- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azazel71
aktív tag
Mielőtt újabb meglepetés sokkolna, szólok előre, kávét se főz reggel, és nem irányítható szemmozgással,sőt még csak nem is stereo a beépített hangszóró....
Miért ezt a telefont vetted?
Add el, és vegyél egy szépokosügyes samsung S vagy Note akárhanyast, akkor majd boldog leszel, és háromszor ennyi pénzért kersgélhetsz kifogásolnivalókat.
Komolyan, kit akarsz meggyőzni róla, hogy nem jó teló? Minket, akik megvettük és szeretjük? Nehéz lesz.
Magadat? Azt ne itt. -
TulogdiGador
csendes tag
Próbából csináltam egy 2 perces videót. A procihasználat 70-80%-nál nem ment magasabbra, a hőmérséklet 42 C volt. (CPU-Z -vel mértem) Kézzel nem éreztem melegedést.
A gyári rögzítővel csináltad a videót? Más app jobban meghajthatja a procit.Egyébként mások is küzdenek ezzel:
http://mlzphoto.hu/2016/03/25/a-kis-meret-atka-huzamosabb-ideig-tarto-4k-s-video-felvetele-soran-tulmelegedhet-a-sony-a6300/ -
choco01
addikt
Vehetsz Samsungot, Applet, HTC-t miegymást.. ugyan úgy előfordulhat hogy 1 nap után szerviz vagy csere.. nem az ő bajuk ha te éppen egy olyat fogtál ki ami melegszik, ez mindenkivel előfordul, csak vedd figyelembe hogy nem mindegy ha egy 200 ezres vagy egy 90 ezres teló csinálja ezt..
-
phoenix64
őstag
Azert jo lenne tudni mit takar az a meleg.Tegyel fel vmi diagnosztikai progit, mert igy femhazzal siman erzem en is a 38-39 fokot, jatek + zenehallgatassal meg max 45-46 fok ami mar rendesen erezheto, de sztem teljesen barati.
Mas senki se talalkozott olyannal h nem engedi be a hicare? Eleg idegesito mert a temat sem engedi allitani, illetve meg egy par huawei progba se enged be..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest