- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ti^Em
aktív tag
Te is lehetsz tesztelo es keszithetsz videot anelkul, hogy ertenel hozza, mondhatsz is barmit a videoban mert visszaellenorizhetetlen. Nagyon keves olyan video teszt fut le ahol a rawok kikerulnek. Igy nincs is ertelme veluk foglalkozni. Hany teszt mutatta ki hogy az s9 kameraja most milyen baromi jo, aztan pontozasban legelol vegzett az oldalakon a pixel2 megis minden fotosnal vagy olyan embernel akit erdekel a mobil fotozas toronymagasan vezet... Amikor fotos kesziti el a tesztet akkor ott a raw link es belenagyithatsz az osszes kepbe, es rendes kritika van rola, erdekes ezek a tesztek valahogy koszonoviszonyban sincsenek a tobbi teszt vegeredmenyevel. Azert van ez mert boldog boldogtalan indit egy vlogot es megmondja neked mi a franko, te pedig a velemenyere epited fel a te velemenyed. Mig mas esetben latod a rawot megnezed nagyitva es latod a reszletgazdagsagat a kepnek el eldontheted neked mi a fontos a tulszaturalt szinvilag, a reszletgazdag kep, az eles kep, vagy a valosaghoz legkozelebb allo szinvilag... Mert az nem kritika, hogy ez a kep vagy kamera sz..r azt meg kell indokolni miert, es erre keptelen vagy a kepek nelkul. Ha pedig csak annyit erzekelsz hogy ennek jobb szinei vannak akkor az alapjan lesz egy velemenyed, de attol meg masnak lehet hogy a sotet tonusok zajosodasa vagy szinzaj lesz a fontos tenyezo. A videobol egyiket megtudod allapitani, de semmi mast nem.
-
Ti^Em
aktív tag
Eloszor eloadod azt a dumat hogy ki tudja milyen beallitasokkal keszultek a kepek, majd pedig en higyjem el hogy az altalad linkelt videoban korrekt az osszehasonlitas ugy hogy en nem ellenorizhetem... Szerintem zarjuk le ezt. Majd ha tudod mit kell nezni lesz ertelme errol tarsalogni.
-
Ti^Em
aktív tag
Nagyitsd ki a kepet. Koszi... Ja nem tudod mert egy videoban van amit konvertaltak tehat mar alapbol nem eredeti a kep, nincs tobb kerdesem... Aki videokbol akar megallapitani kamera minoseget annak szerintem jo lesz barmelyik mobil a piacrol, ugysem tudja mit kell nezni rajta.
-
QwErTy42
addikt
-
Ti^Em
aktív tag
Nem teszt, nincs velemeny, kepek vannak 4 keszulektol ugyan abban az iroben ugyan abbol a beallitasbol... De felsleges ragozni, olyanrol beszelsz amit meg sem neztel 😊nincs ezzel gond,csak valami alapjan mondok velemenyt te pedig videot linkelsz kepekrol, ami eleg vicces ha tudod mit kell nezni a kepeken...
-
Massmurderer
őstag
Már bocse,de ez fos teszt.Azt a 2 videot csinálhaták bármivel.Majd ha úgy megy a teszt hogy elökapja a telót,bekapcsolja,és úgy kezd el videozni,akkor elhiszem hogy az adot készülékel készült a video.Ennyivel megkeresem a legszebb és a legjobb készüld videot,azt odavágom hozzá hogy pl. samsung s2vel csináltam.A 2 video nem bizonyitja hogy az adot telóval készült a video,1 deka bizonyiték nincs rá.
-
Ti^Em
aktív tag
Ha megnezted volna a mappat akkor tudnad melyik teszter keszitette es mikkel hasonlitotta ossze. De nem tetted meg igy pedig ennek sok ertelme nincs. Video teszteken a minoseg nem jelenik meg. Az s9 legalabb tudja a 4k 60 fpst... De az x nek akkor is nagyon jol stabilizalt videoja van.
-
<Lacy85>
addikt
Olyan jó, hogy az egyetlen (talán valós) erőssége a mérvadó.
De gondolom 270 ezerért az simán belefér, hogy egy nyamvadt stabilizátort sem raktak mellé, és gyakorlatilag használhatatlan a telefon, ha videózni akarsz.
Az előlapi kamera meg megint csak sokkal gyengébb, mint mondjuk egy S9-é.
De tudom, ennyi pénzért örülj, hogy legalább fotózni tudsz. -
Ti^Em
aktív tag
Ez nem erről szólt mi érvekkel próbáltuk alátámasztani a véleményünket miszerint ez a telefon egyáltalán nem jó vétel Ennek pedig több oka van egyik az hogy az idei csúcstelefon nem ez hanem az év végén érkező mate széria. Most pedig óriási csalódás hogy ez a gyártó megpróbálja újra csomagolni és még a csomagolás sem eredeti hanem valahonnan összelopott, tehát megpróbálja újra lenyomni a torkunkon ugyan azt a készüléket egy kicsivel jobb kamerával mint a tavalyi csúcsmodellje ami egyrészt jobban nézett ki egyedi volt, szemben ezzel és árban is azonosak egyszerűen nem éri meg, hiszen év végén érkezik majd az igazi csúcs készülék, ami már el fog térni hardverben is a m10p től, én részemről nem is értem hogy a gyártó ezt hogyan gondolta. Ha ugyanezt csinálná a Samsung akkor mindenki fel lenne háborodva, ha az S9 ugyanazzal a specifikáció val érkezne mint az S8 akkor garantálom hogy mindenki háborogna, radasul ugyan azért az árért. Lehet hogy ez a készülék önmagában véve Egy jó készülék, de nem tudom elfelejteni hogy épp a kezemben tartom az előző év csúcsmobiljat amit ugyan ennyiért vásároltam mint ezt a készüléket, majd piacra dobják és mindössze egy újragondolt kamera az eltérés az egészben, és mind azt nem tudja amit a konkurens készülék tud például 4K 60fps, azt gondoltam Ez már a min amit ennek a készüléknek tudnia kell, hiszen a konkurens S9 ezt tudja nem tudom egyáltalán melyik készüléknek lett konkurens a P20 p...
-
<Lacy85>
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest