Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Black Plague

tag

válasz munky #89 üzenetére

Lehet kritizálni CSAK ÉN pl azért szoktam dühös lenne ha valaki úgy kritizál bármilyen terméket hogy NEM IS HASZNÁLTA...

PL egy ismerősőm szidta az euroviziót hogy milyen szar meg milyen giccsparádé stb stb..Kérdeztem hogy láttad hogy ennyirre tudod ??
    ..a Válasz az volt hogy NEM de akkor is..Itt is azt érzem hogy lehet sokan használnak Windows DE win7-et

mondjuk próbaképp feltettéka 8-at azt mivel 3 perc alatt nem ott volt semm ahol megszokták már egyből szarozzák az újat..Vagy pl esetleg NEM is windows használnak és TUDJÁK hogy a WIN8 csempés dolog rossz mert látta hogy a haverja nem talált semmi..Félreértés ne essék olvastam sok megalapozottnak tűnő HSZ-t is amiből látszik hogy foglalkozoztt a win8-al de itt bnagyon sok HSZböl sút az HOGY MS ?? Szar akkor...METRO UI ??? ááá az nem lehet jó mert ez meg az van...

Nálunk a 62 éves édesanyámnak pl egyszer mutattam meg hogy hogyan is kell a win 8-at kikapcsolni hogyan kell használni a csempés felületet és láss csodát 15 perc múlva már önállóan tudta kezelni..Nálam ez a mérvadó ha egy 62 éves ember 15 perc alatt meg tudta tanulni akkor szerintem nem lehet olyan nagy gond..

Természtesen nagyon sok javítani való van rajta mint minden uj dolgon de adni kell neki esélyt..Mert az elképzelés nem rossz--

Akinek meg nem tetszik annak millió más alternatíva létezik..

Új hozzászólás Aktív témák