- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressor12
senior tag
válasz
zsirfecske #8127 üzenetére
A telenor bérenc
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #8127 üzenetére
egy autó val kimenni Bécsbe az is megoldás ha vki venni akar, előtte kezdjen el toborozni mint ahogy mi is tettük az elején.
átmenni a telekomtól hogy ha vki rab láncot visel.. -
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske #8064 üzenetére
Nincs deja vu érzésed egy másik hölgyeménnyel kapcsolatban?
-
Lecs@
addikt
válasz
zsirfecske #8064 üzenetére
-
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #8043 üzenetére
"de a valóságban a nexus már elvesztette a valódi célját és megy át consumer cuccba"
Inkabb ugy mondanam, hogy uj celokat kapott a regiek melle. Eleinte szinte tisztan fejlesztoi cucc volt (jo dragan, 500 dollar felett nyitott) de hamar nepszeruve valt nem fejlesztok (viszonylag szuk) koreben is a tiszta android miatt, aztan a 2012-es n7-tol kezdve tudatosan figyelnek az arra is, reszben emiatt pedig egyre szelesebb kozonseget kap (es kozonsegnek szol) a szeria.
En igazabol evek ota nem fogom fel, hogy mi vezerel valakit, aki nem nexus-t vesztothak: azt jelenti, hogy nincs a telefonon egy billentyuzet, es nincs gyarilag hozzakotve egy vezetekes eger
Pedig az OS alapbol tamogatja mindkettot, szoval ilyen elven ezen is kiakadhatnal.
-
tothak
tag
válasz
zsirfecske #8046 üzenetére
Azt tudom, hogy mit jelent az, hogy támogatja. A kérdés inkább arra irányult, hogy az mit takar, hogy nem építik bele?
-
gulb
senior tag
válasz
zsirfecske #8036 üzenetére
Nokia fatboy is melegit ha rajta van a spigen tok..hat majd kihul
Ez a toltesi forma irodai hasznalatra tokeletes megoldas. Ez masik kolleganak szol :A rakot meg nem ez okozza hanem a sok trollkodas
-
agressor12
senior tag
válasz
zsirfecske #8036 üzenetére
A sima töltő is melegíti töltés közben valamennyire,de én is Spigen tokban töltöm.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #7931 üzenetére
jeeah, ez a hélium egyből ment. köszi!
#7980) ilyen_85 :
köszi, most egyelőre megy a hélium
(#7981) trance89 :
mindenhogy próbáltam....
-
sir fg
aktív tag
válasz
zsirfecske #7973 üzenetére
+1, nagyon jó lenne egy Moto X teszt + topik. Most épp N5 és Moto X között vacilálok...
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #7973 üzenetére
hogy kell felajánlani? adnak cserekészüléket addig?
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #7931 üzenetére
csak másolni akarok, de semmi... akármilyen más telót dugok rá, kérdés és driver nélkül megy... találtam még egy xar arc s-t is, az is ment minden nélkül
egy 6 gigás videót kéne gépre juttatnom, most az lesz hogy feltöltöm drive-ba aztán meg le... vicc
-
havri1
félisten
válasz
zsirfecske #7849 üzenetére
Mert így tuti felhívom.
Sokat telefonálok, és szükség van rá. -
havri1
félisten
válasz
zsirfecske #7811 üzenetére
Nexusoskban sose volt ez a future sajnos. Bíztam benne, hátha..kényelmesebb ha magától csinálja, és nem kell nyomni mindig.
(MIUI is tudja)Köszi
-
leslien
nagyúr
válasz
zsirfecske #7816 üzenetére
+1
-
Izzé
őstag
válasz
zsirfecske #7807 üzenetére
Én tudom, értettem, de ( V ) hsz-ból az jött le, hogy nem tudja. Egyébként nekem is D821 van Vodás simmel.
(#7814) Kisfundy: Egyértelműen N5!!
-
havri1
félisten
válasz
zsirfecske #7807 üzenetére
Azt meg tudnád nekem nézni, hogy a telefon beállításaiban van esetleg újrahívás funkció, foglalt vonal esetén..?
-
( V )
veterán
válasz
zsirfecske #7780 üzenetére
azt hogy? yankee antennákat telepítettek?
amúgy nincs annyi pénz hogy én még egyszer Vodás legyek - egyszer már le akartak húzni 200k-ra... soha többet, plusz a Telenyomor flottát úgyse tudja lepipálni
-
adamka1313
tag
válasz
zsirfecske #7434 üzenetére
Általában ezt a nick nevet használom később vettem észre hogy nem vagyok egyedül
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske #7394 üzenetére
Igen kijelzo+kamerq vedo foliara mi masra? Nem lattam meg foliazott dobozt.
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske #7391 üzenetére
Akkor lehet a store adja a rebu vàltozatokat. Mindenesetre telefon vetele elott neztem 500 unboxot youtubon es egyik Sem kulonbozott kiveve amit elotte mar kibontottak es a kijelzo es a kamerarol levettek a foliat.
Kivancsi vagyok higy a jelenlegi 110K legolcsobb arhoz kepest menyi lesz egy 16os n5 , es ha gariztatni kell akkor ki fogg előbb mutogatni màsra az lg vagy a google
)
-
mrdavid
aktív tag
válasz
zsirfecske #7362 üzenetére
igen volt
nexus 4 telenor kártyásan 149 000 Ft volt
most én azt gondolom, hogy 140 max lesz ha kiadják,
de egyelőre csak kevés nexus van telenornak ahogy hallottam
de ha igaz a google play, akkor lehet nem is rakják be kártyásba
én nem tenném, és biztos, h erről már ők is tudnak -
horvathkrisz
addikt
válasz
zsirfecske #7360 üzenetére
Elolvastam amit irtal. Belegondoltam. De vizsgaljuk meg a dolgot mas szemszogbol is, ne sajnaljuk annyira szegeny telenorekat. Magyarorszagon is van 2-3 hely ahol venni lehet a keszulekeket, igaz? Gondolom ezeknek a boltoknak is van nemi haszna az eladasbol, kulonben nem forgalmaznak. A telenor is megtehetne ezt, hogy kivetelt tesz a nexussal es plusz haszonnal ertekesiti ugyan ugy mint a tobbi kereskedo. De nem. Mert meg jol le is lehet huzni a parasztot. Mert megerdemli. Itt nemetorszagban pl. szinte az osszes szolgaltato fuggetlenul arulja a telefonokat. Az osszes modellt, nem csak a nexust. Megsem mennek csodbe, vagy sirankoznak...
Szoval en meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy egy szar banda... -
mrdavid
aktív tag
válasz
zsirfecske #7360 üzenetére
de lesz kártyásan is gondolom, v szerinted nem?
-
gulb
senior tag
válasz
zsirfecske #7343 üzenetére
Inkabb az utobbi
)))
-
gulb
senior tag
válasz
zsirfecske #7322 üzenetére
Azert az artisjust nevu csodatarsasagot ne felejtsetek el...veluk is meg kell alapodni
) azok meg +**%... Az pedig, hogy mennyi Nexus van az orszagba szerintem elenyeszo...nem hiszem, eleri a 100.000db az osszes Nexus szeria egyutt. Az pedig lassuk be nem tetel.
-
rayoliviero
veterán
válasz
zsirfecske #7290 üzenetére
Expansys mennyi garit ad? És hogy megy az intézés, ha elromlik a teló? Külföld az kilőve. Pesti gsm-ben csak 110, de az csak bolti garit ad és lehet refurbished is.
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #7203 üzenetére
És milyen csomagban vagy a vodánál?
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #7178 üzenetére
Miért lehet csak jobb nála? Tegnap váltottam át pont Telenorról Telekom Like 300-ra.
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #7183 üzenetére
Nem 15 az bizti
Amig beszélni kell fogyasztásról , mindenkinek 3,4-5 litert eszik a kocsija de ha menni kell vele beleesnek a 8 literbe:-)) haláli
-
acura13
aktív tag
válasz
zsirfecske #7187 üzenetére
annyiért nem kapod meg sajna ....Amugy ha jol tudom a Nexusok mindig függetlenek..??
Pont egy magyar szolgáltató adná "jo"áron............ :-(
500 km Bp-Bécs...Én ugyanilyen távolról járok..Ketten összeálltok telot venni vagy 3-an...jobb esetben....Máris barátságosabb, annyian akarnak itt venni -
Lecs@
addikt
válasz
zsirfecske #7183 üzenetére
Akinek van 150 K - ja itthon venni, annak van 90 is, és 15 K = 105 K. Családi progi. De sztem érted
Amúgy mekibe lazán ott lehet hagyni 5-10 ezret
-
válasz
zsirfecske #7175 üzenetére
Persze, tudom. Csak a Telenor szereti áthágni a jogszabályokat is.
Lásd náluk nem él a 8 munkanapos elállás webshop rendelésnél..
-
T. Peet
tag
válasz
zsirfecske #7016 üzenetére
Ha a füledhez teljesen odatartod a mikrofont akkor már eleve van egy kis távolság a szád és a mikrofon között, de lényeg, hogy normál használat mellett produkálja. Amikor nem hallanak el kell vennem a fülemtől a telefont és közvetlen a mikrofonba beszélni.
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske #7004 üzenetére
Nekem egy Yurbuds fulesem van. Hibás felvétel, zene leptetes siman megy vele.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #6886 üzenetére
köszi, itt is európait ír. akkor a sim kártya lesz a rossz.
(#6888) necropheelya:
nem melegszik egyáltalán. s2höz képest rendesen hideg, az néha sütött is. normál használat, nem játszok meg ilyenek, csak böngésző.. -
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #6858 üzenetére
Az amugy Cruzerlite tok, csak CM logo van rajta. Allitolag jok, egyszeru, de jo vedelmet nyujt (van rola youtube video is), ahogy az en neccah' Forintos kinaim is
Izze: kenem-vagom haver, de nem tudom mivel helyettesiteni. Mindent kiprobaltam es a hanyinger kerulget masik browserektol. A Chrome-nak however, nincs igazan semmi problemaja a battery hog-sagan kivul.
Sry az angol szavakert, epp meloban vagyok es itt igy beszelunk
Ja igen, azota sem toltottem a telot, este bealudtam es elfelejtettem radugni, most 17%-on van, 1d 2h toltes nelkul, 2h 40m kijelzovel.
-
válasz
zsirfecske #6798 üzenetére
Csak letöltöd a box alkalmazást a telefonra, és egyből érzékelni fogja, hogy LG, így máris adja az 50 GB-ot.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
zsirfecske #6679 üzenetére
Szerintem annyi pénzért tökéletes vétel volt. Én jelenleg egy Sennheiser CX 200-as fülesről tolom a zenét de egy BT fülhallgató vásárlásán én is erősen gondolkozok!
Mellesleg nem hiszem el ,hogy 3 napja nem látok napot és nem tudok egy "normális" nappali fényben készített fotót lőni!
Mellesleg olvasom itt a korábbi hozzászólásokat és mosolygok. Komolyan van még ember ezen a földön aki az antutura meg ilyen dolgokra veri?
Nem tudom elképzelni ,hogy valakinek nem elég EZ a teljesítmény. L800 után egy kész megváltás ez a telefon, iszonyat gyors a rendszer pedig csak stock ROM van rajta. -
Flyme
senior tag
válasz
zsirfecske #6623 üzenetére
Akkor ez megnyugtato, koszonom
-
dnelb
veterán
válasz
zsirfecske #6531 üzenetére
akkor viszont egy logikus megoldás maradt, a gravitybox lassítja be nálam.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
zsirfecske #6515 üzenetére
Köszönöm! A fél napom ráment de nagyon örülök neki.
(#6516) Krisztián : Sajnos azt sem tudom mi az ARTTalán utánaolvasok majd.
Most a cél egy megfelelő tok kiválasztása lesz.
2 fajtát néztem eddig
Nexus 5 Case Ultra Thin Air -
beloadjoker
őstag
válasz
zsirfecske #6508 üzenetére
50ért még épp jó lenne egy vagy nem ? 85 sztem nem rossz ár. vagy te hogy látod ezt ?
-
hakydakillah
senior tag
válasz
zsirfecske #6364 üzenetére
Én jót mosolyogtam rajtuk, nagyon jól eltalált "válaszok voltak" :-) Nem kell mindig mindent halálosan komolyan venni...
-
MartOOn
addikt
válasz
Nalam is ment... Tegnapig. (oke raeresztettem kb 10giga gopro videot fullhdban...) Aztan osszefosta magat... Elofordul nagyjabol barmivel. Teccikerteni?
-
Lecs@
addikt
válasz
Hú mekkora eget erő gondok. Nehogy még inkfartust kapj. Fejelgesd még picit a falat.
Az antutu eredmények igen is hogy idetartoznak, hisz valaki állított valamit a pontszámmal kapcsolatban. Köszi a felesleges hsz-ed !
-
Algotis
addikt
válasz
Relax, nyugii, nem lett tőle bajod
Ennyi még simán belefér... -
Akos93
tag
válasz
zsirfecske #5984 üzenetére
Ezt a sargas dolgot nem ertem. Nekem 311 es van es nem sarga. A feher feherebb nem is lehetne :-)
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #5879 üzenetére
Az laza. Mert a Motonak LCD panelje van, nem IPS.
Nekem bejon a N5-fele IPS, nem erzem visszalepesnek egyaltalan a G2 utan, pedig nagyon feltem ettol.. Szuper a feketeje is imho, szinte egybeolvad a notif. es navbar a fekete kerettel.
-
adammkaa
senior tag
válasz
Honnan szereztel be moto g? M.On nem lehet kapni meg ha jol tudom. Privatban irhatnal rola egy keveset es hogy honnan vetted.
vick33 akkor ez rad is ervenyes ha ti is hasznaljatok.
-
vick33
tag
válasz
Nálunk is moto g a másik telefon a családban. A két legjobb készülék:-)
-
kelzsoca
félisten
válasz
zsirfecske #5674 üzenetére
A fejlesztők használhatnak olyan megoldásokat a fejlesztés során, amivel meghatározzák, hogy egyes funkciók csak bizonyos nyelv használata esetén jelenjenek meg, itt is erről lehet szó.
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #5674 üzenetére
Hát én ezt sajnos nem tudom, de így van akkor is!
De ez csak a Camera Mod-ra igaz.
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske #5642 üzenetére
Csak a gyengénlàtók és a nokia 808 bol kiindulò emberek hangoztatjak csak hogy nem jo a kamera minosege. N5 nek olyan minosege van mint a mai csucs telefontol az elvarhato. Ezek mellett nem 1-2 videot lattam ahol iphone 5S el volt osszehasonlitva es az N5 jobb volt.
-
Criton
veterán
válasz
zsirfecske #5599 üzenetére
Igen d820, itthon lehet valami hogy nem működik rajta?
Nem is nagyon értem, hogy a német Google miért ezt adja -
rootkiller
őstag
válasz
zsirfecske #5599 üzenetére
100-250V 50-60Hz a töltő, egy egyszerű átalakító kell neki és semmi több!
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #5538 üzenetére
A "tamadas" azert nem teljesen igaz, legalabbis reszemrol
A telo meg nem jott meg es nem is lehetett tudni, hogy megjon-e (nehany napra ra kiderult, hogy nem fog). Es mint ahogy kovetted az esemenyeket, lathattad, hogy a G2 nem igazan valtotta be a hozza fuzott remenyeim.
A "szenvedes" ment vele tobb, mint egy honapon keresztul, ez alatt ketszer csereltem le majdnem nexusra, most - harmadszorra - viszont ez meg is fog tortenni vegre
+1 MX Player-re, bar nem enkoros filmeket jatszok le rajta, de teljesen jol teszi a dolgat.
(ARMv7-es kodek pakk kell a nexushoz)
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #5503 üzenetére
Tudod nagyon jol sztem, hogy mit varialok.
Hiszen leirtam anno, hogy nem lett megrendelve a nexusom.
1 honapig szenvedtem n4 utan egy ideiglenes teloval amitol mar razott a hideg, es amikor kiderult, hogy nem lesz nexus, megvettem egy ahhoz kozeli tudasu telefont.
Remelem, nem zavar. (hiszen nincs igazan semmilyen hatassal ez rad
)
Krisztian: igen, "veeegre".. Ezt erzem en is
-
gulb
senior tag
válasz
zsirfecske #5482 üzenetére
De akkor minek az okostelo?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #5425 üzenetére
a teljességhez hozzátartozik, hogy mivel full töltés utánra a telefon felmelegszik, adom is vissza az orbot és ezzel meg is úsztam 10k kiadást. ha nem lehet rajta tartani egész nap nyugodt szívvel (mert amúgy állványnak perfekt, bár kihúzva ahhoz drága, hehe), akkor nálam megbukott az egész.
-
tothak
tag
válasz
zsirfecske #5431 üzenetére
Ezt is próbáltam tegnap, de erre sem volt hajlandó érdemben reagálni :/
Hopsz, bocsi.. elfelejtettem, hogy szerkesztés gombot illik nyomni
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske #5404 üzenetére
Semmi cicó!
-
válasz
zsirfecske #5381 üzenetére
nekem/nekünk csak notik és mobiltelefonok vannak itthon, és minden kizárólag wifi útján lóg a neten, nem kábeleskedünk.
az n5 is rászúrható ám kábelen is a netre! -
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #5310 üzenetére
Szerintem valoszinuleg tudna jobb eredmenyt az a router, valami beallitas vagy ilyesmi foghatja vissza talan.
Nalam egy linksys e4200 router van tomato-val, 5GHz-en 40 MHz-es savon, WPA2 AES vedelemmel ilyen eredmenyeket produkalok vele: (a netem 120-as amugy)
3 antennas laptoppal: [link] (a filemasolas helyi halon amugy gyorsabb ennel, ott mindig stabilan 100 felett produkal, de volt, hogy kozel 200 Mbit/s-et csinalt - netnel valami visszafogja kicsit)n5-el:
n7 (2013)-al: [link]
Kb egy szinten teljesitenek, szoval valszeg a router lehet a fo szuk keresztmetszet, uj n7 valahogy kicsit jobb eredmenyeket tud csinalni, de nem szamottevo a kulonbseg.
-
Ayden89
csendes tag
válasz
Én suliban néztem, van 5ghz-es meg 2ghz-es wifi is, és az 5ghz ott is lassabb volt. Gondolom cserébe viszont stabilabb.
-
MCs88
aktív tag
válasz
zsirfecske #5298 üzenetére
Igazából az N kevés az 50mbit-hez, hacsak nem te vagy az egyetlen wifi a környéken.
Én rendes usb stickkel a gépemen is össze teszem a kezem ha véletlen elérem a 30mbit-et, mert annyira zsúfolt már a 2,4Ghz-es sáv főleg egy többlakásos társasházban. Amúgy pedig a wifinél megadott 150/300/stb Mbit az elméleti maximumot jelöli, kb soha semmilyen eszköz nem fogja elérni, max árnyékolt laborban. Fölös ezen rugózni. -
válasz
az 50-es net átviteléhez már bőven n szabványos eszközök kellenek, mivel az 54-es g szabványos kapcsolaton mérhetően a kapcsolati sebesség fele sem megy át, mert a forgalomban a hasznos adatok mélyen csomagolva vannak, a többi a szükséges körítés, mérésre viszont csak a hasznos adat kerül, ebből adódik a kapcsolat sebessége és a mért sebesség közötti különbség.
a 120-as net nem vihető át még két n szabványos és 300-as eszköz között sem mérhetően 2.4 gigahertz alatt - de még 5 gigahertz alatt is elég necces -, akkor meg pláne nem, ha a routerre mobiltelefon csatlakozik fel, amiben nem 300-as mimo képes modul van.
g szabványos 54-es kapcsolaton 20 - 22 megabit/sec a jellemző (mérhető) sebesség, 2.4 gigahertz alatt és lite-n 150-es kapcsolatnál 50 - 60 megabit/sec, 300-as kapcsolatnál 80 - 90 megabit/sec, 5 gigahertz alatt valamivel több.
a mobiltelefonokban lite-n modul a jellemző, így nem is nagyon várható el a router által szórt n szabványos kapcsolaton sem húzós sebesség, a 72-es kapcsolatnál jó az a 40 megabit/sec mérhető sebesség, amit te is mértél.
a 150 megabit/sec kapcsolati sebességre képes mobiltelefonnal is jellemzően megáll a tudomány 60 - 70 megabit/sec mérhető sebességnél.
ac átvitellel más a helyzet, az sokkal gyorsabb, ha olyan wifi eszköz által szórt hálózatra csatlakozik fel a mobiltelefon.
ja, és az ideális körülmények között mért sebességeket írtam le, a környezeti tényezők, a használt csatorna...stb függvényében jelentősen csökkenhetnek az értékek. -
assemble
addikt
válasz
Tenyleg erdekes, de eleg sok korulmenytol fugg, szoval nehez ez alapjan okosat mondani ra...
-
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #5284 üzenetére
Az nem egy gyenge router pedig, a ddwrt pedig nem egy rossz szoftver.
De nagyon fugg pl a router konkret beallitasaitol is.
"2.4GHz only. tehát lazán kéne vigyen kétszer ennyit" - ebben peldaul nem ertem a logikat. 5 GHz tipikusan gyorsabb, mar csak amiatt is, hogy kevesbe "szennyezett". Ami meg sokat szamithat pl, hogy 40 MHz-es savokat hasznaljon (a default 20 helyett). De fugg a titkositastol is pl (WPA2-AES a meno), meg sok mastol...
-
Algotis
addikt
válasz
Egyebkent xda-n is nagyon sokan panaszkodtak erre, hogy nem megfelelo az adatatvitel sebessege de nalam igy is gyors, nem veszem eszre.
-
w333
félisten
válasz
Ott valami nagyon nem normális
Ezzel az alkalmazással Link nézd meg hogy melyik csatorna szabad vagy kevesen vannak rajta, és állítsd át arra a csatornára a routeredet
Ugyan ez a jelenség volt nálam is és így simán megoldottam, megfogsz lepődni hogy milyen sokan vannak azon a csatornán amelyiken jelenleg vagy
-
Ayden89
csendes tag
válasz
Lehet hogy papíron kéne, viszont wifinél nagyon sok minden közrejátszik...
-
adammkaa
senior tag
válasz
Hogy lehet screenshoot-ot lőni ?
-
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #5213 üzenetére
Ott azert sanszos h a router lesz a szuk keresztmetszet, nalam azert 60 felett produkal n-es routerrel is.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
zsirfecske #5073 üzenetére
igen én is bosszankodtam mindig mikor olyan eszközöm volt ami nem volt alkalmas memóriakártya kezelésére.
De...
Ami például nekem feltűnt, a memóriakártya használat közben, hogy ezek általában lassabbak, mint a belső memória, mikor ezt kellett elérni mindig "lagot" okozott az eszközön. Lassabb volt, nem töltötte be róla a képek előnézetét, vagy csak sok idő múlva.
Szerintem ez nem engedhető meg, mikor a google megpróbálja bizonyítani, hogy az android márpedig igen is van olyan jó mint egy apple, van olyan "folyékony" (pl az apple sem használ memóriakártyát, bár ott szerintem inkább a pénz miatt, hogy ha kell a több hely fizesd meg... borsosan!).
A gyártókat gondolom nem tudja hatékonyan kényszeríteni erre, de a saját márkát, csak így fogja gyártani, muszáj a brandet felfuttatnia.
persze ez is csak egy vélemény
-
( V )
veterán
válasz
zsirfecske #5073 üzenetére
túl nagy feneket kerítünk a dolognak, nem izgat (sem nem rinyálok) az SD hiánya HA kaptató 32-es kiszerelésben is, csak legyen elérhető!
minor note - szvsz maga az SD egyáltalán nem elavult csak a rajta lévő FS (amire elsősorban hivatkoznak), amit azért lássuk be egy power user röhögve lecserél és használ Ext2/3/4 alatt vagy ami tetszik neki.
-
( V )
veterán
válasz
zsirfecske #5070 üzenetére
költői túlzás, de pl. ezért sem vettem eddig nexust (a másik az fm rádió, de azt már más gyártók is rendre kihagyják uh ezzel sajna meg kell barátkozni) és ezért is kellene 32-es belőle.
amúgy a technikai érvelés szvsz (ext4 bla bla) meg elég Jobs-os szerintem, úgyis csak arról van szó hogy a google felhőt erőltetik (lásd g+ szenvedés). -
lord.lakli
őstag
válasz
zsirfecske #5070 üzenetére
Azért MS is elkezdte már 7.x alatt is rendesen kispórolni.
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske #4977 üzenetére
Nagyszerű akkor telefonról is fel tudom nyomni a képeket drive ba, ez jó, de androdid vonal, SGS3 LTE ről, de ott nem használtam még ilyet, ma szóltak nekem van ilyen levegőbe tárolós történet méghozzá 15GB ami elég jó szerintem, főleg nekünk jöhet jól akik nem tudna microSD használni.
tibbike01 Pont én filóztam 2-3 nappal ezelőtt a két telefonon de számomra egyértelmű már hogy nexus 5 lesz, holnap veszem meg. A 18 hónap állandó legfrissebb sw, kinézet, gyorsaság, letisztultság, kisebb méret miatt választottabb ezt.
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #4969 üzenetére
Nekem jobbkezes létemre sokkal jobban kézre esik az a fogás, amelyikkel pont kitakarom a hangszórót
-
Ayden89
csendes tag
válasz
zsirfecske #4965 üzenetére
Viszont a 70-72 még belefér nem?
-
Algotis
addikt
válasz
zsirfecske #4965 üzenetére
Igazából az lesz, hogy ismerősök majd amikor jönnek Svájcból odaadom nekik és akkor viszik vissza, addig meg bőven mindegy nekem, hogy meghal-e vagy sem
Amúgy nem játszok annyit, de amikor mégis, akkor vettem észre, de azért nem egy jó érzés, hogy van egy hibás telefonom.
-
adammkaa
senior tag
válasz
zsirfecske #4958 üzenetére
Ez egyértelmű, ahogy átvettem már bontom is ki az üzletben, remélem van a PartneroGSM nél free wifi ahol első bekapcsolásnál le tudja magát frissíteni a telefon. Fogok vele hívni egyet a belső hangszóró teszt miatt, valami csengőhangot berakok a külső hangszóró ellenőrzésére, felveszem maxra a fényerőt és átnézem a kijelzőt tüzetesen nincs e vele baj, aztán nem tudom mit kéne még a helyszínen ellenőrizni..
-
hakydakillah
senior tag
válasz
zsirfecske #4758 üzenetére
Viccnek szántam. :-) Külföldön gyakran találkozom ilyesmivel, szegény emberke kézzel-lábbal próbálja elmagyarázni, hogy mit is szeretne. Általában előkapom a gentleman formámat, és beugrok tolmácsolni.
ilyen_85 - :-D Még egy ingyen tokot is adnának :-D
-
ilyen_85
senior tag
válasz
zsirfecske #4758 üzenetére
elég lenne annyit mondani, hogy:
"- aus ungarn...
- ahh ungarn... hier, es cost 399 dann ... xD" -
ilyen_85
senior tag
válasz
zsirfecske #4751 üzenetére
egy linkket is tudsz dobni, én nem látok ilyet amazonon :s
-
hakydakillah
senior tag
válasz
zsirfecske #4743 üzenetére
Igen, ha fel van a csomagra tüntetve :-) A legtöbb cég viszont nem akar visszaküldött csomagokat intézni, így szállításra free shippinget írnak, az árura meg pár dollárt. Spigenről tudom mondani, hogy az eddigi csomagokon 4$ írtak az eddigi összes tokra :-)
Tokokat ezért mondom nem nagyon intézik, mert a vámon egyrészt ilyenben nem szakértők, másrészt kuponok, akciók, black Friadayeknek hála a csomagon feltüntetett ár lehetne valós is. Lehet erről még sokat írogatni, de ez nem ide való, figyelmeztetést meg nem akarok.Tomace91 - alapban sokkal jobb lenne azzal fotózni, mert nappal is érezhető a különbség, csak hát ez képfüggő. Ha lányom egy vicces, érdekes pillanatát akarom hirtelen megörökíteni, akkor a gyorsaságnál minden másodperc számít, nincs idő HDR-re :-D
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #4740 üzenetére
Mekkora ez az érték határ pontosan?
-
Tomace91
senior tag
válasz
zsirfecske #4543 üzenetére
Mit keressek neked pontosan? Nekem van root és ES FIle Explorer is fent.
-
Ayden89
csendes tag
válasz
zsirfecske #4541 üzenetére
Hát ja az úgy nem az igazi
Én inkább TC párti vagyok úgyhogy pont kapóra jött.
-
Edge
veterán
válasz
zsirfecske #4534 üzenetére
Hát jól gondold meg, én nem használnám a stickmount-ot, ugyanis a /system/bin/debuggerd file-t kicseréli és ettől az OTA az biza elcsattan.
Gnexus-on már cumiztam ez miatt egyszer. Megoldás lehet hogy előtte ezt a file-t elmented vhova, mert ugyan a stickmount csinál egy bak file-t de annak visszaállítása pl. nem segített anno, XDA-ról kellett levadászni egy jó debuggerd file-t.. -
jacis
nagyúr
válasz
zsirfecske #4534 üzenetére
Lehet hogy idióta vagyok, de a root-ban tud valaki nekem segíteni?
-
icons
addikt
válasz
zsirfecske #4530 üzenetére
Elvileg a kondi csinálja, ami benne van, és nem probléma.
De én is mindig kihúzom, ha nincs egy telefon a másik végére kötve
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zsirfecske #4508 üzenetére
nem jó.....
banktól, ismerősöktől, partnerektől sok sms-es jön.
ráadásul van olyan helyzet, hogy egy több hónapos sms-t kell visszakeresnem. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zsirfecske #4486 üzenetére
ez az "im" ez mi lenne?
(#4493) KKevin!
nincs is fent a hangouts.... -
icons
addikt
válasz
zsirfecske #4429 üzenetére
Én mindent magam állítok. #YOLO
de ezért van Power Toggle appom, így minden ott van az "Asztalon" rögtön.
Egyébként naponta egyszer "SIM Card Added - please reboot" message all the time!" üzenetet kapok, és újra kell indítanom a telefont. Ez azóta van, mióta ART-ra váltottam.
Úgyhogy bár örömmel hallom, hogy másoknak jó, nekem még mindig nem működik megfelelően...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest