- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mett
senior tag
chromaban szinte semmi nincs még, viszont az 511 cataclysm-ben sem volt sok feature. mármint érted, ezt egy gravitybox megoldja, ami benne van. amúgy gyors volt, de semmi több. annyira istenítették n5-ön, hogy kipróbáltam, de aicp-hez sehol nincs.
pl. csempék csak alapok. idegesítő, ha az embernek 1 lépés helyett 8-at kell tenni.szerintem lesz benzo hamarosan, addigra talán xposed is -
Just_Reboot
addikt
Igen imagből, majd TWRP alól az EX kernelt, de közben megoldottam. Felraktam a xTraSmooth romot és ezzel megy minden ahogyan kell. Persze a piros háromszöges hibaüzenet megmaradt.
Amúgy Cataclism kiadott egy final lollipopot N6-ra. Nagyon várom mar a Mályvan alapuló romját.
-
embe
nagyúr
Nekem a TB is leáll hibával, pedig a legfrissebb változat. A SU fent van az alkalmazások között, az alkalmazások kérik is az engedélyt.
Mindegy mint írtam, holnap 24 be melózok, gép nem lesz a közelben, remélem 3-4G lefedettség lesz. Holnaputánra meg tuti lesz olyan ami nálam is működni fog. -
NTonee
veterán
Megpróbáltam, nem működött
Azért köszi! XtremeGuard glass leszedve.
Szerk: egyébként azt írta, hogy stock based 5.1 romokhoz készítette. Talàn azzal ment is volna, de az aicp cm alapú, nem tudom, mennyit számít. Nem dobom még ki az üveget, majd egyszer kipróbálom, amikor legyalulom factory image-el a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest