Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
Angel2014
üzenetére
Lesz természetesen OTA is, majd szépen lassan..
Az OTA a türelmeseknek való 
De elképzelhetőnek látom hogy XDA-n kitalál valaki wipe nélküli flashelést is, hogy ne kelljen OTA-ra várni.
A 6.0-hoz tartozó .bat fájlban sincs semmi új:
fastboot flash bootloader bootloader-flo-flo-04.05.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot -w update image-razor-mra58k.zipebből a -w paraméter a wipe, nem próbáltam még viszont -w nélkül flashelni. Most lehet megpróbálom

(#5510) bajaki most mid van amire esti programozol?

-
micafighter
nagyúr
válasz
Matamata
üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54562059&postcount=2
Logok mentése :
LOGCAT: windows cmd vagy linux terminal ( szukseges az android SDK)
1. adb shell
2. logcat > sdcard/logcat.txtVagy telorol terminalban:
1.su
2. logcat > sdcard/logcat.txtDMESG: windows cmd vagy linux terminal ( szükséges az android SDK)
1. adb shell
2. dmesg > sdcard/dmesg.txtvagy telorol terminalal:
1.su
2. dmesg > sdcard/dmesg.txtLAST_KMSG: windows cmd vagy linux terminal ( szükséges android SDK)
1. adb shell
2. cat proc/last_kmsg > sdcard/last_kmsg.txtVagy telo terminalban:
1.su
2. cat proc/last_kmsg > sdcard/last_kmsg.txtEzek mind txt fájlba mentik a logot, tehát
txt fájlt kell megnyitni a log megmézéséhez.Ajánlom a Notepad ++t. Telón meg a DroidEdit Freet. De van logcat app is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
coreska
üzenetére
Van, mx player nem megy sajnos 5.0án jelenleg. Tudtok esetleg egy normális videó lejátszót ami megy 5.0án? Azt írja az mx hogy nem támogatott android verzio, lehet megpróbálom bulid.prop ban elhitetni vele hogy kitkat van fent. Bár az is lehet hogy semmit nem fog érni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Abysmal
üzenetére
A töltés és az adat átvitel sebessége elég sok mindentől függ, és az egyik ilyen tényező a kábel. Valószínűleg a kínai is fog működni, de lassabban fog tölteni és lassabb lesz az adatátvitel. Én az interneten olvasottak és a saját tapasztalataim alapján a Kopi kábelt találtam a legjobbnak ár/érték arányban. Link: http://kopi-d.com/?page_id=297&lang=hu
-
micafighter
nagyúr
válasz
Watson25
üzenetére
Emlékeim szerint azt irtad hogy gyári aospot tettél fel, azért kérdeztem hogyan rootoltad, mert az a gyári aosp amit google ad ki az nincs rootolva. Amit én linkeltem az egy rootolt gyári aosp, tehát az amit a google kiadott, csak rootolták, mas változtatás nincs a ROMban. tehát rootolva van.
Nálam működik a root. Más appnak próbáltál root jogosultságokat adni? -
micafighter
nagyúr
válasz
szevassag
üzenetére
Nem kell várni, ez a gyári 5.0 Rootolva: [link] Recovery-ből telepíthető ZIP.

ADB / fastboot használatáról írtam egyébként egy cikket: [link]
A cikk első sorban egy másik készülékhez szól, de az ADB/ fastboot beüzemelése (Android SDK beállítása) az teljesen ugyanaz, az adb és a fastboot pedig ugyanúgy müködik. Tehát a cikk nagy része 1az1-ben használható az N7-hez.
Ha lesz időm, írok cikket a Nexus 7ről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az OTA a türelmeseknek való