- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
válasz
Pittyolo #20259 üzenetére
Ma volt időm felraktam én is Mkernelt most minden gond nélkül elindult nem tudom eddig mi lehetett a gond. Remélem több kernel is lesz akkor lehet kisérletezgetni.
Talán csak egyszeri volt nálad az újra indulás lehet többször nem jön elő.
Én smoth romot várom nagyon állítólag lesz belőle 4.4.2-es változat sőt ha minden igaz f2fs lesz. -
csaby9
tag
válasz
Pittyolo #20255 üzenetére
A rom átalakítás az tényleg egyszerü, viszont nekem volt több rom is ami nem indult el még több próbálkozás után sem. A kernel csere nekem nem sikerült, pedig az összes f2fs kernelt próbáltam. Neked kernel cserénél csak simán install volt semmi vipe? Nekem még nem volt semmi gond a slim romnál, a nálad tapasztalt újra indulás sem.
-
csaby9
tag
válasz
Pittyolo #20226 üzenetére
Én próbáltam nem egy romot átalakítottam, sajna nem egyszerű műveletek ezek vagy el sem indul, vagy szarul megy, eddig slim volt az egyetlen ami minden tekintetben jól működik.
Kernelt már próbáltam cserélni de nekem még nem sikerült, bootloop lett a vége, mégpedig úgy hogy teljes újra telepítés kellett ezért feladtam. Valahol olvastam, hogy kernelt már az átalakítás előtt kell belerakni a romba, vagy a converter-be nem emlékszem pontosan, ahhoz hogy működjön. Na én ennyit nem akartam szarakodni vele. Ha esetleg valakinek sikerül a kernel csere az megoszthatná, hogyan csinálta, bár lehet ha lessz időm én is próbálgatom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- ASUS ROG Ally
- Steam topic
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest