- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tengri
senior tag
válasz
<Lacy85> #318 üzenetére
Atya ég....
Oké, akkor 2:12-től.
Finoman szólva a forrásmegjelölésed nem pontos, így amit "mondani" szerettél volna nem állja meg a helyét.Most idézem magamat:
(#305) Korbel78 "stabilizátor hiánya miatt az s9+ mérföldekkel jobb a p20p-nál"
és a videórögzítéssel kapcsolatban:
(#316) Korbel78 "egyenlőre nem világos, hogy min nem értünk egyet."Nem offense! Kicsit felületes az olvasásod
-
Tengri
senior tag
válasz
<Lacy85> #302 üzenetére
video teszt vs iphone x
video teszt vs s9+Az iPhone x-nél jobb de a stabilizátor hiánya miatt az s9+ mérföldekkel jobb a p20p-nál
bele sem merek gondolni, hogy az iPhone X-et hogy lehúzhattad, ha a p20p ellen ilyen kereszteshadjáratot folytatsz -
Tengri
senior tag
válasz
<Lacy85> #271 üzenetére
Nekem semmi bajom a Samsunggal vagy az iPhone-nal, vagy bármelyik másik telefonnal sem. Mindenki azt vegye (ha megteheti) ami neki a legjobb. Ez mindig szubjektív. Viszont az zavaró, hogy egy telefont miért kell szétfikázni azért mert valakinek egy másik telefon jobban tetszik/teljesít. Bocsánat az OFF-ért
-
válasz
<Lacy85> #257 üzenetére
A sima napi használat mindenkinél más és más, köszönhetően az eltérő használati szokásoknak, beállításoknak, használt alkalmazásoknak és környezeti tényezőknek.
A Note 8 kontra Mate 10 Pro kapcsán kérdezd meg talán azokat, akik egyikről váltottak a másikra és azonos módon és feltételek mellett használják, illetve használták - mind a két topikban van ilyen -, egyértelmű lesz a dolog a Mate 10 Pro javára.
A Mate 10 Pro-val először egy rossz eredményű YouTube akkumulátoros teszt született, de aki követi a dolgokat, az tudja, hogy oprendszeres (Google folyamat) probléma miatt volt, amit napokon belül javítottak, azóta verhetetlen.A Mate 10 Pro tapasztalat, vagy mondjuk a későbbi GSM Arena teszt (akiket a kezdetektől követek és rendre beigazolódnak nálam a gyakorlatban az általuk leírtak) alapján látatlanban is megvenném például a P20 Pro-t, mint nagyon jó akkumulátoros üzemidejű telefont.
Herreløse: Cáfold, de akkor szólj az Apple-nek is, mert az ő specifikációs leírásukban is úgy szerepel, hogy a 8 Plus jobb akkumulátoros üzemidőben, mint a X.
Fenébe már ez a sok OFF, végleg befejeztem, nem ér annyit az egész. -
válasz
<Lacy85> #252 üzenetére
Nekem ez az eredmény nem sokat mond, én is tudok csinálni akár jobbat is az enyémmel, leírod a készüléked pontos típusát és megnézem olyan tesztelős oldalon, ahol tudom, hogy azonos feltételek mellett tesztelve összehasonlíthatom más készülékekkel.
Hiába nézem a Samsung aktuális és előző szériás csúcstelefonokat, egyik sem tud jobbat a Mate 10 Pro-nál, ilyentén pedig, vélhetően a most megjelenő P20 Pro-nál sem. -
-
-
-
törölt tag
válasz
<Lacy85> #139 üzenetére
ja bakker, ez is olyan dolog, hogyha kötne egy ilyen megállapodást a nép, hogy márpedig idén nem veszünk új telefont, csak ha felére csökkennek az árak xd de ilyet nyilván nem tennénk. pedig az lenne a tippem, hogy működne.
én tavaly levettem a kezem huaweiékről, ez a p10 széria totál érthetetlen lett nekem, egy kaka. aztán a mate10 pro SEM győzött meg kamerában, az a dynamic range, meh, jó, ha az iphone x szintjét hozta, de talán még azt sem. a lite még külön röhejes volt, mediaba meg is néztük, mennyire alázós a dupla szelfikamerával xd leginkább semennyire, vicc az egész.
ez a p20 is leginkább röhögésre késztetett még a megjelenés előtt, savaztam is korábbi hírek alatt, aztán most ott tartok, hogy lehet meg is veszem. már youtubeon is van egy-két camera comparison, bár kérdés, hogy mennyire lehet nekik hinni, de amiket néztem, azok speciel párizsban készültek, és mutatják a videóban magát a telefont is, szóval mondjuk, hogy valósak.
a mate10 pro tényleg jóval olcsóbb, 200 körül van, de az már tényleg túl nagy, és hát a kamera nem elég jóportait módban is messze elmarad az élbolytól. szerintem befigyel nekem majd egy pro, öreg már a drága kis p8-am, és amilyen pancser vagyok, ez meg is látszik rajta. tavaly ősszel ledobtam a parkettára barátaim előtt, hogy demonstráljam, mennyivel szívósabb a hülye iphone 8-aknál és galaxy s8-aknál. tényleg semmi baja nem is lett tőle xd de a kőpadló, a beton és a sín azért megviseli :/
-
válasz
<Lacy85> #131 üzenetére
Erre az eredményre gondolok:
Első a Mate 10 Pro: 01:55:54, második a Note 8: 02:01:54, harmadik az iPhone X: 02:19:37A legtöbb gyártó ha tavasszal és ősszel is ad ki új telefont, akkor nem tesz mindig újabb hardver azokba, a Samsung tavasszal vált (az S8 széria és a Note 8 azonosat kapott, az S9-ek újabbat), a Huawei meg ősszel (a Mate 10-ek hardverét kapták a P20-ak, ősszel jön az új a következő Mate-ben).
Hivatalosan sehol nincs 200.000 Ft-ért, de még csak 215.000 Ft alatt sem Mate 10 Pro, de attól még az S8+ is drágább, ha a hivatalos árakat nézem (mást meg nincs értelme).
Jól ,lőtték be a P20 és a P20 Pro árát, teljesen rendben van. -
törölt tag
válasz
<Lacy85> #131 üzenetére
engem személy szerint ez a soc kérdés totál hidegen hagy, ilyen kategóriában egyik telefonnál sem kéne attól tartanom, hogy annyira belassul, hogy földhöz vágom mérgemben. főleg, hogy nem játszok telefonon, és nem végzek semmi erőforrás igényes munkát. amit szem előtt tartok, az a dizájn és a kamera. az iphone-ok sosem jöttek be igazán, az X tetszik eddig a legkevésbé, egy 8-al még megbarátkoznék, ha hozzám vágnák . az S9 gyönyörű, nagyon bejön, és a p20 pro is szép lett szerintem. lényegében az összes iphone x koppintást bőven szebbnek látom az apple kis torzszülöttjénél. a jack hiánya lehetne még kizáró ok, de szerintem már mind beláttuk, hogy idő kérdése, és minden telefonról el fog tűnni. ez nekem sem tetszik, ritka hülye döntés, de mit tudunk csinálni. ahogy a hülye üveg hátlapokat is gyűlölöm, de erről sem akarnak leszokni, ez van. tokot kizárt, hogy vegyek, ha már szép telefonom van, szóval kénytelen vagyok/leszek a jóistenre bízni a sorsát. marad a kamera. és ebben a samsung utoljára az s6-al tudott meggyőzni. bár akkor is a p8-at választottam helyette, nem nagyon láttam érdemben különbséget az s6 javára, és a p8 olcsóbb volt, és jobban is tetszett
most pedig úgy látom, hogy a p20 pro kamerája jobb. a videózás része nem érdekel a dolognak, de az instámat csak etetnem kell valamivel, és hiába kicsike a fényképezőm, a zsebembe nem fér bele. maradjunk annyiban, hogy kinek mi a fontos/ízlés dolga. és ugye, az a 40ezer forint különbség, háát..
-
válasz
<Lacy85> #124 üzenetére
Itt egy átfogóbb sebességteszt, nem csak játékok (pláne nem olyanok, amik más hardverre vannak jobban optimalizálva), gyorsabb a Mate 10 Pro a Note 8-nál és az iPhone X-nél, szóval nem lassabb az: Link (Van még több ilyen teszt is.)
Bőven jó még idén az a Kirin 970 a P20-ba és a P20 Pro-ba, bár ősszel jön az újabb az új Mate-ben. -
-
-
válasz
<Lacy85> #118 üzenetére
Alaposabb tesztek, bár itt a Note 8-hoz (is) mérik, mert az jelent meg két hónappal előtte, de nem látok mérvadó különbséget, sőt, több tesztben is a Mate 10 Pro a jobb: Link
Megjegyzem, nem vagyok az ilyen pontozásos tesztek híve, nem (csak) ebben mutatkozik meg a jó hardver, nem beszélve a szoftveres mérések anomáliáiról. -
válasz
<Lacy85> #113 üzenetére
Nincs az a gyártó, amelyik -500 mAh hátrányt minden tekintetben semmissé tudna tenni (egálba hozni) a hardverrel vagy szoftverrel.
Kamerában nincsenek jelentős különbségek a csúcskategóriában, legfeljebb annyi, hogy egyik módban az egyik jobb, másikban meg a másik, de az aktuális Huawei csúcsok a jobbak között vannak.
Tavaly ilyenkori SoC teljesítmény? Persze...
Lehet nem szeretni egyik vagy másik gyártót, de nem érdemes szembe menni a tényekkel. -
zoleeno1
veterán
válasz
<Lacy85> #113 üzenetére
Magasan a legtovább bírja az akku a piacon lévő csúcskategóriás készülékek közül (10pro), de ülj csak a lila köd mögött
Kb az összes többi is netto baromság, amit írsz, de szerintem úgysem lehet titeket erről meggyőzni, szóval én be is fejeztem, igaz el sem kellett volna kezdeni, az ájfónsamsung zombikkal teljesen felesleges vitába szállni. Szia
-
válasz
<Lacy85> #101 üzenetére
A P20 Pro 40.000 Ft-tal olcsóbb például az S9+-nál, ráadásul úgy, hogy a Huawei alapban 128 GB-osat ad, a Samsung pedig csak 64 GB-osat, nem beszélve az akkumulátorról és még néhány apróságról.
Bocsánat, közben leírták előttem, nem frissítettem, izgalmas műsor volt a tévében. -
törölt tag
válasz
<Lacy85> #101 üzenetére
az s9+ -nál 40 ezerrel. nem tudom, én ennyit azért nem intéznék el egy legyintéssel. és akkor az iphone-okat inkább hagyjuk is. és hát igen, ha azt akarod, hogy normálisan fusson az antutu, akkor felejtsd el xdd és a soc-on kívül milyen hardvert adnak még? abba nem megyünk bele? hol alap még a 128gb tárhely? melyik flagshipbe van 4000es akksi? hány éve adnak ilyen kamerát a többiek? persze mindezért LEGALÁBB 40ezerrel kevesebbet kell fizetni, de hát semmi nincs ingyen
-
siege5
aktív tag
válasz
<Lacy85> #101 üzenetére
Tudtommal ezt a hardvert már ők is kiadták (magyarán nincsenek lemaradva), most úgy gondolták/gondolhatták ez bőven elég mindenre amire az elkövetkező időszakban szükséges lehet, helyette mást fejlesztettek.
Az, hogy teljesen feleslegesen beletolnak valami új lapkát, amit nem használ ki az ember, mert a mostani is elég (hozzáteszem, vannak konkurensek akik ettől is kevesebbet), na ennek nincs értelme, és még ezért fizessünk többet több 10ezer forinttal.
Most más volt porondon, az év végére, és jövőre ismét más lesz (sztem a mate 20? proban már megkapod, oda is hagyni kell valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged