- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
TaylorPro #41898 üzenetére
Ilyen előverzióhoz képest tényleg jól sikerült és marha jók lettek az új animációk, az akksi idő is rendbe van. Ezek ellenére én visszaraktam az 5.1.1-et, mert a Facebook app és a Facebook Messenger még sokat bugzik az M-en, meg furcsa mód nekem fagyott a lenti funkciógombok körülötti animáció.
-
TOZ
addikt
-
válasz
TaylorPro #41740 üzenetére
Át is tudtam már venni (Bp., Mammut), nagyon minőségi, végül is Nokia.
A doboz tartalma: 750 mA pad, 750 mA töltő, vezeték. A töltő tényleg drabális és sajnos nem USB-csatis a pad, így PC-re nem tudom rádugni, de ennyi baj legyen.
A logfile szerint ~ 650 mA töltést vesz az N5 70%-os töltöttség mellett.
Köszönöm a tippet akit illet!
-
Sajtqukac
tag
-
Sajtqukac
tag
válasz
TaylorPro #41740 üzenetére
Én is most rendeltem pár napja, és nekem azonnal jött 2 sms is egymás után, hogy "jóváhagyás alatt" majd pedig "szállításra vár" állapotra változott a rendelés. Emailt is kaptam ezen felül. (Azt hozzá kell tennem, hogy kb 4. alkalomra sikerült csak le adni a rendelést mert folyton vissza dobott az elejére. ) Hívd fel őket szerintem ha nem kaptál vissza igazolást. Vagy lehet csak várni kell pár órát a lassú feldolgozás miatt.
-
tankraid
aktív tag
válasz
TaylorPro #41503 üzenetére
Nem tudom de nem direktbe akarom szét savazni több mint másfél éve használom. Meg hibátlan telefont se akarok csak pont ezek azok amik nekem a nali használat során komoly bosszúságot okoznak. Gyakran és nagyon. Stock droidon vagyok amúgy. Szeretem a telót, rongyá alázza a legtöbb nép telefont/samut de mikor melóba kellen gyorsb lőni egy fotót és csak állok és jön az elkerülhetetlen boot....
... Nah az fáj picit. -
dud998
őstag
válasz
TaylorPro #41503 üzenetére
+1 nálam sem!
Egyébként a G+-on a Nexus 5 csoportban sorra teszik fel a képernyőmentéseket az 5.1.1.-es OTA-ról.
Ezek szerint elkezdték kiszórni. Nekem mindegy, én feltettem IMG-ből, 'oszt jó napot.
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik jó a dolog. Nekem már nincs memory leak.
Előtte volt, kb 3 naponta újra kellett indítani a telefont. Most stabilan van 1-1,1Gb ramom. -
rbence
senior tag
válasz
TaylorPro #41183 üzenetére
Nekem sose ment a flash-all.bat, lehet valamit rosszul csinálok
Nekem ez a bejáratott módszer:
A kicsomagolt .tgz-ben lesz egy image-hammerhead-lmy***.zip,ezt is csomagold ki a többi .img közé, indítsd a telefont fastboot mode-ban és a lentieket írd be parancssorba, a C:\Nexus\helyére értelemszerűen az általad kicsomagolt mappa elérési útvonala kerüljön.fastboot flash bootloader C:\nexus\bootloader.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio C:\nexus\radio.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash system C:\nexus\system.img
fastboot flash userdata C:\nexus\userdata.img
fastboot flash boot C:\nexus\boot.img
fastboot flash recovery C:\nexus\recovery.img
fastboot erase cache -
G4bi89
senior tag
válasz
TaylorPro #41177 üzenetére
Image alapból töröl mindent recovery -t,system-et mindent. Flash.all.bat fájlt kell csak elindítani miután a telefont fastboot -ba tetted.
Root törlése nem elég abban az esetben ha valami system fájlt módosítottál. Mivel nézi a fájlokat, és ha nem módosítatlan eredeti akkor hibát fog dobni telepítésnél.
-
válasz
TaylorPro #41170 üzenetére
Image-t nem szeretnék felrakni, egy hete raktam újra az egészet, nem hiányzik ismét.
LMY47I van az enyémen, arra gondoltam, hogy esetleg ez okozhatja, de ez szimplán csak spekuláció. A linken olvasottak alapján az LMY47D az elterjedtebb.
Szerk.: nem lehet esetleg a root miatt? Moto G-n az bezavart az OTA-ba.
-
szuladam
aktív tag
válasz
TaylorPro #40569 üzenetére
nekem is ilyen tokom van, a legjobb, szinte ingyen van, nem veszik el a nexus forma de mégis véd rajta valamit. Csak ajánlani tudom.
nekem a kamera nincs egy miliméterrel sem kijjebb. Pont egy vonalban van (sőt inkább pár mikrométerrel beljebb van a kamera). Amióta megvan a teló ezt használom és nincs karc a kamerán.Nekem szürke van és igenis átlátszik a nexus felirat!!!
(fényviszonyoktól függően persze) Oldalról nézve teljesen látszik, egyébként sejthető, kissé árnyékos közegben azért eltakarja. -
szpali
addikt
válasz
TaylorPro #40564 üzenetére
én 2 ilyet is elhasználtam már
egy fehéret és egy szürkét
mindkettő a kameránál lévő sarkánál repedt el
jó, mert kényelmesen elfér vele az autós tartóban és a futó karpántban is, viszont az akksi hátlaphoz már le kell vennem róla. valószínűleg emiatt is törhettek el
illetve még az a baja, hogy alá megy a por és emiatt szana-szét karcolódik a készülékmost ilyet használok, amitől vastag és bumszli hatása van a készüléknek
-
-
Sajtqukac
tag
válasz
TaylorPro #40453 üzenetére
Én is ezt használom már fél éve. Nagyon szeretem. Nekem már kicsit karcos de még mindig nagyon jó, és nagyon szép is így tok nélkül. (Arról nem is beszélve hogy hála az egyik gatyám svédzsebének, képpel lefelé koppant egyett a kocsiból kiszállva és semmi komoly baja nem lett)
-
zolka95
őstag
válasz
TaylorPro #40323 üzenetére
Hatodik.
Ez a kamera hiba csak nexus 5-nél van?
Vagy N4, N6-nál is?A kernelben picit különböznek a nexusok romok, nem?
Más driverek vannak benne.
Nekem úgy rémlik, hogy már itt is írták azt, hogy N4-ben is jelen van a kamera bug.Szóval ha az N6-ban nincs ilyen hiba akkor nem a droiddal van a baj, hanem a driverben nem tudják kiküszöbölni a hibát.
Az LG cseszte el a telefont.
A sim tárólónál és jack dugónál is reped sokaknak.
Ez is az LG hibája szerintem.Nálam ilyen gond sincs. Tavaly nyáron vettem a telót.
-
zsirfecske
addikt
válasz
TaylorPro #39231 üzenetére
ez száraz cucc, van hozzá instrukció meg nedves+száraz törlőkendő, én eme videó (már csak az angol kiejtés miatt is érdemes megnézni) alapján csináltam.
amúgy azóta csak még jobban tetszik az üveg, sokkal szebb és átláthatóbb mint fólia mert nem koszolódik meg zsírosodik úgy.
-
TTTotya
senior tag
válasz
TaylorPro #39249 üzenetére
Hogy megéri-e a felárat azt neked kell eldöntened. Ha visszább olvasol kicsit, akkor látod, hogy nemrég írtam róla. A fénye egyáltalán nem zavaró sötétben sem, az adaptív fény szenzor nagyon gyorsan követi a környezeti fény változását, és lehúzza a fényerőt ha lekapcsolod a lámpát. Nem kapcsolja ki a led -et, de automatikusan stand by -ba kapcsol ha feltöltött és nem fogyaszt annyit. Töltőfejet/adaptert egyébként sem nagyon szoktak adni hozzájuk.
-
TTTotya
senior tag
válasz
TaylorPro #39084 üzenetére
Ez a Nillkin magic disk l-nek a másolata. Ha jól emlékszem valakinek volt itt ilyen, és semmi baja nem volt vele. A 1,5A az a bemeneti áram, ennyinek kellene az adaptertől eljutni a qi töltőhöz minimum. Érdemes lecserélni a gyári usb kábelt valami jobbra, (pl. motorola kábelek nagyon jók, EcoMoto) mert elég silányak szoktak lenni. Jó minőségű kábelt tudsz rendelni az általam nemrég linkelt oldalról is. Kell még egy 1.5A (úgyis van veszteség)feletti de inkább 2A leadására képes adapter, ez nem jár hozzá a legtöbb esetben. Általában 65%-80% hatékonysággal működnek.
-
szpali
addikt
válasz
TaylorPro #39081 üzenetére
nekem ilyen van:
www.ebay.com/itm/360958911287teszi a dolgát, bár nem egy szélvész
-
TTTotya
senior tag
válasz
TaylorPro #39081 üzenetére
Én nemrég rendeltem Nillkin magic disk ll-t, most várom, hogy megjöjjön. Van itthon a még olcsóbb fajtából is kettő 1 lapos meg 1ferde. Jól töltenek azok is, de a ferdének a felülete elvesztette a tapadását és lecsúszik róla a teló töltés közben, úgyhogy azt nem ajánlom.
-
bl4ze
veterán
válasz
TaylorPro #38969 üzenetére
Nálam nem vált be. A Viber komplett meghülyíti. Egy Viber üzenet beérkezik és utána saját életet él.
Viber-en letiltottam az értesíteseket, csak a Blinkerre bízva magam akkor is magától össze-vissza villog lilándroid16: volt újraindítás. most éjjel 1%-ot merült , repcsi módban. 33 óra használat után 68%-on áll, igaz bluetooth-wifi ki van kapcsolva mert olyan helyen vagyok ahol ez nincsen, csak mobil adat megy + képernyő stb....
-
werszomjas
addikt
-
szpali
addikt
válasz
TaylorPro #38921 üzenetére
Én ilyet vettem, csak flip nélkülit:
www.ebay.com/itm/181559811597
Egyszer fel tudja tölteni a készüléket, elég hitvány műanyagból készül és csak tok nélkül lehet "beledokkolni".Picivel drágábban a ZeroLemon kínál minőségibbnek tűnő cuccokat:
zerolemon.com/product-category/lg/nexus-5-lg/ -
vacs
veterán
válasz
TaylorPro #38887 üzenetére
Utoljára 4.4-en kezelte a Power Toggles a mobilnetet, de akkor is trükközéssel.
Az 5.0/5.1 már egyáltalán nem kezeli, valszeg a google tiltott le valamit, sajnos nem sikerül működésre bírnom.
Én is úgy kapcsolgatom, ahogy slice14 írta. -
bl4ze
veterán
válasz
TaylorPro #38813 üzenetére
a Led Blinker ? ?
nálam a 6.3 és 6.4.4 is az első Viber üzenet után meghülyül, és önálló életet él.
Erre gondolsz ? Ha igen, hol-mit állítottál be, hogy jó legyen ? én egyelőre töröltem, mert szarakodott.
és a PLAY megint elkezdte a merítést, azt is tiltottam. 5.0.1-en is csinált és most 5.1-en is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest