-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
bajzal #25806 üzenetére
Ez volt: [link] Kuldott hozza "szerszamokat" is a csomagban, cserelni.
Ja, lehet 15-ot er, de szar kijelzovel 0-t.
En ugy voltam vele, 9000-ert lesz egy tabletem. De nekem nem erzekelte a tapit, muszaj volt cserelni. Helyedben en sem tennem meg egyelore, ha csak esztetikai problema.
ROM-rol passz, en gyarit tettem csak fel. Az ment siman. -
Z_A_P
addikt
válasz
bajzal #25804 üzenetére
Kijelzot csereltem nemreg, nem veszes, ha van jo szerszamod hozza. De elotte jol magold be a youtube videokat hogy kell
Erdemes kerettel rendelni, picit dragabb, de nem kell szarozni hajszarito, kiszedes a regibol stb. Csak csere es kesz. Nem remlik, de sztem 10e alatt volt mindenestul. -
Slukkica
őstag
-
Slukkica
őstag
válasz
bajzal #25190 üzenetére
Tudom ajánlani a saját rom-om egy ideje ez megy probléma nélkül.
(#25157) SlukkicaEgyébként aki már használja és szereti akkor jön a következő nagyon friss és romogos lesz valamint lesz alatta egy új kernel ami nagyon sokat dob rajta és ez nem vicc
Azért is forgattam egy ujjat mert: AOSP Changelogs Posted For January's 6.0.1 And 5.1.1 Security UpdatesSzerintem holnapra kész:
-
törölt tag
-
törölt tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bajzal #23231 üzenetére
Röviden, tömören szerintem nem érdemes feltenni, bár nemmindenki osztja ezt avéleményt. Nálam a 4.4.4 gyorsabban reagál, sokkal folyamatosabb a müködése, jobban bírja az aksi, stb. Le is tiltottam a Google szolgáltatások keretrendszert és a google play szolgáltatások értesítéseit + a cacheből is kitöröltem a frissítést, hogy ne rakjam fel még véletlenül se! Vissza tudod flashelni a KitKatot.
-
törölt tag
válasz
bajzal #21765 üzenetére
Hivatalosan 18 hónapot vállal a Google... eredetileg úgy volt, hogy az Android 4.4.x lesz az utolsó, de egy nemes gesztusként a Google a referencia készülékekre bőven 18 hónapon túl is kiadja ezúttal a legújabb főverziót. Talán nem akarták, hogy az eredetileg 4.1-gyel debütáló készülékre az álljon, hogy referencia termék mivolta ellenére azzal a főverzióval vezetik ki, mint amelyikkel be, ráadásul több mint 2 év volt az az időintervallum, ameddig a Google mobil operációs rendszerének zászlóshajóját képezték a 4.x-es Androidok.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bajzal #21765 üzenetére
Nexus esetén általában megvan a 18 hónap, olykor több is. A többi gyártó, meg belengette (sokszor hivatalos vállalás nélkül), de ha nem muszáj nen tartja magát hozzá. A csúcsvasakhoz többnyire jön, de közép és alsó kategória jó ha kap egyeten alibi frissítést és az is magasról le van tojva, ha az is egy bugos, használhatatlan szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest