-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
HUTCHDB #4503 üzenetére
instant message, chat gyűjtőneve. és tényleg már csak a múlt században ragadtakkal szükséges sms-ben tartani a kapcsolatot
viccet félretéve, világszintű tendencia, ahogy a hanghívások is kezdenek visszaszorulni. tesznek is ellene a tisztelt magyar szolgáltatók, voip/im/tether korlátozás meg 150 megás net az előfizetéshez.
-
icons
addikt
Az ART szar. A Dalvik működik.
Simasággal nincs probléma. Én még nem láttam rajta akadást, kivéve Killa Sampla, annál egy pillanatra megakadt (az se szaggatott, csak volt benne néhány lassulás).
(tudo, hogy már sokszor leírtam, de ha egyszer mindig felmerül? Az ART nem működik rendesen, kifagynak az appok alatta)
BTW gondoltam estére lemerítem a telót, úgyh Wifi be, és leraktam 8%on magam mellé (még nem töltöttem hétfő óta), és 3-4 órája tartja ezt a 8%ot
Eddig 2nap 1 órát bírt 4 órás kijelzőidővel. Viszont a Google Play Services 16%ot evett (kijelző 28%at), és ezzel a második legnagyobb fogyasztó. Ez gondolom az volt, amikor elindítotam a telefont, és szinkronizált mindent. Vagy nem. Mindenesetre eddig egészen jó, rosszabbra számítottam egy 2300mAh-es akksitól
-
rolcsibácsi
őstag
Szerintem dalvik es art kozt egyelore nemsok kulonbseg van gyorsasagban, dalvikban is ugyanilyen gyors volt, minden kb azonnal tortenik. Igaz hogy mar egy fel eve eladtam az i5omet es nem tudom osszehasonlitani egy i5s-el, de szerintem tok smooth, regen meg utaltam az androidot, mara mar szeretem es nem mennek vissza az itunesos vilagba..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged