- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rionpulya
tag
válasz
margithid #23763 üzenetére
Én is reméltem, hogy nem lesz baja az enyémnek, de a ménnykű bármikor becsaphat.
Júniusban, két hónappal a gari lejárta előtt egyik éjjel lefagyott, újraindult, és boot-loopba került. Arra ébredtem, hogy valami világít. Kikapcs. Reggel próbáltam életet lehelni bele, majd mikor láttam hogy ez nem fog menni, akkor meg menteni az adataimat. Valami memóriachip hiba lehetett, mert róla lemásolni lehetett, de írni és törölni nem. Read-only lett.
Samsung Allee bolton keresztül elkerült a Telemaxhoz, akik két hét után szóltak, hogy főpanel csere kellene, de a Samsung nem szállít nekik ilyet, ezért jóváhagyatják a gyártóval a cserét. Újabb két hét és meg is kaptam a csereutalványt. Megtoldottam az árát és vettem egy Nexus 4et.
Most hogy pár napja használom, visszasírom a Nexus S méreteit.
Zsebben tartva is megszokásból keresem a Nexus S bumpszliját, annál fogva könnyű volt kihúzni. Két arcú helyzet, egyszerre érzem túl nagynak egy kézben fogva, és szeretem hogy nagy a kijelzője. De úgy látszik az átlagos méretű kéz 2013-ban kicsi.
De ezek nem sirámok, csak a Nexus S-t méltatom.Végül is jól jártam az esettel, érdemes volt 2éves gyártói garanciával venni anno a telefont. A lassú ügyintézésen kívül nincs egy rossz szavam a szervízre, a Samsungnak pedig egy nagy plussz pont, hogy két évig ingyen használhattam a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Epic Games
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest