csinálja egyelőre csak 4G-n
-
BOBAKILL
őstag
A simeddel van a baj, nem a telefonnal. Nem erdemes kivagni, tobb bajt okozhat. Ha regi a simed akkor mar a 4G miatt is cserelni kellene. Kerj egy cseret a vodnal, ingyen van. Ha teheted probald ki masik simmel a telefont, de biztos a simmel van baj, kulonben nem is latna a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest