Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belba
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, tudtok-e 8GB RAM / 256GB ROM verziós Huawei P20 Pro-ról?ITT azt olvastam, hogy 2018. szept. 5-én várható a megjelenése, de sehol nem találom, se hírekben, se boltokban...
-
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #423 üzenetére
Bocs most olvastam a válaszod:
Elég vicces, amiket itt irogatsz, a Bose pont, hogy szar divatmárka. Ugyanaz a kategória, mint a Beats vagy Skullcandy. A fejeseikben szarok a driverek, egyetlen jó dolog van benne, azaz active noise canceling, de ezen felül semmi - magyarul sokkal jobban jársz, ha veszel egy "rendes" fejest minőslgi párnákkal. A BL-es fejesek meg amúgy is rosszak, 2x annyit fizetsz értük és rosszabbul szólnak, mint egy fele annyiba kerülő vezetékes ATH, Sennhesier fejes.
- Ettől függetlenül persze Bose még akkor is szar lenne, ha vezeték lógna rajta, mert mint írtam a driver nagyon gyenge bennük. Ha nekem nem hiszel olvass utána headfi-n.
Nem gáz, ha nem értesz hozzá, csak akkor legalább nem csinálj úgy.
-
tyuli76
tag
Nekem első töltés után ,majdnem 6h kijelző időt produkált.Volt navigálás kb 40 perc,böngészés,játékok és 2db simkártya van bent.
-
szendo777
tag
Nálam tegnap landolt de tapasztalat még nincs.
-
somogyib
őstag
válasz
01andris #573 üzenetére
A teszt topikban érdeklődj, ott vannak a P20 userek.
-
01andris
tag
Van már valakinek P20-a?Tapasztalat?
-
-
hito
nagyúr
válasz
#98880768 #568 üzenetére
G6+ nagyon nem jött be sajnos, úgyhogy ment a piacra. Helyette most S7 Edge van, most ezzel elég jól elvagyok, de 2 simes példányra vadászom, mert van céges kártyám is és nem szeretek 2 telefonnal vacakolni. Nem mondom, hogy tökéletes, de elég kiegyensúlyozott tudást/teljesítményt nyújt. Az egész úgy indult, hogy akkor cseréljük le az LG V20-at, mert jön a nyár meg a strand, jó lenne valami kisebb és vízálló. Hát, nem egyszerű egy LG V20-at leváltani és megtalálni a méltó utódot
HOPP, kint is van a P20 Pro teszt a MA-n
-
hito
nagyúr
válasz
#98880768 #564 üzenetére
És akkor nem olvashatom a topicot, vagy nem szólhatok hozzá?
A hozzászólók 75%-a lemondott róla, sőt, csak hőbörögni, meg fikázni jön ide.
Tökéletesen nem értem a kérdésedet, illetve azt, hogy most ez hogy jött ide, ráadásul nem is a készülékkel kapcsolatosan szóltam hozzá, hanem a youtube féle kamera tesztekről alkottam véleményt. Persze ha félreértettem a szándékot, akkor elnézést!
-
törölt tag
-
törölt tag
Huawei P20 Pro vs iPhone X SPEED Test (Egyébként most esik csak le, hogy a háttérkép is hajaz a Xére)
-
Ti^Em
aktív tag
Osmoval minden ilyesmi megoldodik, a gond inkabb a kep minoseg meg mindig. Itt a 4k30 fps is nagyon gazosnak tunik. A full hd 60fps osmo kombo is arra eleg hogy a gyereket levideozd otthon. Video tomoritesi gond van, de ahogy a teszt kepek mutatjak mar javultak a tegnapi kepek a bemutato napjahoz kepest. Nem lepodnek meg ha video teren is lenne kisebb javulas. De a huawei eddig sem fektetett komolyabb hangsulyt a videozasra.
-
Aryon87
félisten
Attol fugg mire akarod leginkabb hasznalni. Akksi szempontjabol elorelepes lesz az biztos. A rendszert szokni kell majd. Kamera resz meg ugye nem teljesen ismert, de szamos extraval rendelkezik a korabbi modelleket ismerve. A G6-nal a wide camera ami pl szamomra hianyzik (volt G6-om is).
Amivel szamolnod kell "negativumkent", az a jack es sd bovites hianya. -
Nem is annyira az OIS, inkább a szoftveres rásegítésen kellett javítani a korábbi típusokon is, de a céleszközök ezen pluszban segítenek.
Bazsi81: Van, már az elődben is volt.
Herreløse: Érdekes teszt, de talán nem véletlen, hogy amikor fogást vált, akkor lesz rosszabb a hang, ráfoghatott az egyik mikrofonra.
-
pszihó
aktív tag
Csak a Telekomnál dual simes a p20pro?
-
Videózásban nem bajnok - ez a Huawei keresztje valamiért, úgy tűnik, hogy a P20-ak sem a legjobbak ebben, nem mondom persze, hogy nagyon rosszak, de lehetnének jobbak is, szoftveresen csak csiszolnak majd rajtuk valamennyit -, a fényképek viszont jók gyenge fényviszonyok mellett is, pláne az újabb firmware verziókkal.
-
válasz
#04441088 #531 üzenetére
Ez sok más gyártónál is így van, illetve volt már rá példa bőven, legyen szó a Samsungról, Apple-ről vagy szinte bármelyik másikról (hány frissítés kellett az S7 és S7 Edge kamerájához, hogy egy egyenes vonal valóban annyira egyenes legyen, amennyire kell, vagy az iPhone-ok esetén még annyit sem kell visszamenni az időben, a közelmúltban sok szoftveres hiba volt, amiket nem győztek javítani, hívás eldobálásos, iMessage, hangerő, akkumulátor százalékos kijelzés hibája és még lehetne sorolni, nem beszélve arról, hogy az Apple esetén hányszor jelentett komoly problémát az óraállítás. Rosszabb esetben a hardveres hibák, iPhone 6s akkumulátoros gond, vagy milyen sok Galaxy S8 és S8+ tulajt érint a kamera problémája, hogy fókuszt veszít és kocogtatni kell, hogy beálljon.).
Vagy amikor valóban a szolgáltatónál van gond, még ha az csak néhány készüléket is érint(ett), mint a Mate 10 Pro és a Mi Mix 2 Telenor 4G hiba, valamint korábban, amikor egy meghatározott iPhone típus nem működött megfelelően szintén csak a Telenor hálózatán, illetve a 4G bevezetésekor az iPhone 5 és még néhány készülék hívás fogadásával kapcsolatos problémája...stb.
Ez van, biztos lesz is még ilyen, mert a technika és a technológia ilyen, pláne a mai rohanó világban, ahol a gyártóknak és a szolgáltatóknak nincs már annyi ideje tesztelni bevezetés és kiadás előtt az újításokat, fejlesztéseket, hanem a felhasználók a végtesztelők, aztán a gyártók és szolgáltatók úgy javítgatják a hibákat, pedig ennek nem így kellene történnie.
Ott tartunk, hogy ha nem hardveres problémáról van szó, hanem csak szoftveresről, akkor kénytelen-kelletlen bevállalja az emberek nagy része a telefonok kiadásakor megjelenő problémákat, mert a szoftvereseket javítják előbb vagy utóbb.
A P20 és a P20 Pro esetén is merem mondani, hogy a kamera hardveresen jó, szoftveresen meg ami hibák vannak, rendbe fogják tenni néhány hónap alatt. -
törölt tag
válasz
7Heads Drago #530 üzenetére
Arra, hogy a 8.0 még viszonylag újnak számít.
Mate 9-nél tudom hogy elég fos képeket lőtt a kamera az elején, aztán pár frissítéssel javítottak rajta.
Mate 10 Pro-nál meg volt egy olyan hiba még az elején, ha YouTube-on néztél bármit és közben rád írtak messengeren, akkor meghülyült a telefon. Villogott a kijelző, hol 0 % akksi, lefagyott, csak újraindítani tudtad. Bár ez a friss android hibája inkább, minthogy a gyártóé. De nem hiszem el, hogy ezt nem tudták letesztelni kiadás előtt és úgy kiadni, hogy ez már javítva van. Életemben először van 200k feletti telefonom, azért kicsit befostam, amikor ezt produkálta. Itt a videó is róla.
Persze írtam Huaweinek, ki lett javítva, de ez egy sima hétköznapi eset, 10/8 emberrel simán megtörténhetett volna, nem túl egyedi, hogy valaki fent van FB-n, videókat nézeget, közben pedig ráírnak.
Aztán ott volt a kamera. Az első 1-2 hónapban lőtt képeket ha összehasonlítom a mostaniakkal...ezek már sokkal jobbak azóta, a videó még nem az igazi, de az is javult.
Bár nem értem, hogy miért tömöríti agyon a képeket. 12 megapixelen ilyen 1,2-2,5 megabyte körülieket csinál.
Aztán ott volt még az, hogy a Telenorosok jó sokáig cumiztak, ugyanis hálózati hiba miatt 4G-n szarakodott a telefon. Volt akit nem lehetett elérni, SMS-eket se kapta meg. Ez is inkább szolgáltató sara, de azért a gyártó ha lokálisan tervez valahova csak leteszteli mi működik mi nem, és egy akkoriban ~250 k-s telefonnál szerintem alap elvárható, hogy az ember telefonálni, netezni tudjon. Volt pár ember, aki ezért kérte vissza a pénzét/küldte vissza a Mate 10 Pro-t. Aztán jött frissítés és már működik. -
7Heads Drago
veterán
válasz
#04441088 #529 üzenetére
telefont akár sok sok hibával
Mire gondolsz? Mert jó ideje már csak Huaweit használok és én nem érzékelem ezt a sok-sok hibát. Mondjuk én a kamerát nem szedem darabokra. Nekem pl a anno a Samsunggal sokkal több bajom volt. De ahogy olvasgatni lehet, az iPhonek is teli vannak problémákkal. -
törölt tag
A Huaweinek amúgy már mániája lett, hogy kiadnak egy telefont akár sok sok hibával(pl. kamera szoftver még elég tré..), aztán időközönként hegesztgetik. A Mate 10 Pro-m is jóval jobb képeket lő most, mint tavaly novemberben..és a Mate 9 is jobb lett kiadás után pár hónappal, mint megjelenéskor.
-
485
aktív tag
válasz
7Heads Drago #527 üzenetére
Önmagában a telefon kurva jó, sokkal szimpibb mint az i8+, jóval gyorsabb és ezerszer élhetőbb a mérete. De a kamera tényleg botrány. Most már nagyon érdekel a pro, annyira megoszló vélemények és tesztek vannak róla.
-
7Heads Drago
veterán
Én is megnéztem hétvégén a P20-at az MM-ben. És pont akkor nézte egy szintén iPhones csaj is a P20-at. Régebben kezükbe se vettek volna az Applesok egy Huaweit. Csak ugye manapság annyira kaffa minden Ios téren, hogy muszáj nekik nézelődni. Persze úgy forgatta szegény telefont, mint egy téglát. Változik a világ.
-
elekreg
tag
válasz
TheBikerider #522 üzenetére
Még mindig jobb, mint az iPhone X és az összes többi iPhone, amik csilliárdokért is csak monó hangot képesek rögzíteni még 2018-ban is, holott más gyártóknál már az alsó kategória is tudja olcsón a sztereó felvételt!
-
Gál Balázs (TechvideoHu)tesztelte a videó képességeit a telefonnak. Nekem nem tetszik.
Van egy rész,mikor a hang is gyenge lesz,gondolom a mikrofon ennyit tud.
Akit érdekel a YT-on fenn van. -
doooo
veterán
válasz
Jhonny06 #511 üzenetére
Az OLED (vagy AMOLED, mert úgyis a Samsung csinálja) a probléma, vagy az FHD(+)? Mert előbbivel nem értenék egyet, de utóbbival abszolúte. Persze, persze, "így nem fogyaszt annyit, meg amúgy is mikroszkóppal nézed", stb, stb... Nem, és nem, de szeretem ha kristálytiszta a kép. Márpedig egy QHD+-os AMOLED... igen jól néz ki, és ez elég fontos, elvégre azt bámulja az ember, bármire is használja a mobilt...
-
törölt tag
én még télen kíváncsiságból a mate 10 pro-val, a note 8-cal és az XZ2-vel lőttem egy-egy képet haverom ökléről. meglepetésemre a mate 10 proé lett a legjobb, a note 8-on nem voltak valami élesek és tiszták a szőrszálak, meg a bőr textúrája is kevésbé volt részletes, az XZ2 meg a fasorba se volt, nem értem ezeket a szerencsétlen sony telókat. majd elnézek lassan újra, megnézem magamnak a friss ropogós felhozatalt is
-
Jhonny06
veterán
270-be nem fért bele egy normális kijelző? Hát ilyen se veszünk.
-
485
aktív tag
válasz
somogyib #500 üzenetére
Persze, nekem ez a lényeg, ha egy kamera jó, szar körülmények között is jó fotót csinál. Én értem, hogy kimegyünk egy állvánnyal a rétre, megvárjuk, hogy tökéletesen süssön a nap hátulról és ne fújjon a szél, aztán 10 percig állítgatjuk a fehéregyensúlyt meg isot meg akármit, lövünk 40 képet és a legjobbat megvizsgáljuk, belenagyítva ezerszeresen. Ez tök jó, csak kurvára nem erre használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Holnaptól mindenféle extrával előrendelhetők a Huawei új csúcsszériás eszközei kiterjesztett garanciával és prémium szervizzel.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással