Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
válasz assemble #2649 üzenetére
az kemény nekem 9 óra az átlag ha ilyen 10%-ra merül, ha nagyon nyúzom neten folyamatosan meg film akkor 7 óra, de az is több mint elég, este ha használom úgy is felrakom a töltőre. Ha egy nap meg több mint 7-8 órát használom akkor ott már valami baj van (vagy vizsgaidőszak van, ja )
-
zSSeli
tag
hmm.. a google keresés folyamat most szívta szanaszét az akksimat éjjel, 35% az összes felhasználásból, 16 óra ébren tartás. 1szer már játszotta ezt, nem tetszik a dolog. pláne h nem is használtam keresést meg semmi ilyen
-
zSSeli
tag
válasz Ereshkigal #2479 üzenetére
nekem frissítette ha jól emlékszem
-
zSSeli
tag
válasz edgelaszlo #2397 üzenetére
ez kemény. nekem is az első kibontott valamiért nem akart bekapcsolni...
-
zSSeli
tag
válasz Pistike277 #2347 üzenetére
Hali. Ebay-én láttam már kulon kijelző panelt hozzá, nézz körül ott. Elég szerencsétlen eset, engem rábeszélt a bestbiteban a srác biztosításra hozzá, ilyen esetekre, nem bántam meg
-
zSSeli
tag
válasz danielgalaxy #2325 üzenetére
Optika miatt. Miután felfedeztem én is, megnéztem és a lumia 620asom is uugy szól ha megkocogtatom, de az iphonoknál is nagy téma volt 1 időben. Ha visszaviszed, majd oszd meg, mi lett
-
zSSeli
tag
Asszem egy ideig megint csak xda-t fogok olvasni, átmegyünk blikkbe srácok
-
zSSeli
tag
válasz honfoglalo #2300 üzenetére
A szomszédban van új mini, a hétvégén babráltam egy napot az air-rel, nincs azoknak jobb képük mint a n7nek. Az air színeit mindenki dicsőíti, tenyleg szép, de semmi extrát nem éreztem nexus után, a kijelző mérete amit fel lehet róni max. Tárhely engem nem érint, 16tal elvagyok mint a befőtt. Meg sem merem nézni mennyibe fáj egy 128as mini..
-
zSSeli
tag
a gond a monitorral van, mert ha rányomsz egy usb hubot, akkor tudsz egeret, billt csatlakoztatni meg hdd-t is, de a monitorhoz slimport adapter kell ugye, azt meg nem tudom, hogy rá lehet-e rakni usb hubra. kétlem sajnos, bár ha van elvetemült aki kipróbálta az nyilatkozzon mert engem is érdekel.
aki slimportot vett már, nektek működik? ilyet vettem, rádugom tv-re semmi, kihúzom újra bedugom, akkor van kép 5-10 másodpercre csak vibrál kicsit, aztán elmegy végképp. most próbáltam nexus 4-gyel, tökéletesen műxik, szal legalább nem rossz a slimport átalakító, csak drivert kéne updatelni a nexusban :/
-
zSSeli
tag
hagyjuk már, aki vette a fáradtságot és megcsinálta a touch hibát xda-ról annak totál jó az érzékelése. az egy dolog, hogy nem a usernek kéne trükköznie, de alapból az érzékelője jó, csak driver szinten szúrtak el valamit. nekem tökéletes az érintés és 10 perc volt megcsinálni 0 hozzáértéssel. emiatt totál elásni az új n7et azért nem kéne
-
zSSeli
tag
válasz rena224 #2084 üzenetére
Régim nem volt, de múlthéten a kezembe akadt egy és hát örülök, hogy ezt választottam (én is vaciláltam), könnyebb, sokkal szebb a képe és elegánsabb is. Amíg nem jött xda-n megoldás a touchra, addig zavaró volt, pláne amikor tokban volt az asztalon, na az nem volt jó. Most már mindent úgy érzékel ahogy kell, csak ajánlani tudom.
-
zSSeli
tag
én is sokat szórakoztam, de a Paragon-nal sikerült az 1 terás külső vinyó beolvastatása, pendrive nem gond vele. sokat szívóztam vele, mert egyszerre fent volt épp 3 mount progi és marakodtak a meghajtón kb.. a stickmountot használtam eddig, de most nem működött valamiért.
-
zSSeli
tag
válasz csordas11 #1897 üzenetére
én úgy toltam fel, installban semmi különbség nincs custom vagy stock között, mindkettő rom
a wallpaper kérdésre meg 2160 × 1920 a felbontásuk a beépítettek, a sima fullhd képet csak akkor rakná be teljes képernyőre, ha a háttér nem "lapozódik", hanem fix
[ Szerkesztve ]
-
zSSeli
tag
Na nekem is jött frissítés 4.4re még egy, rootolhatom újra..
-
zSSeli
tag
na miközben a navibar-t próbáltam eltüntetni, hogy teljes képernyőben használhassam ismét a tabletet, a build.prop módosítás közben valami félrecsúszott és bootloop-ba estem laza 2 órás szórakozás után inkább újrahúztam az egészet, még jó, hogy már pár hete nem backupoltam semmit a tableten... így járnak a türelmetlenek (és bénák)
-
zSSeli
tag
Touchscreen gond nálam megoldva a boot-ts10-lock.img-vel, álomérzékeny lett a gép. Asztalon fekve, tokban, akárhogy, nem tudtam halott érintést produkálni vele.
Ha valaki egyáltalán nem ért hozz, egy-két youtube videó alapján könnyel elsajátíthatja az adb kezelést, én is ma csináltam először, megéri.. -
zSSeli
tag
Ha valakinek sikerült eltüntetni a system bart 4.4 alatt, az szóljon majd plz. Pdf olvasáshoz kéne, a google még nem támogatja a pdf olvasókat natívan, a fullscreen progik meg még nem támogatják a 4.4-et...
-
zSSeli
tag
na, a custom recoverym megmaradt mint kiderült, fél perc alatt lehet rootolni, twrp-ben install az új superuser-t és már kész is. ami viszont szomorú, hogy úgy látszik 4.4 alatt nem működik a full!screen progi, nem akarja az istenért sem eltüntetni az alsó sávot, pedig elég sokat használom azt a progit grrrr
-
zSSeli
tag
Twrp-n keresztül felraktam, átálltam ARTra, van 1-2 progi, pl az alap droid browser összeomlik. Wipeot nem nyomtam, lehet nem ártott volna. A root elszállt, de amúgy igen gyors stock launcherrel. Novát felraktam, de elszállt mindem beállítása,be kell lakni újra. Asszem a twrp is elment, remélem jön 4.4re hamar one click root
-
zSSeli
tag
ebben a gpad - nexus 8-ban van ráció, mint most a g2 és nexus 5. csak várjanak vele még jó fél évet mire kihozzák, nem akarok ilyen hamar tabletet cserélni
szervízzel nem akarok szórakozni, a lumia 620am nyár elején miután megvettem 6 hétig volt szervízben (nem olvasott sd kártyát), egyszemélyes háborút folytattam már 4 hét után a nokia care hálózattal szemben kb, rossz emlékek. remélem 1-2 hét alatt lesz valami fejlemény az ügyben -
zSSeli
tag
viszont szerintem kinézetben összevissza veri az n7, legalábbis nálam. megnézném élőben, h a 8.3 ilyen arányokban hogy néz ki, 4:3asom volt. a két koppintást szerintem megmókolják erre is. ha a touch hibát eliminálják végre akkor tökéletes lesz az n7. 16 giga elég nekem, max pendrive töltök le filmet, ha épp azt viszem csak haza hétvégére, bár 6giga mindig marad üresen letöltéseknek, abba meg elfér 2 film meg 3-4 sorozat rész. ha most kéne vennem én is alaposan elgondolkoznék a 2 közt, de nincs rossz érzésem az n7 miatt egyáltalán.
-
zSSeli
tag
Tokot ebayrol vettem 1600 ftért, mondjuk 40 nap volt mire ideért, elég mérges voltam, de amúgy teljesen jó, visszabb linkeltem vhol. Fóliát par napja tettem rá, engem elegge zavar, lehet nem lesz hosszúéletű. Amig a keménytok meg nem jött, puha, kézzel vart szivacsos tokban volt, nem karcolodott semmit másfél hónap alatt. Streammel nem lesz gond sztem
-
zSSeli
tag
írtam pár napja, h megjött a tok a géphez, meg kijelzővédő fólia is. másnap sikeresen felraktam a fóliát, bár 1-2 pici bubi maradt a káváknál, lényegtelen. most tokban hordom fóliásan, és amikor lerakom az asztalra hát valami borzasztó az érzékenysége a kijelzőnek. szerintem a fólia nagyon sokat tompít az érzékenységen, kézben fogva is sokszor érezhetően gyatrább az érzékelése. este szerintem le is veszem a fóliát, a kapacitív tollat kb nem akarja így érzékelni. mind1, nem hinném hogy könnyen karcolódik, plusz fólia nélkül az ujjlenyomatot sem gyűjtötte annyira mint így.
-
zSSeli
tag
Root+stickmount+1dolláros otg kábellel visz mindent nekem. NMI-vel nem ment
-
zSSeli
tag
Na rendeltem egy slimportot , remélem működni fog minden lazán, és ez hamarabb ideér a minőségi szállítás miatt. Olyat kéne kitalálni, hogy közbeiktassak egy usb hubot, hogy bill meg egér is mehessen rá. Majd ha megjön agyalok valamit. Liciten nyertem 700ért még egy tokot , elég jónak néz ki. Uilyenre vadászok sárgában és vagy nem szállítanak ide, vagy 2500 a szállítás..
-
zSSeli
tag
Üdv. Mégis maradtam a táborban, ráadásul ma jött meg a tokom is a géphez. 40 kemény nap volt, de csak ideért.. Igen passzentosan van benne, a fedő rész kicsit bő, amikor be van csukva, van egy 3-4 mm-es hely a kijelző és a bőr közt, de szerintem teljesen jól véd, masszívnak masszív, nem fogom félteni táskában. Kijelzőfóliát felrakom holnap, ha tré akkor leszedem, tokban nem lesz baja. A kapacitív tollnak megörültem, de sajnos nagyon rosszul érzékeli néha, hol igen, hol nem és nagyon gagyi szegény. Ha valakinek van tapasztalata minőségibb kapacitív tollal (ennek az anyagköltslge 50-60 ft körül lehet) arra kíváncsi lennék.
Ja és az normális, hogy töltés közben is tud merülni? Plants vs zombies 2 úgy merítette este, mintha nem is lenne töltőn.. saját töltő, csak a kábel nem, de usb 2.0 ez is, nem értem..
[ Szerkesztve ]
-
zSSeli
tag
hát srácok én elbúcsúzok a tábortól, szép meg brutál a kijelző, de nekem ez túl kicsi lesz sajnos :/ másfél hónap alatt benyeltem egy 15-ös minuszt, de totálisan megérte a tapasztalat miatt, ebookra, netezni, filmezni tökéletes, viszont hogy a4-es oldalakkal kényelmesen garázdálkodjak, nekem kevés. az hogy 8 colra térek vissza vagy felmegyek 10-esre az jó kérdés, minden esetre van már viszonyítási alapom a nexus 7-hez is ha jönne egy nexus 8 akkor könnítene a google a helyzetemen...
-
zSSeli
tag
válasz PistiSan #1299 üzenetére
Én a "full!screen" progi miatt meg a "stickmount" miatt rootoltam, így fektetve sokat dob, hogy nincs ott az 1 centis fekete csík. A4-es pdf olvasása fektetett módban sokkal jobb így. Már kezdtem visszasírni a 8 colos táblám, de ezzel a trükkel megnyugodtam. A stickmount meg frankón működik, a NMI nem akart egyáltalán működni nekem. Van már one click root is, 10 perc az egész és ebben benne van a restore/backup is. Rom srock van rajta, azzal nincs semmi gondom
-
zSSeli
tag
vezetékest használok (900ft-os canyon, gyorsan kellett egér )
@jorden: nekem a clash of clan restartolja a gépet, úgy vettem észre akkor, ha töltőn van, amúgy random freeze heti 1-2szer maximum, nekem stabil az 1 játékot leszámítva (de a restart fél perc kb, szal túlélem)
[ Szerkesztve ]
-
zSSeli
tag
én meguntam a szívást az otg-vel, jól megrootoltam a tabot, stick mounttal teljesen jól vesz be mindent pendriveról. úgy használom, hogy otg-re rányomok egy usb hubot, arra egér, bill, pendrive a tok még mindig nem jött meg h enné meg a penész
-
zSSeli
tag
én ezt rendeltem 3 hete, remélem a héten már tényleg megjön mert kezdek morcos lenni. otg jött már, egér jó, pendrive nem, de úton van egy elvileg direkt nexusos otg is, meglátjuk mi lesz a helyzet azzal
-
zSSeli
tag
Clash of clans vagy 5ször restartoltarott ma, a utorrenttel rúgják össze a port talán, meg ha mellette töltök, úgy vettem észre
-
zSSeli
tag
Slimportot ki honnan vett? 2 hete jön ebayről tok meg otg kábel, ezt inkább itthon vennék ha van emberi áron
-
zSSeli
tag
aki dolphint használ: 2 ujjas zoom esetén amikor elengedem mindig arrébb ugrik kicsit a kép, ami elég idegesítő. Chrome-nál nincs ilyen, csak azt az akksi miatt nem használom, de a beta-t holnap kipróbálom, ha úgy fogyaszt mint a dolphin akkor lehet átmászok arra. Nagyon durva amúgy a tablet, tovább bírja az akksija mint a Lumia 620-asom, úgy h azt kb alig használom, ezt meg nyúzom Az a baj, hogy most akarok egy nexus 5-öt is így már, h látom hogy milyen jó a nexus család, csak erre ellőttem minden fölös pénzem
-
zSSeli
tag
válasz Faresz29 #686 üzenetére
Én 8 colos cc tab playről váltottam, először furi volt, de 2 nap után imádom. Bár persze ez sebességben és képben is össze-vissza veri a cc-t. Arra viszont felfigyeltem, h sokkal többet hurcolászom, mert "tenyérbemászó" és nagyon könnyű. Filmeztem is ma egy 50 percet, a hangszórója nagyon jó és uakkora a film, mint 8 colon a képarány miatt. Könyvet olvasni is nagyon fain a fhd felbontás miatt. Nagyon mobil kis eszköz ez
-
zSSeli
tag
hali. ma véletlenül felfedeztem, ha megütögetem a kamerás sarkánál hátul a tabot, zörög benne valami mintha 1 csavar lenne vagy tudja a manó, de roppant idegesítő. gondolom 2 nap múlva semmi bajom nem lesz vele már, csak kellett valami amin fel tudom magam húzni biztos ezt leszámítva pure love. 4 és fél óra képernyővel (játék+film+net), 10 órás bekapcsolással 46%-on áll az akksi, asszem ilyen téren nem lesz gondunk
-
zSSeli
tag
válasz noorbertt #661 üzenetére
Hail. Ha totálkár lesz, akkor is 5 ezer ftba kerül a replace, amúgy mindent csinálhatok vele, ingyen javítanak mindent. Bestbyteban vettem és ott is kötöttem. Leesik, beázik, földhözvágom, mindent fedeznek, ezért is mentem bele. Ez az igazi garancia, ennek van értelme úgy vélem. Am durva hangzása van
Am kinek mennyire melegszik a gép? 10 perc torrent és video stream után elég meleg a kamera körül
[ Szerkesztve ]
-
zSSeli
tag
vááháhá, beléptem én is egy 16ossal Bestbyte-ban csak van kb az országban, elhoztam az uccsót, de jön ma még 15 db nekik, ha valakinek kéne. Am húztam a szám a 85-re, erre kötöttem még rá egy 10-esért biztosítást 2 évre, lopás, törés, beázás, bármilyen külső behatásból keletkező sérülésre, szóval most 95ért van 2 évig egy tabletem amivel bármit csinálhatok kb am nagyon brutál a képe, remélem tanuláshoz pdf-ekhez nem lesz kicsi, de úgy érzem jól megleszünk
-
zSSeli
tag
Hali! Szerintem hamarosan én is beszerzek egy 7-est, azon gondolkozom, hogy mennyivel jobb az asus gari, mint a bolti. Az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy gariztatni kéne, hogy leejtem és összetörik a kijelző, de azt amúgy sem garizza nekem senki, ha valami defekt van vele, akkor meg 8 napon belül el tudok állni a vásárlástól amúgy is (a plusz 1 év gart nem számítva). Csak mert ha egy tízessel olcsóbban hozzá lehet jutni azért az számít már. Kinek mi a véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest