- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz pidzse4 #2172 üzenetére
Tényleg nehéz tanàcsot adni, de ebben a topikban ne is vàrj màst, mi mind a N7-t fogjuk javasolni.
Annyi ember van, annyi felhasznàlàsi szokàssal, és milló féle tablet a piacon. Mindenkinek nem lehet ugyanaz a tökéletes. Kétségtelen, hogy àr\érték arànyban a N7 a legjobb vàlasztàs ma a piacon. De ha Neked az àr jobban szàmít, akkor vàlaszd az olcsóbbat. Valahol el kell kezdeni a tabletes szakmàt. Aztàn idővel úgyis kialakulnak az elvàràsaid egy tàblagép felé, kialakulnak igényeid, amit nem kaptàl meg a pénzedért, és majd legközelebb nem lesz kérdés mit vegyél.
Ha most én ràbeszélnélek egy dràgàbb műszaki cikkre, amit te àr/érték arànyban gyengébbnek gondolsz, ràm fogsz haragudni.. nem szeretnék évekig csuklani, vedd meg amit jobbnak gondolsz. :pᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Index-videót szoktatok nézegetni? Eddig is pattogott-sercegett a hang, vagy a 4.4 tehet róla? Gyàri 4.4, Chrome böngetővel próbàlkozom. Youtube, jàtékok hangja tökéletes.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz PistiSan #1838 üzenetére
Igen, elveszik minden.
OTA-utàn viszont ajànlott a factory reset, tehàt ugyanott leszel, ha megteszed.
Instabilitàsi gondok lehetnek a visszamaradt 'szemétből', jobb egy tiszta telepítés egy új rendszernél, mert ez verzió ugràs, nem csak egy szimpla frissítés. Làsd; csomó 4.3-ra írt alkalmazàs nem működik megfelelően.
Ezért csak opció a frissítési lehetőség, nem kötelező. Ha nagyon fontosak az adataid, jàtékàllàsaid, akkor mentsd le titanium-al, aztàn majd legfeljebb visszapakolod később, ha màr menni fog 4.4-alatt is.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
-
TomPack
őstag
4.4-alatt előjött esetleg valakinek a touch probléma? Nekem csak annyi gondom volt 4.3-nàl, hogy gépelés közben néha megfagyott a gép pàr màsodpercre. Most még nem volt vele gondom. Valamit biztosan javítottak rajta.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
-
TomPack
őstag
Úgy néz ki, hogy Pőze leírása nálunk is működik. Természetesen a file neveket áthelyettesítettem, és a radio részt kihagytam.
3 perc alatt volt fennt a 4.4.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Én úgy vettem észre, hogy szerintem nincs gond az ujjam érzékelésével, ha esetleg néha néha 2x kell rányomnom egy linkre böngészés közben, az csak lehet az én bénaságom is. Nexus 4-en kb. ugyanez a helyzet. Viszont a 7-es néha "beragad" gépelés közben, mintha lenyomva tartanám a billentyűt. Olyankor pár másodpercre befagy. Itt azt írta valaki, hogy ez bizony a touch hiba.
De szerintem inkább csak megakad a rendszer egy pillanatra, mert az input megvolt, csak utána kezd el gondolkodni. Egyébként a N4-et sokkal sebesebbnek érzem. Illetve pontosabban fogalvazva; teljesen smooth-nak, és röccenésmentesnek érzem az N7-el szemben. Sőt, a 2012-es verziót is gyorsabbnak éreztem ennél. De végülis nem érdekel, mert csak böngészgetni, meg játékra vettem. Ott meg azért összeszedi magát, nincsenek pillanatnyi megröccenések, mint a menüben való lépdelésnél, vagy programváltásoknál.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
A dobozon valóban rajta van, megtaláltam. D90, meg alatta ott van, hogy Made in China 2013 09.
Ha a google developer oldalára kikerül a gyári image, én megpróbálom Pőze leírása alapján feltenni, nem akarok OTA-ra várni. Természetesen a mi file-nevünkkel be helyettesítve.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Erről jut eszembe; én pár hete vettem egy 32Gigásat az Aqua-ban, gondolom usából behozott, mert sufnigarit kaptam hozzá. Fastboot-módban azt írja, hogy "REV_E". Ebből okosabb tudok lenni, hogy mikori kiadás lehet? Első széria, vagy esetleg valami frissebb? Javítottak esetleg valamit a kiadások között?
Köszi!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz thomasa #1682 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy szàmít a kàbel hossza, meg talàn a vastagsàga is. Volt olyan telefonom, ami csak a sajàt rövidke vastag usb-kàbelével volt hajlandó gyorsan feltölteni, amit a töltőfejbe kellett dugni. Ha màsik kàbelt dugtam bele, mert kényelmetlen volt a rövidke kàbel az àgyban való nyomkodàshoz, akkor képes volt akàr töltőn is merülni... :-) Xperia Ion
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz Abysmal #1673 üzenetére
RR3-nàl én is észrevettem az àltalad említett hibàt! El is ment a kedvem a jàtéktól, nekem kifolyik a szemem tőle! Nexus 7 2012-el rengeteget toltam, és ott tökéletes volt a grafika, és jelenleg a N4-emen is jó. Én is gondolkoztam rajta, hogy ez mifene lehet! Engem is érdekelne a megoldàs. Màs jàtéknàl nem tapasztaltam ilyet.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Nekem réges-régen volt màr touch hibàm a Motorola Defy-men. Ott az volt a jelenség, ha egy icipicit piszkos volt a kijelző, vagy egy nagyon kicsi nedvesség érte akkor megbolondult. Olyan volt, mintha egyszerre szàz új nyomkodnà véletlenszerűen össze-vissza a kijelzőt. Nedves törlőkendőt hozzáérintve 100-ból 100x reprodukáltam a jelenséget.
Aztàn vettem rà egy fóliàt, és a hiba megszűnt!
Hasznàlja esetleg valaki fóliàs kijelzővel a tabjàt, és a touch hiba jelen van nàla?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
A touch hiba mindegyik szériàt érinti? Valahogy meg lehet őket különböztetni?
Én màr egy hete hasznàlom, de az érintést szerintem ugyanolyan jól érzékeli, mint a N4-em.
Szövegíràs közben vettem észre azt, hogy néha 'lenyomva' marad a billentyű, és mintha olyankor lefagyna egy pàr màsodpercre a tàbla.
Ez gondolom màs jellegű probléma lehet.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz darkpower #1618 üzenetére
Én az előző tàblàmhoz vettem billentyűzetes tokot, de csak kipróbàltam, és ràjöttem hogy hülyeség... Kényelmesebb a kijelzőn pötyögni, meg különben sem netbook-ot vettem. Eladni nincs értelme, nem tudok postàra futkozni, vagy talàlkàkat szervezgetni 1000ft-ért. Így ott fog elrohadni a polcon, ha nem tudom senkinek elajàndékozni.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Valóban, nem voltam eléggé körültekintő gariügyben, de akkor ott az eszköz àtvételénél màr nem akartam ezen problémàzni, hétvége volt, 50km-t autóztam, és màr 'muszàlyt' éreztem, hogy ez kell nekem. :-) Egy évnél tovàbb nem hiszem hogy megtartanàm. Inkàbb hagytam hogy ràbeszéljen a fickó 1 év lopàs\törés elleni garira. Így ha földhözvàgnàm akkor is kijavítjàk. Ez megnyugtatta a kicsi lelkemet, és elhoztam. 5 rongy volt egy évre. Valami takarékszövetkezet készülékbiztosítàsról van szó.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Én Concorde tab-al kezdtem. Igazàból semmire nem tudtam hasznàlni szegénykét, és kidobott pénznek éreztem azt a huszast...
Lehetett nypmkodni, de a szemem kifolyt olyan pixeles és csúnya volt a kép. Aztán jött a N7 2012. Ég és föld volt a különbség. Ő tehet róla, hogy megkedveltem a táblagépes 'szakmát', és már a laptopra sincs szükségem az asztali gép mellett. Utána jött a N7 2013, ami csak rátett egy lapàttal!
Szerinem vedd meg bátran!zSSeli;
Nekem meg N4-van mellette, így engem sem izgat már a dolog![ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Lejárt az időlimit.
Szóval egy szó mint száz, letesztelnétek ezt a böngetőt; [link] ha még nem próbáltátok?
Köszi!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Nekem az AOSP Browser a favorit, már az összes böngetőt végigzongoráztam a telefonomon is, de mindig ez bizonyult a leggyorsabbnak, legstabilabbnak, és a legjobb fogyasztásúnak. Custom romokba nem véletlenül pakolják bele szerintem.
Még nem rootoltam a N7-em, hanem a root nélküli browser-t raktam fel a Play-ről, de gyanúsan sokat pörgeti a procit a Chrome-hoz képest.
Ezért kérdezem Tőletek, hogy ez a fogyasztás normális ha többnyire böngészni használom a táblagépet?
Mert ha nem, akkor kénytelen leszek emiatt Custom romokkal próbálkozni, de nagyon nincs kedvem ebbe a végeláthatatlan tesztelgetésekbe belekezdeni.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Ti milyen böngészőt hasznàltok, és mennyire vagytok megelégedve az akkuhasznàlatàval?
Én AOSP Browser-t hasznàlok, root nélkilü verziót, de kicsit sokallom az energiaigényét, folyamatosan terheli a CPU-t.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Hóban vigad a ló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest