- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
Lehet kritizálni CSAK ÉN pl azért szoktam dühös lenne ha valaki úgy kritizál bármilyen terméket hogy NEM IS HASZNÁLTA...
PL egy ismerősőm szidta az euroviziót hogy milyen szar meg milyen giccsparádé stb stb..Kérdeztem hogy láttad hogy ennyirre tudod ??
..a Válasz az volt hogy NEM de akkor is..Itt is azt érzem hogy lehet sokan használnak Windows DE win7-etmondjuk próbaképp feltettéka 8-at azt mivel 3 perc alatt nem ott volt semm ahol megszokták már egyből szarozzák az újat..Vagy pl esetleg NEM is windows használnak és TUDJÁK hogy a WIN8 csempés dolog rossz mert látta hogy a haverja nem talált semmi..Félreértés ne essék olvastam sok megalapozottnak tűnő HSZ-t is amiből látszik hogy foglalkozoztt a win8-al de itt bnagyon sok HSZböl sút az HOGY MS ?? Szar akkor...METRO UI ??? ááá az nem lehet jó mert ez meg az van...
Nálunk a 62 éves édesanyámnak pl egyszer mutattam meg hogy hogyan is kell a win 8-at kikapcsolni hogyan kell használni a csempés felületet és láss csodát 15 perc múlva már önállóan tudta kezelni..Nálam ez a mérvadó ha egy 62 éves ember 15 perc alatt meg tudta tanulni akkor szerintem nem lehet olyan nagy gond..
Természtesen nagyon sok javítani való van rajta mint minden uj dolgon de adni kell neki esélyt..Mert az elképzelés nem rossz--
Akinek meg nem tetszik annak millió más alternatíva létezik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- MIUI / HyperOS topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 8300 mAh, maradhat?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest