- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
tboy93 #14420 üzenetére
Sajnos téves. A Polimer alapú akkuk a tartósan magas töltöttségi szintet sem nagyon kedvelik. Igaz ettől nem mennek úgy tönkre mint a túlmerítéstől, de az egész éjszakás töltésektől érezhetően rövidülhet az élettartama. Túltöltésről nincs szó, mivel a töltőáram lekapcsol ha az akku kész van, csak az a baj, hogy rögtön vissza is kapcsol, ha elkezd merülni, ezzel folyamatosan 100% körül tartva a töltést. Érdemes tehát úgy tölteni amikor ez megoldható, hogy a töltés befejezése után le lehessen kapcsolni a töltőről. (pl elalvás, vagy munkába indulás előtt). Persze ha ez nem megoldható, nem kell rajta görcsölni, de ez számít az ideális kezelésnek. Nagyjából az a szabály, hogy a lipó akkuk a kapacitásuk 20 és 80%-a között, hűvös környezetben "szeretnek" tartósan állni.
-
twine
veterán
válasz
tboy93 #14225 üzenetére
Valamit valamiért
Ugyanezt a cipőt hordom én is,,,Meg akartam várni a 4.4.3-at,(mert cca. egy hete vettem a telefont)és csak utána xposed-ezni(+kötelező root ugye),,,
de egyszerűen nem volt hozzá türelmem,annyira hozzászoktam az xposedes "jósághoz" N4-en is...
Am. meg szvsz nem kell ragaszkodni az OTA-hoz hogy frissítsen, mert úgy olvasom a szavaidból, hogy 4.4.2-t akarsz felrakni hogy OTA-n frissüljön,,,
Ahogy írták előttem is,,,akkor már semmi szükség a 4.4.2-re,,,egyszerűen feltolod img.-ből a 4.4.3-at és kalap...
Ezt toolkitből is meg tudod majd csinálni(ahogy utoléri magát) -
Scooter74
őstag
válasz
tboy93 #14225 üzenetére
Igen jól gondolod.
De a toolkit helyett miért nem cmd-vel csináltad?
Nem nehéz mert ha csinálsz egy Nexus mappát abba kicsomagolod az ADB Drivert meg a Factorty Imagest akkor lesz ott olyan fájl, hogy flash-all.bat a telefonod bootloaderbe teszed és a Nexus mappából elindítod a flash-all.bat-t és az megcsinál mindent úgy mint a toolkit.
De szerintem itt is van egy root leírás.
A recoveryt is úgy tudod feltenni, hogy ebbe a Nexus mappába belemásolod a TWRP-t majd belépsz cmd-be a telefonod bootloaderbe van és beírod a következő parancsokat:fastboot devices /itt ha egy hosszú számsort látsz akkor felismerte a gép a telefont/
a recoverynek pedig a következő kell:
fastboot flash recovery open /az open után ha a tabulátort megnyomod akkor a többit autómatikusan kitölti majd nyomsz egy entert és fel is telepítette a recoveryt.
Ha belépsz a recoverybe és onnét csinálsz egy reebot systemet akkor pedig feldobja hogy akarod e a SU-t telepíteni.
Akkor a csúszkát elhúzod és telepíti is majd újraindul, és kész a root!Hát röviden ennyi lenne.
Amúgy ha jól működik a mostani rendszered akkor hagyd ezt és majd később frissítsd a 4.4.3-ra vagy az újabb rendszerre. -
Scooter74
őstag
válasz
tboy93 #14218 üzenetére
Az xposed és gravitybox páros miatt nem fogod tudni frissíteni a telefont annak ellenére, hogy jelezni fogja a frissítést.
Teljesen más lenne a helyzet ha csak rootolva lenne mert akkor max a rootot veszíted el de frissül a rendszer.
Ilyenkor a frissítés előtt újra rakod gyárira vagy a rootolt mentést visszateszed persze a fenti progig ne legyenek rajt, és frissítheted is a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged