- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
válasz CptAdamica #1998 üzenetére
Nem garivesztős. Mivel a google rakta bele. De még az sem biztos hogy a véglegesben benne lesz. Az állapot sávi ikonokat lehet benne állítgatni meg a %-os akku kijelzést lehet benne bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz CptAdamica #1996 üzenetére
Nekem mindegyik tetszik, mindegyik készülékben van ami jobban tetszik mint a másikban, ugyan így a negatívumok terén.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
CptAdamica
veterán
Ha biztosan nem fog, akkor igen. Amúgy a System UI Tuner mi célt fog szolgálni? Kis rejtett fícsör, gari vesztős vagy sem?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
embe
nagyúr
-
CptAdamica
veterán
válasz Luck Dragon #1995 üzenetére
Lehet elfogult vagyok, de szerintem a moto szebb. Amúgy most a menü görgetés tetszik, hogy nincs megszabva, hogy milyen távot ugrik lefele/lefele a menü, viszont a huawei nexuson pedig úgy van. Nyugtassatok meg, hogy ez nem fog változni.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
félisten
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1992 üzenetére
Erre a képernyős dologra nincs tipped?
-
CptAdamica
veterán
válasz Den Hadnagy #1987 üzenetére
Innen rendeltem és 1 nap alatt megjön, ha megrendeled délelőtt.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz CptAdamica #1985 üzenetére
Honnan rendelted, és mennyi idő alatt jött meg?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
embe
nagyúr
válasz CptAdamica #1985 üzenetére
Ebayról szoktam. Random rendelek. Elkezdem keresni, aztán a az ár elfogadható veszem. Anno Nilkint vettem, de az utóbbi időben csalódtam a márkában. Lumia930-on 2 nap után a sarkánál a tok megrepedt. Most rendeltem egy autós töltőt, ami elvileg 2,4A-t adna le, de még egyet sem ad le. Így jöhet az olcsóbb.
-
CptAdamica
veterán
Én ilyen tokot pattintottam rá ez legalább nem csúnyítja el, átlátszó a hátlap.
(#1984) embe Edzett üveg fóliát honnan rendelted?
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1983 üzenetére
Eldugtam zárójelbe, azért nem láttad.
Na rendeltem hozzá hibrid tokot, illetve edzett üveg fóliát. De lehet mire megjön eladom....nagy ez nekem.Más: Ha az állapotsávot lehúzom - stock 5.1.1 - ott van a képernyő tükrözés opció. Ez az lenne amikor videót vagy képeket tudok átküldeni a tv-re ugye? nekem nem látja az LG tévét.
Az S5-nél ez könnyen működött. Mi a titok nyitja? Hol lehet a tévét hozzáadni? -
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1979 üzenetére
Köszi. Végül is ezt linkeltem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy működik-e a dolog.
-
szkorhetz
őstag
válasz hallerlaller #1976 üzenetére
Euro 1.
-
Madoc
veterán
Szerintem hétfőig már bird ki mert akkor jön a végles és chainfire szinte azonnal nekiáll rootolni.Szoval keddre már valoszínű lesz egy rootolt végleges Marshmallow.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
embe
nagyúr
XXL-GSM. -esben sincs, illetve a töltő nem eu-s, adapterrel működik. De nagyon király ez a gyors töltő.
-
NTonee
veterán
válasz zsirfecske #1968 üzenetére
Expansys csomagban van.
-
zsirfecske
addikt
érdekes, de úgy tűnik némely régióban melléteszik a tesztben említett moto fülest, de gyárilag biztos nincs hozzá. értek ezalatt pl. egy play store/expansys hivatalos forrást.
-
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
Budapesten meg lehet valahol nézni élőben?
a méret miatt vannak kétségeim... -
Den Hadnagy
senior tag
válasz zsirfecske #1964 üzenetére
Pedig a teszt is írja, hogy a korábbi évek spórolása után most van végre füles. Nem nagy etwas, de van.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Just_Reboot
addikt
válasz zsirfecske #1964 üzenetére
Van hozzá gyárilag füles, csak némelyik régióban kifelejtik a dobozból.
-
Madoc
veterán
A nexus 5 cataclysm xda topikban a fejlesztő Atlantis tesztereket keres! Nex 6-ra csinálja a cataclysm romot.Ha gondolja valaki jelentkezzen nála.Nex5-re a legjobb rom!!Ha kiadja az N6verziót akkor tuti áttérek még ha nagy is a teló.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
FCsabi24
tag
válasz CptAdamica #1956 üzenetére
A kéknél is az volt írva egy ideig, h 4 nap, majd megváltozott. Keddig várok, ha addig nem szereznek be 64est, akkor lehet veszek egy fehér 32est.
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1920 üzenetére
Ez a Light Flow csak costum kernellel működik? Rootolt stock van fenn. De nemakar engedélyt kérni a su-tól.
[ Szerkesztve ]
-
KFeri22
tag
Azoktól kérdezném, akik mostanában rendeltek az Expansys-tól, hogy kaptatok fülest a telóhoz?
-
-
FCsabi24
tag
Sziasztok!
Így, hogy kihozták az új Nexust, ezt már nem gyártják tovább? Expansysnál is csak annyit lehet látni a 64GBos modellnél, hogy amint tudjuk beszerezzük. Szerintetek lesz még raktáron? -
Madoc
veterán
Sziasztok! Double tap to wake megy a telón valahogy? A hardver támogatja? Vagy ha van akkor csak szoftveres?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz Just_Reboot #1950 üzenetére
Ok, egyre gondoltunk akkor. A vásárlás úgyis csak leghamarabb novemberben lehetséges, addigra csak szereznek be feketét... Köszi!
Btw az expansysnál milyen a gari? Tudni vélem, hogy gyártói garival dolgoznak. A magyar viszonyoknál biztosan 1000x jobbak
-
NTonee
veterán
válasz Den Hadnagy #1949 üzenetére
expansys, vagy egy másik úton, de szintén expansys
-
Just_Reboot
addikt
válasz Den Hadnagy #1949 üzenetére
Expansys. Fekete nem biztos hogy van.
-
Den Hadnagy
senior tag
Arra tud valaki tippet adni, hol érdemes most ilyen telót vennem? Nem kovacsgsm bt-re gondolok Lehet webshop is. 64es fekete elsősorban. Köszönöm!
-
k_zizzie
csendes tag
-
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1945 üzenetére
Vááá!! Ez az alap billentyű kombó a droidos telóknál, ezzel is kezdtem nézni. De nem működött. Most sem. Aztán rájöttem a nagy agyammal hogy tovább kell nyomni a gombokat, nem csak megnyomni.
Köszi! -
MartOOn
addikt
válasz Just_Reboot #1940 üzenetére
Na pont ezert tévedtem ide én is hozzatok. nézelődök... Hátha egyszercsak itt találom magam.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
embe
nagyúr
Képernyő mentést hogyan lehet csinálni? Stock 5.1.1 van fent.
-
KFeri22
tag
Sziasztok! Kedd óta boldog tulajdonosa vagyok egy fehér 32 Gb-s példánynak. Ma volt az első közös munkanapunk, eddig nagyon tetszik
-
Just_Reboot
addikt
válasz zsirfecske #1941 üzenetére
Ne is mond, már viszket a tenyerem, csak az S810-el nem tudok megbékélni.
-
zsirfecske
addikt
megnéztem a google prezentáció videóját, azért a 6p nem rossz teló. i6 plust odaveri.
-
Just_Reboot
addikt
Azért egy kicsit örülök hogy drágak lettek az idei nexusok. Legalább többen veszik ezt.
-
NTonee
veterán
válasz hallerlaller #1938 üzenetére
a voda oldalon van egy felsorolás a független telókról is (kb ugyanaz amúgy, mint a telekomos lista), amiken működik a voda wallet, szóval megy az szolgáltatón kívül vásárolt készülékkel is. A főbb probléma inkább az, hogy a szolgáltatók szemszögéből nézve a nexusok nem is léteznek. A másik, hogy hiába nfc-s a telefon, ez senkit sem érdekel (mert szerintük az nem elég biztonságos ), csak nfc-s sim kártyával megy, tehát ha nem ilyened van, akkor cseréltetni kell. És még a root miatt is hisztizik a hülye app...
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz k_zizzie #1935 üzenetére
kis kiegészítés...
a vodafone wallet esetében is a simkártyának kell nfc-snek lennie természetesen, a telefon maga nem izgatja őket. Náluk is van kompatibilitási lista, persze ott sem szerepel nexus eszköz. Ráadásul letöltöttem az alkalmazást és helyből kivágta hibára, hogy bocs, de rootolt eszközön nem működik. Innentől kezdve nálam végleg el is vágta magát a magyar mobiltárca szolgáltatás.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz k_zizzie #1935 üzenetére
igen, a paypass-os bankártya nfc chipjére reagált a telefonod. Azonban itthon inkább a qr kódos - webes fizetés felé vették az irányt. Nemrég ugyan elindult mobiltárca szolgáltatás, de sajnos csak bizonyos készülékekkel használható és a telefon nfc szolgáltatása helyett az újabban sim kártyákba épített nfc chipekkel működik. Nexus készülék szerintem sohasem fog bekerülni ebbe a listába.
[ Szerkesztve ]
-
k_zizzie
csendes tag
Nekem is ugyanez volt
Délutáni rendelésre másnap kora délutánra már meg is volt.Viszont ma tettem egy nagy felfedezést...
Töltés közben a pénztárcámra tettem, mert minden szartól védem a kis drágát, nem akarom, hogy karcolódjon a hátulja, bár van vagy 1000 tokom hozzá (nem igazán használom egyiket sem)
Szóval rátettem a tárcámra és elkezdett zenélni, de nem mutatott semmit.....mire rájöttem, hogy a bankkártyám birizgálta meg gondolom azért, mert PayPass-os. Ebben tudnátok nekem segíteni, hogy ez a funkció benne van? Vagy hogy lehetne ezt a bigyót aktiválni? -
k_zizzie
csendes tag
válasz s3nsitivity #1912 üzenetére
óóó...csináljatok rá nekem is pislogó ledekeeeet lééééccciiii
-
k_zizzie
csendes tag
válasz Just_Reboot #1533 üzenetére
ááá de jók voltak a válaszoook
Valóban, ez egy Nexus. Rám még mindig ferde szemmel néznek az emberek, mert nem értik, hogy lány létemre miért ilyen telefont választottam. Imádom, szerelmem, még nem okozott csalódást...mit mondjak még róla? mondjuk eltenni még mindig nem olyan egyszerű, de sebaj, majd bő gatyákat veszek óriási zsebbel
Barátomnak Note 4 van, de sokszor az enyém csak úgy hasít mellette
Emellett a telefon mellett egy Ájfón elmehet a sóhivatalba, hiába hiperszuper 6Plus...pff...
És még mindig köszi nektek, amiért ajánlottátok nekem a Nexust, fogalmam sem volt róla, hogy létezik. -
CptAdamica
veterán
válasz Just_Reboot #1929 üzenetére
Köszi, már nagyon várom.
-
embe
nagyúr
Nekem egy ilyen Nilkin szilikon tok van rajta, de olyan mintha nem is lenne. Vékony, ez inkább a karcolásoktól véd.
Ha marad, akkor nézek rá valami erősebbet.[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz CptAdamica #1928 üzenetére
Igen, és image is akkor lesz.
-
CptAdamica
veterán
Azt nem tudjátok, hogy az OTA mikor indul el, 5.-én?
-
zsirfecske
addikt
én ilyen cruzerlite bugdroid tokot rendeltem rá, nexus 9-en is az van és elég jó kompromisszum a méret és védelem között.
amíg megjön meg egy ilyen nillkin van rajta, ez még vékonyabb, jó tapadós, de kevésbé véd. amint meglesz a bugdroid ez szerintem feleslegessé válik, ha valakit érdekel szóljon.
-
CptAdamica
veterán
Fel akartam ma rakni a Hero Of Many-t erre azt írja, hogy nem kompatibilis a készülékemmel, wat? Flash alapon íródott volna?
-
rankesz
veterán
Nekem egy ilyen neo hybrid tokom van, első 2 hétben még rajta, volt, sztan ahogy kivettem esett egy nagyot
Azota lesz...om, nem használok tokot -
embe
nagyúr
válasz Just_Reboot #1920 üzenetére
Köszi!
Éjszaka melóztam - még melózok - barátkozok a mérettel, de.....nagy ez kérem. -
8zabi
őstag
Üdv!
én is új vagyok, szintén 64-es, kék jószág.
jelenleg legfrissebb stock rom, twrp, root, xposed fw, gravitybox, unencrypt mod van fent. minden tanácsot szívesen fogadok. egyelőre egy kernelt keresnék, ami gyors és bugmentes aosp alatt, bár a sebességgel nincs gondom -
embe
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Beléptem a klubba egy 64 GB-os verzióval. Látatlanba vettem.....kicsit megriaszt a mérete.
Első körben tetszik nagyon a teló.s3nsitivity - Egy leírást nem tudnál linkelni a ledes értesítés beállításához? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz s3nsitivity #1916 üzenetére
Ertem, koszonom.
-
s3nsitivity
addikt
válasz CptAdamica #1915 üzenetére
Az API rendszer függő.
Egy jó pár apó egész jól kihasználja már.
Én a Google Camera v3-at várom." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
CptAdamica
veterán
válasz s3nsitivity #1914 üzenetére
és ez a kamera app-al frissül?
-
s3nsitivity
addikt
válasz CptAdamica #1913 üzenetére
Nem, a Cam2 a legújabb és már Lollinál van.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
CptAdamica
veterán
és az új camera api az android M-el érkezik?
-
Mett
senior tag
válasz CptAdamica #1910 üzenetére
amúgy szépen, ha jól tudom 2 színárnyalatban tud világítani egyszerre
-
Mett
senior tag
válasz CptAdamica #1908 üzenetére
nem villog, így többet fogyaszt, mint ambient display, ezért felesleges használni (google szerint). nekem is furcsa volt, de aztán nagy nehezen megszoktam az ambient displayt. azóta nem is kéne már villogó led
-
CptAdamica
veterán
válasz Just_Reboot #1903 üzenetére
és ez csak nexus 6 esetében van így? Ha jól tudom, akkor nexus 5-ön megy az értesítési led.
-
Mett
senior tag
válasz Just_Reboot #1906 üzenetére
-
Mett
senior tag
válasz Just_Reboot #1904 üzenetére
N6 csak 30fps, mint azt már kiderítettük
-
Just_Reboot
addikt
válasz CptAdamica #1902 üzenetére
Led az van, de a működéséhez root kell.
-
CptAdamica
veterán
Értesítések led teljesen hiányzik, vagy valahogy életre lehet kelteni root nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- További aktív témák...