Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
rone003 #9675 üzenetére
A b371-re nem kellene ota-n jönni a b380 frissítésnek? Ha a b380 rajta van, akkor fel kell mennie a b390-nek. Ahogy korábban írtam a b190-re megjött ota-n a b380 és én onnan toltam fel 3 gombossal a full b390-et. Csako 9603 hsz-ában linkelt helyéről töltöttem le, és a kicsomagolt zip-ből az update.app fájlt szabad volt a dload mappába tenni. Nm lehet, hogy csako is b380-ra tette fel a romot?
-
vazzz
őstag
válasz
rone003 #8570 üzenetére
Hali!
Nekem z3 compact volt előtte, nagyon szerettem, de ez ugyanazt tudja, csak ez szebb képeket készít és valamivel gyorsabb is, és.legalább nem üveg az egész. Igazából egyedül az akkuidő hiányzik, ugyanezzel a használattal a sony 3 napot vígan kibírt, ez 2-t. Sonyra nagyon vigyáztam, duplájáért vettem, mint ezt, mégis 9 üvegfóliám tört össze rajta másfél év alatt. 3x volt szervizben, felvált a kijelzője kétszer, hangszóró és jack csatlakozó hibái voltak. Vízbe nem mertem vinni, mert 10-ből 9 beázott, hiába volt vízálló.
Sonynál a nevet kellett megfizetni, semmi olyat nem tudott az akkun kívül, amit ez ne tudna ugyanúgy, vagy sokkal jobban, kevesebb pénzért.
#8572: Kamerában bármi veri a sonyt, képtelen saját szenzorára optimalizálni a telefonjait. -
Banderasz74
tag
válasz
rone003 #8570 üzenetére
Szia.Nekem Z3 van.Kellett egy jó 2 kártyás telefon,azért vettem meg a Honor7.Nem bántam meg!!!Jó telefon teljesen!Amiben gyengébb a Z3-tol az akkuidő!Gyors,nem akad,eddig hibátlan!Nem jársz vele rosszul!Az említett hibákat ki lehet fogni ebben is ugyan úgy mint a Sonykban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest