-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
csak nálam járt kb 5db s4 és mini vegyesen ami dobálta wifit... erre alapoztam illetve többi kolléga is panaszkodik h sok a rossz belőlük... az enyém pl simán átállt mobiladatra ugy hogy az asztalon fekudt a router mellett 2méterre, aztán fogta magat es ujra csatlakozott... aztan kezdte elölröl... más routerekkel is... szoval engem nem gyözött meg. mult heten haver bnőjének a minije jatszotta ugyanezt. már a megvetel ota... és már nem is állok pult mögött, hogy koncentraltan kapjam a xart... kicsit sok ahhoz kepest hogy "nem kuzd wifi problemaval" nem?
dehogy ON is legyek... n5-nel egyszer sem volt meg ilyen problemam es itt a forumon se olvastam.
-
-
Parallaxis
addikt
-
Parallaxis
addikt
-
ßrainiac
addikt
Koszi, megnezem majd ezeket. Igazabol nem N5-rol van szo, inkabb a routerrol (N4 es G2-vel is csinalja). A G2-n kivettem a weak signal beallitast, valamint bepipaltam, hogy disconnectelje a wifit ha nincs internet eleres, viszont hiaba nincs net, nem csatlakozik le.
Probaltam mar minden ilyesmit, arra gondoltam, hogy talan a router adminjaban kellene maszkalni. (Nem tudom sajnos a tipusat, nem vagyok otthon)
-
ßrainiac
addikt
Azt nem tudod veletlenul, hogy miert veszitem el idorol idore az internet elerest wifin? T-home cisco modem/router, a gepen folyamatos az internet kapcsolat, de telon el-elszall valamiert allandoan. Ilyenkor hiaba hagyom percekig tolteni, semmi sem tortenik, csak akkor, ha kikapcsolom a wifit es vissza (a telon).
Mit lehet erdemes allitani a routeren / a telon, hogy ne csinalja ezt?
A napokban parszor majdnem kettetortem mar a telot, modemet is csereltem rajta, szoval nagyon megkoszonnek barmilyen segitseget
Edit: akkor is csinalja, ha a gep ki van kapcsolva es semmi mas nem hasznalja a net elerest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest