- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oberthur
tag
Nekem is van a kameránál ez a valami!
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
rankesz
veterán
-
dodicsaba
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
Közben az 5.1-en kikapcsoltam az encryptet... huh valami durva boostot adott a telefonnak. Szélsebes. Ilyen gyorsat életemben nem láttam. Ez így agyoncsap minden egyes telefont, legyen az Samsung, HTC, LG, Iphone
[ Szerkesztve ]
-
-
dodicsaba
aktív tag
Ha a főképernyőt elhúzom jobbra akor a google aszisztens jelenik meg. Na az nekem nem kell oda. Hogy lehet azt eltüntetni onnan. Nem tudok rájönni.
Ma beléptem a Nexus 6 világába.BlackBerry Passport
-
Viper26
nagyúr
XDA-val mi a franc van?
Login helyett ez jön be.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Viper26
nagyúr
Ez most komoly, hogy BL zárásnál is törlődik minden a telefonról?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Viper26
nagyúr
Mondjuk nem lenne gond a játékokkal sebesség terén 5.1 alatt akkor nem érdekelne.
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #676 üzenetére
Akkor gondolom nincs kedved a downgrade-hez neked sem...várunk a custom 5.1-re?
-
ForRedGlory
félisten
Igen azt értem, van neki saját kernele. Amúgy azt hiszem 5.0.1 csak, de abszolút hibátlan. Azóta bánom, hogy feltettem az 5.1-et.
5.1-ről először downgradelj vissza 5.0-ra úgy, ahogy feltetted az 5.1-et (gondolom innen szedted le az 5.1-et is). Nem kompatibilis visszafele az 5.1 bootloadere az 5.0.x-el, így ezért előbb told vissza alapra.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #674 üzenetére
Az még 5.0.2?
Saját kernel alatt gondolom azt érted, hogy ne b@sztassam, mert jó ami van benne.
Ilyenkor TWRP-ből simán rá lehet ereszteni a gyári 5.1-re?[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Nekem AICP vált be nagyon, általában a saját kernelével, bár múltkor franco r19-et raktam alá.
Általános napi használatom netezésből, sok viberből, kb 10 perc hívásból és ingázás alatt zenehallgatásból áll, kb 4 óra kijelzőidőt rakok bele naponta, lefekvéskor 30-40 % van még az akksiban. -
Viper26
nagyúr
Vannak bajok.
-
Viper26
nagyúr
Ki / milyen ROM-kernel párost javasolna?
Itt látom már 5.1-ből is vannak, de 5.0.1/2 is jöhetne ha az vált be.
Egyébként ez az encrypt be fog keverni flash-nél, vagy akár TWRP-nél?
Vagy "csak" minden flash-nél törli az SD-t?
Lehet-e a telefon véglegesen unencrypted?
Vagy csak ideiglenes megoldás van rá?Egyébként gyári 5.1-en első töltés után 4:30 SOT jött össze.
Alacsonyabb fényerőn a kijelző ilyen rózsaszínű árnyalatban pompázik, az mondjuk nem tetszik annyira.[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Valaki egy gyári 5.1 ROM linket tudna küldeni?
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Viper26
nagyúr
Ha valakinek 5.1 van fent esetleg ránézhetne erre a két játékra...ha meg az van amit gondolok, akkor downgrade lesz ebből.
-
Viper26
nagyúr
Így hirtelen az jutott eszembe, hogy ezeknek majd frissülni kell 5.1-hez.
-
Viper26
nagyúr
Hát én nem tudom mi van de a játékok pl. Asphalt 8 olyan szinten lassú, hogy olyan mintha 20-szal mennének az autók 200 helyett, mindegy milyen beállítást használok..
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #663 üzenetére
Visszanyitottam mielőtt bármit felraktam volna, és egyelőre encrypted a kicsike.
Ami furcsaság, hogy az RR3 5.1 alatt töltés közben kilép.
-
ForRedGlory
félisten
Kár volt visszazárni a BL-t, mert ha megnyitod, akkor megint törlődik minden
Amúgy a hibára ez (is) megoldás: [link]
Én is ugyanígy jártam amúgy. Nagyon korrekt srác és szépen elmagyarázza a történetet. Lényegében mindent kézzel kell flashelni. Nem nehéz csak időigényesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
ja. de csak egyszer kell kikapcsolni, utána elég hozzá undecrypted kernel. franco, codeblue stb. mind ilyen.
viszont pl cm12 saját kernelével decryptednem kell minden esetben törölni. pl, ha most van már az sd-n és így csinálnád, akkor azok decryptedek maradnak. az új dolgok pedig nem. jobb szerintem mindent törölni. én nem szeretek szögbe lépni
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Sikeresen felment az 5.1, bár egy ismerősöm segítségét kellett kérnem, mert ezzel a problémával találkoztam.
BL vissza lett zárva, még gondolkozom maradjon-e így.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Megérkezett a drágaszág.
Érdekes, hogy nem talált frissítést 5.0-ra.
Amúgy azt vettem észre, hogy kamerahang után mintha minimális zaj jönne a hangszórókból, ez mennyire normális?
Teszteltem csengőhanggal semmi baja, tisztán szól.iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Viper26
nagyúr
-
Mett
senior tag
új 5.1 build [link]
-
rwbag2012
tag
Van egy ilyenem is: 0,6 mm "vastag".
-
Viper26
nagyúr
Ez eléggé jól néz ki.
-
Viper26
nagyúr
Mennyire hajlamos a melegedésre?
Az értesítési led le van tiltva, és csak root után működik?
-
Mett
senior tag
fogalmam nincs, hogy mi a trend játékok terén.
most vettem 2 tokot, szerdán jönnek. a legjobbat megtartom. szerintem a wallet stílusú véd a legjobban. viszont kezdem látni, hogy olcsó húsnak itt is híg a leve. inkább drágább és neveset, mint spiegen
ezt múlt héten vettem, de megy vissza mert olyan éles és kemény a műanyag része, hogy beletenni nem mertem a telót, nehogy összekarcolja a fémet [link]
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Tokkal / fóliával kapcsolatban szívesen vennék pár javaslatot.
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #632 üzenetére
PÜ ment.
(#634) Mett.:
Hát igen most olvastam ezzel megvettek kilóra..
"...the device is now running full quad-core mode all the time..."
Úgy néz ki jól döntöttem, bár az N6, és az első Nexus kivételével az összes megfordult nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
mármint egy időben használja a 4 magot egyszerre
gyorsaságról francisco franco-tól (franco kernel)[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
enyém is szürke (mert ez világosszürke és nem fehér), de nagyon szép.
memory leak nem olyan vészes, mint korábban. sokan nem tapasztalnak semmit belőle, viszont mind a 4 magot használja 5.1, amitől sokan mondják, hogy baromi gyors nexus 6-onmérethez: ez az optimális. minden más kicsi lenne már ezután.
[ Szerkesztve ]
-
rwbag2012
tag
Megrendelés előtt féltem, hogy a mérete miatt nehezen kezelhető lesz az N6, de pár nap alatt könnyen hozzá lehet szokni. Csak azoknak írtam, akik ugyanúgy vacillálnak a méret miatt, mint én is a vásárlás előtt.
Egyébként én belefutottam egy kijelzőhibába (volt egy kis bevilágítás), ami miatt az expansys szó nélkül cserélte a készüléket. Természetesen a csere egy fillérembe sem került, DHL-el jött-ment a cucc Angliába, öt munkanap volt. A magyarországi emberük teljesen korrekten intézett mindent.
Ja, és tökéletesen elégedett vagyok vele, jól tettem, hogy maradtam a Nexus-vonalon
-
Viper26
nagyúr
Megrendelve.
-
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #629 üzenetére
Én is afelé hajlok, akkor az lesz.
Gondolom a fix meg pár napon belül kell hogy jöjjön a memory leak-re..már a tweet-ből kiindulva, és akkor örömésbódottá'..
-
Viper26
nagyúr
Egyetlen kérdés maradt, kék vagy fehér hátlappal legyen?
-
rankesz
veterán
-
Mett
senior tag
válasz
ForRedGlory #611 üzenetére
most olvastam, ha visszaakarsz térni 5.02-re 5.1 után, akkor vissza kell tenni előbb a gyári 5.0 mert, ha csak rá flasheled bármelyiket szimplán, akkor az új bootloader miatt betéglázod a telefont
-
rankesz
veterán
Ausztrál offline boltból van, így a biztosítás nálam sajna nem pálya, esetleg még lakásra lehetne ilyen okos biztosítást kötni ami az eszközeidre is kiterjed, valahol hallottam már róla.
Amúgy épp gondolkodtam mielőtt indultunk hogy tokba kellene tenni mert olyan helyre megyünk (van hozzá egy spigen neo hibrid) de aztán mégse tettem, mert nem tetszik úgy -
Mett
senior tag
ezért nem sajnáltam én sem azt a 40 eurót biztosításra. túl sokba kerül már ez a telefon, hogy csak a szerencsére bízzuk ezt a dolgot. utólagos biztosítást is lehet kötni pl amazonnál, az ott vásárolt termékre, ami 2 hónap után kezdődik kötés után, de még úgy is ok, mert később jelented be maximum.
neked is célszerű lenne valami hasonlót nézned -
rankesz
veterán
Ma kiesett a telefon a zsebemből, betonra természetesen...
A sarkai kaptak, érdes, látszik a fém szín, meg picit be van nyomódva. A szívem szakad meg... -
Mett
senior tag
Some, like the folks at CyanogenMod, enhance the pure AOSP code with additions but don't change the overall look and feel. Again -- that's how this open-source thing works. You can't have it without allowing folks to change it as they see fit, for better or worse.
-
Mett
senior tag
a google megírja a kódot, képez egy romot pl: 5.1 majd feltölti a forráskódot, amiből más tud romot gyártani különféle termék specifikus driverekkel
Google writes and maintains a tree of all the Android source code -- the AOSP. It's made available for everyone (you, me, manufacturers you've never heard of and not just big players like Samsung or HTC) to download, modify, and take ownership of.
This means the folks at CyanogenMod can add cool stuff like audio profiles. It also means folks like HTC can change multitasking in ways that many of us don't like. You can't have one without having the other. The big players then use their modified version of this source to build their own operating system. Some, like Amazon, radically changed everything without a care to use Google's official applications and keep their device in compliance with Android guidelines[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
válasz
ForRedGlory #615 üzenetére
azt, hogy a google féle az aosp.
a többi vagy arra épülő vagy cm-re. te szerintem arra gondolsz, hogy egy jobban optimalizált, más műhelyéből származó, de alapjában google forrásra épülő az gyorsabb. például a liquidsmooth, ami már slim romra épít (szintén aosp, mivel nem cm forrásból képzi a romot)
a képzavar miatt írtam csak.
a cm sajátot épít jellybean óta. ezért is volt kavarodás az utóbbi időben a kitkatjeinél is. pl g2 cm-et, csak cm forrású kernel bootolja be. aosp nem.[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
válasz
ForRedGlory #613 üzenetére
az 5.1 az aosp rom. erre épül pa, slim stb.
meg van a cm alapú -
Viper26
nagyúr
válasz
ForRedGlory #611 üzenetére
El lett rontva valami az 5.1-ben ezek szerint?
-
ForRedGlory
félisten
Lehet lepek vissza LiquidSmooth romra gyari 5.1-rol, mert lassabb, mint a LS. Mondjuk, meg igy is gyorsabb sztem, mint barmelyin telefon, de Nexus 6-hoz merten mar nem
Vagy, gyorsan kijohetne vegre az LS 5.1
Egy elonye volt az 5.1-nek. Felfrissitettem az ADB hasznalataval kapcsolatos tudasom.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Aki a telefont gyári rommal és kernellel használja (root nem számít) , azoknak mit mutat az aksihasználat?
Nálam Nexus 5-ön folyton bekapcsoltnak jelzi a wifit, pedig a wifi abban az időben nincs bekapcsolva. Nincs bekapcsolva a wifi felébresztős történet se, illetve a helymeghatározás is csak GPS-re van téve. -
rankesz
veterán
Nem tudom feltegyem-e a 13-i AICP nightly-t, a múltkori témás baki miatt wipe-olnom kellett, most kicsit bennem van a para (eddig még soha nem szívtam így meg pedig rom(b)olok egy ideje)
-
Mett
senior tag
amoled burn-in fixer googleplay-en
[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
enyém 17.-én lesz 1 hónapos, de beégésnek nyoma sincs. ha lenne, van rá megfelelő program, ami meggyógyítja
jah. állítólag javítva a memory leak. már ki is jöttek az új kernelek, amikben ennek megfelelően át lettek állítva a megfelelő paraméterek, szóval valószínű ez kipipálható.
[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
következő aicp már 5.1-el össze lesz fésülve
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honda topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok