- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
the.odzsy #9674 üzenetére
Nem, az egy másik modell, ha elindítod a firmware findert a telefonodon, akkor ki fogja adni, hogy mik valóak rá. (látni fogod, hogy jól ismerte-e fel a telefonod típusát, és ha nem akkor a menüjében lehet átállítani)
Mármint ha erre kérdeztél rá. A leírt frissítési módszerek viszont működhetnek.(#9675) rone003: Fel kéne... próbálj meg mondjuk előbb letölteni egy B380-at, hátha, vagy még1x letölteni a B390-et, lehet hibás a letöltött fájl.
-
atiss.1977
csendes tag
válasz
the.odzsy #9433 üzenetére
Legyen benne sok örömöd, ahogy nekem!
Sok "apróság"-ról nem is írtam, amik a felhasználó élményt emelik, pl az ujjlenyomat olvasó tökéletes, a FHD kijelző gyönyörű, a kis extra funkciók hasznosak....
Persze, az új telók gyorsabbak, szebbek, stb, de számomra nem hoznak még annyi ujdonságot, hogy nekem megérje cserélni.
Ha cserélném, egy Honor 8-ra beneveznék(de szerintem mire cserélni fogom, addigra lesz 9 vagy 10)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged