- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhrtlockero9
csendes tag
válasz
attilav2 #7844 üzenetére
Okay here is the solution for Sensor.qcom
Install and run the script:
1) Overwrite the files in the directory /etc/init.d/ check_prg.sh and 99watchdog
2) set the execute permissions on both files.
3) Reset phone.System Requirements:
1) Qualcomm SoC
2) Android 4.3 Rooted (Tested on Adolph 45 firmware)
3) Busybox installed
4) folder / data has the right to record (log of the script is written in the file nohup.outDownload links:
Watchdog:
https://www.dropbox.com/s/no7h4aiidy2t0el/99watchdog?dl=0Check_prg.sh:
https://www.dropbox.com/s/llszm24gfla12n3/check_prg.sh?dl=0 -
balika011
senior tag
válasz
attilav2 #7782 üzenetére
Minek?!
A CAF LP kernel simán fut cm12-vel...
Ha lesz kedvem és erőm saját magamat szopatni, akkor írok egy hack-et ami egy simessé teszi a telót, és akkor menni fog a ril cm12-vel is. A második sim engem teljes mértékben nem érdekel, még sosem volt rá szükségem.És amúgy az 1S TD-ben egy gatya mtk van.
-
Oldbiggy
tag
válasz
attilav2 #7688 üzenetére
Szia. Kra1o5 rom van fenn, a térerő nálam ingadozik, nem dobálja, csak ingadozik. egy hsz-ben írtad, hogy a v45fastbootot kell felrakni, akkor nem dobálja a térerőt. Találtam Kra1o5 lapján egy cwm-el felrakható v45 firmvaret /22 megás/, ha ezt felteszem elvileg menni kéne neki, vagy dobhatom ki a telefont a kukába?
Köszi a választ. -
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7694 üzenetére
Megbocsáss már, de megint butaságokat írsz. Pontosan megmondták, hogy mikor fog jönni. Nyilván anyázni egyszerűbb, mint utánaolvasni.
És ismét megjegyezném, hogy nem kókányolt, bugos szar, hanem a lehetőségekhez képest egy teljesen jól működő cucc. Ne felejtsük már el, hogy az első verziója alig másfél hónapos. Tessék megnézni pl. az általad annyira istenített CM11-et, hogy milyen állapotban volt mondjuk másfél hónap után. Ég és föld. Egyáltalán vetted a fáradtságot, hogy megnézd ezt a 6-os MIUI-t? Vagy csak vaktában lövöldözöl? Én már a legelső változattól folyamatosan használom, tesztelem és szignifikáns a javulás. Az 5.1.23-as és 5.2.6-os verziók hetek óta pörögnek a telómon, napi szinten teljesítenek kiválóan.
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7693 üzenetére
Nos, a kernel alapvetően nem android verzió, hanem telefonfüggő. Ahogy a linux rendszereknél szokás, a gnome elvileg működik a 2.6.x és a 3.2.x kernelek fölött is. Természetesen van egy csomó egyéb faktor is, de a végletekig leegyszerűsítve ez a helyzet. Tehát a megközelítés más. Nem a kernel megy az androiddal, hanem az android a kernellel.
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7667 üzenetére
Ez azért elég erős kijelentés, hogy kókányolt...akki eddig itt felrakta, elismerően nyilatkozott róla. Apróbb hibák vannak benne, de hogy kókányolt? Ne haragudj, de egyre vadabb dolgokat írogatsz ide....az oroszok meg igenis továbbfejlesztették, nem csak zárójelben. Az ominózus topic első hsz-ét el kellene olvasni. És hogy a note4g rom alapján megcsinálták a redmi1s-re is ilyen minőségben...nos..ez minden, csak nem kókányolás. Megint a fejedhez kell vágnom, hogy fogalmad nincs a szoftverfejlesztésről....
Jellemző, hogy felrakják a testinget, aztán itt szirénáznak, hogy micsoda egy fos. Persze, ebbe a hibába jómagam is beleestem, de amióta a final van fent, tényleg semmi bajom nincs vele. Elővehetném, hogy a legutolsó CM11 hogy nyírja ki magát rendszeresen, de nem akarok flémelni......
Újraindul a launcher? Nofene...a v5-ben is újraindul...nem kellene már felfedezni a spanyolviaszt....
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7653 üzenetére
Nem a CM12 kérdéshez állok hozzá rosszindulatúan. Egyébként a CM12-vel kapcsolatos véleményem korábban már leírtam. Ami nem tetszik, az a fajta követelőző stílus, amivel Te hozzáállsz a dologhoz. Hogy mindenki dobjon el mindent és essen neki a CM12-nek, mert neked nem tetszik a tempó.
Úgy, hogy egyébként látszólag fingod nincs arról, hogy miként működik a szoftverfejlesztés úgy általában.
Ez nem tetszik kurvára, már megbocsáss. Ahogy írtam, Xiaomi berkekben a MIUI6 a preferencia és nem a CM12. Fogadd el! -
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7373 üzenetére
A wp7 nem wp8....csaxólok
Szóval, egy Lumia 800 kapcsán nem lenne szabad ítélkezned a WP-s ökoszisztéma felett
Egyébként ha találtam volna értelmes áron, jóféle vassal rendelkező, dual sim-es WP8-as telót, lehet, hogy nem itt lennék....
Fejlesztésbe nem szállok be, mert egyrészt nincs rá időm, másrészt meg én nem olyan fejlesztő vagyok, amit ez a dolog igényelne. Az, hogy a Java-hoz értek elég jól, nagyon kevés ahhoz, hogy kernelt reszelgessek
-
G.Peter
aktív tag
válasz
attilav2 #7346 üzenetére
Szerintem nem éri meg váltani. Az 1S legnagyobb baja az 1 GB RAM, az meg maradt az utódban is. Csak a processzorban és az LTE-ben jobb az, de a proci szerintem ebben is elég, a Mo-i LTE lefedettség meg úgyis siralmas... Illetve szerintem egy telefonon elég a HSPA is.
De ha váltani szeretnél, akkor nem nagyon éri meg várni az itthoni megjelenésre. Gondolom az is legalább 55e-ért indul majd, a 20%-os felár pedig kicsit sok. De ha még egy ideig marad forgalomban az 1S, akkor lehet, hogy még drágább lesz az új...
-
andras888
aktív tag
válasz
attilav2 #7314 üzenetére
Nem én vagyok laikus hanem a vásárlóim, nekik raktam fel a cm11 et.
Csak azt akartam hogy egy egyszerű, de fris rendszer legyen rajta. 😃
Végül az xda-ról a cyanogenmod romot tettem fel, mert kevesebb ramot használt egy picivel mint a carbon rom, és kevesebb beállítási lehetőség van benne, kevésbé állítgathatják elMeg bejött az időjáráswidget.
-
andras888
aktív tag
-
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #7190 üzenetére
Ez a Syhost cm11 jan7 valódi changelogja:
1. Source updated
2. Call Recording sound Fixed
3. Wakeup Problem Fixed
4. Added Multiple Cpu Mode
Amit a fentebbi hszban írtam az egy másik rom-é a miui.com os topicból.Balika011: a te CM-edben az FM rádiót kellene még javítani hogy működjön, más gondot nem találtam benne
ha menne az FM a tiedet használnám.Egyébként Syhost legutóbbi CM jében a cpu-z ben az akku 2050mah ahogy annak lennie kell, szemben a miui45 1390mah jával, bár használat közben sajnos a CM is ugyanolyan gyorsan merül.
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #7168 üzenetére
Ja és amit elfelejtettem leírni syhost romjával kapcsolatban, az hogy teljesen más a boot animáció, nem a szokásos CM11-es, szerintem szebb, de azt mindenki magad dönti el tetszik e neki, és nyilván lecserélhető, bár én nem tudom hogy kell
Ja és találtam egy oldalt, talán ez syhost blogja, full kínai:
[link] itt beszámol az új rom-okról. -
micsu
tag
válasz
attilav2 #7148 üzenetére
tesztvisszajelzés Balika011 preview2 romjáról:
- a legalacsonyabb cpu freq most nem 300MHz, hanem 192MHz, ami jót tesz majd az akksinak!
- fm rádió nem működik: Ha headset-et dugok be, azt nem érzékeli. Ha hangfalat dugok be (stereo jack), akkor kifagy.
- azt hittem, hogy az lehet a gond, hogy az egész jackdugós aljzatot rosszul kezeli a rom, mert a statusbar-on nem jelenik meg a füles ikonja, hiába dugom bele. De működésben nincs hiba: headset és hangal is problémamentesen használható. -
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #7080 üzenetére
Ha van egy belakott rendszered 100 mb szabad RAM-mal vagy 250 mb szabad RAM-mal...melyik a gyorsabb?
Spoiler következik...ugyanolyan. A RAM arra való, hogy használja a rendszer. Az az ideális, ha mindent ott tart, amit lehet, mert a RAM hozzáférési sebessége sokkal jobb, mint bármiféle háttértáré. Ergó, az ideális eset az, ha kevés RAM-od van szabadon, mivel minden ott tartózkodik. Hogy a MIUI alapból sok RAM-ot eszik? Hát igen...viszont sokkal több szolgáltatása van, mint egy kopasz CM11-nek...és nem utolsósorban sokkal szebb is.
Ha egy CM11-et
telekúrsztelepakolsz mindazon szoftverekkel, amiket a MIUI alapból kínál, ott sem lesz több RAM-od szabadon....hidd el... -
balika011
senior tag
válasz
attilav2 #7077 üzenetére
Neked tényleg azt a szart kellet volna venned, akkor legalább nem csüngnél itt a nyakunkon...
Mondok jobbat! Vegyél ifost, és oszt az észt hogy milyen fasza meg biztonságos!(Múltkor megkaptam hogy az ifos SOKKAL biztonságosabb mint android. Erre annyi mondtam: apple goto fail)
-
balika011
senior tag
válasz
attilav2 #7061 üzenetére
CM12-nek olyan apró hibái vannak, mint hogy, bekapcsolom a wifi-t és összeomlik a kernel.
Bár igaz ez KK és nem LP kernel...
Annak a kernelnek a portolására még nem volt időm, majd jövőhéten...Szerk: Nagy respect Quarx-nak. Bármi bajom van, ő tudja mi a megoldás, de legalábbis, hogy hol keressem az okát.... Rögtön tudta miért vagy ki, már müxik.
-
Carline
őstag
válasz
attilav2 #7061 üzenetére
Miért erőlteted a megosztását?
Ha nem akarja nem fogja.
Kibaszták a miui meg xda fórumról is. Én sem publikálnék oda, már csak azért sem.Szerk: Ide meg elég ha kitolja a linket. Nem fogod megnézni, hogy a RIL épp mit csinál forrásszinten...
MIUI-t is mindenki használja anélkül hogy bármi forrás ki lenne téve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest