Holnaptól előrendelhető a Huawei P20 és P20 Pro

A Huawei Fogyasztói Üzletága két nappal ezelőtt Párizsban mutatta be a P sorozat legújabb okostelefonjait, a P20-at és a P20 Pro-t, hazánkban pedig a gyártó bejelentette a széria legkisebbik tagját, a P20 lite-ot is. Mindhárom készülék kamerája erősnek ígérkezik, a P20 Pro konkrétan a világ első okostelefonja, amelyet tripla – egy 40 MP-es színes, 20 MP-es monokróm és egy 8 MP-es teleobjektív lencséből álló – Leica hátlapi kamerával szereltek. A P20 Pro és a P20 kameráját mesterséges intelligencia segíti, a P20 lite pedig dupla kamerával és arcfelismeréssel érkezik áprilisban.


[+]

Mindhárom modell előrendelhető mindhárom hazai szolgáltatónál, illetve a kiskereskedelmi partnereknél március 30 és április 15 között, akik pedig így tesznek, kiegészítőkre is számíthatnak. A P20 és P20 Pro mellé 360 panoráma kamera, a P20 lite mellé sport Bluetooth fülhallgató jár. A készülékeket április 16-tól lehet átvenni, illetve ekkor kerül az új széria az üzletek polcaira is.

A gyártó által javasolt bruttó fogyasztói árak:

Huawei P20 Pro: 269 990 Ft
Huawei P20: 209 990 Ft
Huawei P20 lite: 119 990 Ft

Az elérhető színopciók a következők:

P20 Pro: éjfekete, holdfény kék, alkonyat lila
P20: éjfekete, holdfény kék, aranyló rózsaszín
P20 lite: lagúna kék, éjfekete és sakura rózsaszín. (Ez utóbbi egyébként a cseresznyevirág.)


[+]

A Huawei a P20 és P20 Pro esetében a 2 év teljes körű gyártói garancián túl Prémium Szervizt biztosít a vásárlóknak, amely tartalmaz egy 3 hónapos garanciát kijelzőtörés, vagy karcolódás esetén, illetve “Háztól házig” szervizt, amely a gyártó ügyfélszolgálatán keresztül megrendelhető (az ügyfél által megadott címről futár viszi el a hibás készüléket és az ügyfél által meghatározott címre szállítja vissza a megjavított terméket).

Azóta történt

 • Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból

  Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.

 • Huawei P20 - ez is kétkezes lett

  Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.

Előzmények

 • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

  Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

 • Huawei P10 - pisztácia nem is volt

  Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.

Hirdetés