- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
nightshadow #72 üzenetére
Az AFA lehet nem nagy kulonbseg, de az osszes tobbi szarral egyutt siman kell ennyivel dragabban adni, hogy kitermelje az allamnak jaro reszt egy vallalkozas.
Egyik ismeros valaszthatott, hogy megprobal elore menekulni ujabb termekekkel/szolgaltatasokkal vagy kirugja az egyetlen alkalmazottjat es csinalja tovabb egyedul, mint evekkel ezelott. Elore menekult, mazlija van/volt valamennyire, mert az uj dolgok pont kitermelik azt, amennyivel tobbet kell fizetni Viktorkanak meg a tobbi tolvajnak.
-
keIdor
titán
válasz
nightshadow #59 üzenetére
Forint/Euró áringadozás, amikor 320Ft volt 1€, akkor igen drága lett itthon minden hirtelen.
Más adók, kisebb kiskerhaszon, ilyenek. Azért nem számottevően olcsóbb, csak valamicskét, csak ugye 3-4x annyit hazavisznek.madgie: Akkor meg a telefon lesz használhatatlan, mert lemerül pillanatok alatt, ezt elfelejtitek elég könnyen.
Kocsiban erre megvan az orvosság, de máshol?
És igen, cégesen nekem 2400Ft 2GB net havonta, nekem bőven belefér. Más kérdés, hogy én az iPad-et csak ágyban netezésre vettem, ott is főleg asszony használja így elég volt a WiFi-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest