- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
485
aktív tag
válasz
somogyib #500 üzenetére
Persze, nekem ez a lényeg, ha egy kamera jó, szar körülmények között is jó fotót csinál. Én értem, hogy kimegyünk egy állvánnyal a rétre, megvárjuk, hogy tökéletesen süssön a nap hátulról és ne fújjon a szél, aztán 10 percig állítgatjuk a fehéregyensúlyt meg isot meg akármit, lövünk 40 képet és a legjobbat megvizsgáljuk, belenagyítva ezerszeresen. Ez tök jó, csak kurvára nem erre használom.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
somogyib #286 üzenetére
Hát mivel az idézetből csak a lényeget hagytad ki ( nyilván véletlenül ) így azért még hozzáteszem, hogy az a vita lényege, hogy ne háborodj fel ha másnak eltérő véleménye van. De ha te mindent kedvedre akarsz formálni függetlenül attól mit írt valaki valójában, akkor az tényleg felesleges szócséplés. Inkább méltasd a telefont, vagy írd le róla a véleményed.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
somogyib #284 üzenetére
Akkor pontosítok, ha neked bármiről más a véleményed, mint nekem, attól még te teljes életet fogsz élni és láss csodát én is. Ha ez téged zavar, akkor ezen a fórumozás neked valóban nem fog segíteni, mert itt bizony lesz másnak más véleménye, és nem igazán fog vele foglalkozni, hogy neked is más, én nem is háborodom fel rajta, mert szerintem ez a lényege egy "vitának"
-
válasz
somogyib #215 üzenetére
Egyértelmű,hogy a X.
Sajnálom aki bedől ennek a marketing szarnak,amit tol a Huawei.
Átverik a népet ezzel a sok kamerával. Remélem kevesen dőlnek be nekik.Annak ellenére,hogy iX-zet használok,azt javaslom mindenkinek,nehogy megvegye ezt a fost. Vegyenek Mate 10 pro-t.
Az egy jó ár/érték arányú cucc jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged