- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajdaj
tag
válasz
pzoley #53854 üzenetére
Igen, azon miért kell kuncsorogni egy már megkapott letöltési jogért minden egyes alkalommal. Ja, ha kipróbálok egy másik romot nem kéne okot adjon a "letöltési jog"megvonásra.... Hol élünk?
Értem, ha "szabad a választás" és másik romot kipróbálok akkor a tied már nem szabad? Hmmm. Hagyjuk már! -
G4bi89
senior tag
válasz
pzoley #46447 üzenetére
Ez milyen custom kernel ami az oldalon van linkelve, sima gyári 6.0 csak meg van "mokolva" ?
Vajon idővel olyan megoldás is lesz, mint lollipop alatt, hogy csak a supersu -t elég flashelni ?Akik már felrakták azt nézzék már meg, hogy itt is beragad-e a mobil rádióadó, mint 5xx alatt.
-
Dottore
addikt
válasz
pzoley #44478 üzenetére
Rendben, ezzel nem tudok vitatkozni. Már csak az marad miért nem vettem észre semmit. Elég jó szemem van ehhez és precíz is vagyok. De továbbmegyek, embert nem láttam aki panaszkodott volna a TouchControlra érdemben, hogy jobban merül a telefonja. Mindegy, borítsa örök rejtély számomra
LógaGéza
Számomra mérhetően, már ami azt a mérést illeti amit a letölthető appokkal meg tudsz figyelni. Magam sem hittem, hogy nem fogyaszt semmit és ezért mielőtt megvettem hetekig teszteltem.
Aha akkor itt a hiba hogy nem jelenik meg külön fogyasztóként. Baszki, erre nem gondoltam, pedig marha kézenfekvő.
Akkor megoldva én tévedtem. Kösz mindenkinek!
-
LógaGéza
veterán
válasz
pzoley #44472 üzenetére
Ezeket nagyjából ismerem (vagy valamelyik verziójukat), én arra voltam kíváncsi, hogy mivel tud többet ez a TouchControlos megoldás, mert Dottore elmondása szerint semmit, vagy alig fogyasztott pluszba. Lehet feltalálta a spanyolviaszt, de sajnos a tömeg miatt lemaradtunk volna (ugyebár perpetuum mobile is volt már valaha
).
-
Dottore
addikt
válasz
pzoley #44472 üzenetére
Na de ha van egy timeout ami ha lejár akkor automatikusan kikapcsolja azt a funkciót, ezzel együtt a többletfogyasztást, akkor az ki van kapcsolva. Következésképp nem fut. Vagy rosszul látom? Ha pedig be tudja kapcsolni mikor kell, akkor minek a timeout, hiszen tudja aktiválni ha kell és így a timeout is felesleges.
-
LógaGéza
veterán
válasz
pzoley #44466 üzenetére
Végülis akkor kb akkor igaz amit én is írtam, csak nem fejtettem ki ennyire.
Ha jól látom az említett progi annyit tesz, hogy folyamatosan bekapcsolja tartja a digitizert, és leszabályozza a CPU-t egy deep sleep közeli állapotba - de ugyebár az csak nem teljes alvás
Elvileg mindezt egy kernel modulon keresztül teszi, aminek a forrását még nem találtam meg, pedig valahol kinn kell lennie - ugyebár ami XDAn van, annak kell forrásának is lennie. -
Sifre
senior tag
-
LógaGéza
veterán
válasz
pzoley #41269 üzenetére
Igen ez egy érdekes megoldás, de mióta van Android, azóta ez így megy - gondolom nincs külön API, amivel hozzáférhet a rendszer a LEDhez, ezért a kamerájét használja. Ha ráteszed az ujjad a kamerára, akkor ha kikapcsolod a zseblámpát, akkor lehet érezni egy kis kattanást, hogy visszaállítja alap helyzetbe az optikát.
Binárisokra visszatérve, ebben a 10 fájlban van különbség - gondolom tudod, hogy 1db érték átírása is képes hatalmas változásokat létrehozni programkódon belül, és mivel ezek binárisok, nem fogjuk megtudni, hogy mit módosítottak
-
LógaGéza
veterán
válasz
pzoley #41266 üzenetére
Pontosan innen töltöttem le most, nyomtam a LMY47I-re és a LMY48B-re is wgetet, kibontottam, és diffeltem - ennek az eredményét írtam le. De ezek Ápr 18-ra vannak nekem datálva:
Mondjuk amit írtál az szerintem pont hiba, mert akkor használja valami a kamerát, és annak exkluzív mód van adva - ilyenkor megértem miért nem indul. Akkor van baj, ha pont semelyik program nem használja (legalábbis látható módon), és kimarad osztva az exkluzív hozzáférés, pedig nem kéne...
-
LógaGéza
veterán
válasz
pzoley #41263 üzenetére
Diffeltem közben a qcom vendorokat, valami csak módosult bennük.
Nálam a dátum is a LM47I-ben március 4, a LMY48B-ben pedig április 18.
Mondjuk ennyi erővel lehet csak egy headerben írtak át egy karaktert
Abból indultam ki, hogy elvileg gitre nem lehet úgy felrakni egy fájlt, ha nem változtattak meg benne semmit...
-
eisento
addikt
válasz
pzoley #37595 üzenetére
pzoley te biztos tudsz orvoslast a problemamra
szoval az 5.1 sehogyan nem megy fel a telefonomra. se adb se nexus root tolkit SEHOGY. illetve felmegy de elkezd porogni a 4 szin ugy 6-8 percig majd elojon az android is starting es appokat optimalizal 107-et altalaban. es akarmit csinalok mindig ez van midnent csinaltam wipe/factory resetet is mindenfele parancssorral egyenkent all.bat-al is es semmi. viszont 4.4.4 5.0 5.0.1 minden gond nelkul felmegy barmikor es mukodik is. otlet?
-
dozsabalint
senior tag
válasz
pzoley #37595 üzenetére
Szia, köszönöm a pontosításokat.
Igen, nyilvánvaló hogy van memory leak (tekintve, hogy mindig lesznek hibás programok, és rendszer-szinten sem lehet minden hibát tökéletesen kijavítani).
Én csak arra utaltam, hogy az 5.0.1-ben látható tipikus jelenség, miszerint van még 4-500MB szabad ram, és a rendszer elkezd mindent kilövögetni, egyáltalán nem biztos, hogy a memory leak számlájára írható. Tekintve hogy -ahogy írod is- most is jelen van (sőt, több mint valószínű, hogy a KitKat-ban is van), mégis milliószor jobban megy a rendszer.
Különban egyetértünk a programozói felelősséggel kapcsolatban, az is érdekes, hogy ennyi idő alatt csak félig-meddig munkát sikerült csinálniuk.
Egyébként már régóta nézegetem a romjaidat, most mi a folyamat, hogyan lehet regisztrálni nálad az oldalra? -
Fekka
tag
válasz
pzoley #31883 üzenetére
Szia Zoli,
én a minap tettem fel a 4.4.4-es romból a v4.9-et és nagyon tetszik eddig! Sajnos a Lollipoppal volt egy kis gondom (nem a te romoddal, hanem a google fiókkal), így visszaálltam a KK-re. Észrevételem annyi lenne, hogy talán a Trebuchet launcher hiányzik, próbáltam feltelepíteni, de hibát dobott, azonban egy másik launcherrel már vígan dolgozik a rendszer. Gondolom ez annyira már nem releváns infó, mert a Lollira koncentrálsz, de gondoltam, megírom gratulációmat a romhoz
Van a KK-n színprofil, esetleg a Lollihoz tudnám tanácsolni, hogy akár 4-5 profilt is integrálj, és ne csak recoveryből lehessen feltolni kipróbálásra, hanem futó rendszer mellett is (bár nem tudom, hogy ez megoldható-e!) Szerintem ez nagyon előnyös lenne
Amint megoldottam a google-fiók kérdés, feltelepítem a Lollipopot is, és mehet a tesztelés -
radicspeter1
őstag
válasz
pzoley #31883 üzenetére
Szia én bevallom letöltöttem mert megadtad ugye a jogot. Köszönöm is!
De miután formáztam ext4-re vissza hogy kipróbáljam törölt mindent a data partíciómról is, ezzel tisztában is voltam de úgyis gépről kell visszatölteni a romot gondoltam géppel majd letöltöm az oldaladról s már próbálom is...na erre látom már megint nincs jogom... Mimdez kb egy 24h alattNagyon sajnálom ha eljátszottam a bizalmad drukkolok neked s nem is tudod hogy milyen rosszul érintett, de nem akartam írni az oldaladra mert már nem ez lenne az első eset. Minden elismerésem neked!! F2FS-ről mi a véleményed?
(Kecskemét hozzám is közel van...szinte naponta járok arra)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pzoley #31241 üzenetére
Ambient display may not work on your Nexus 5 and Nexus 4 as accurately as it does on Nexus 6. You’ll see the screen light-up automatically when a new notification arrives on your device, but it fails to register motion to show display when picking up. So you’ll only partial functionality.
No pont ez a problémám nekem is.
(#31242) Zsotti824
2 apk eltöltése, helyes mappába bemásolod és beállítod a jogokat, reboot és kész is. -
LógaGéza
veterán
válasz
pzoley #27000 üzenetére
Nem volt sok idő - végülis 5 parancs, és munkaidő végére elkészült...
De ezzel az akkukijelzéssel nem tudom mire célzol, nekem is kopp ilyen, kivéve, hogy 91% helyett 43%, és nem Zoley a WiFim neve, na meg angol, és Telekomos vagyok. Ha csak én nem látok valamit, kérlek homályosíts fel, sok volt a mai meló...
-
mm89
őstag
válasz
pzoley #24162 üzenetére
Nem úgy van az
Jelenleg ugye carbont használok. Tegyük fel felteszem mellé a te romodat vagy miui-t, teljesen mindegy, valamit. Megnézem benne a beállításokat, hogy tartalmazza e az én igényeimnek megfelelő részeket. Ha nem akkor leves, ha igen akkor elkezdem belakni. Átmentek mindent az elsődleges romból (smsek, appok,). Használom. Ha bejön akkor megcserélem a kettőt (tehát a másodlagos lesz elsődleges és fordítva). Ha ezek után is jó az új rom akkor törlöm a régit, ha baj van vele akkor meg csak azt a néhány dolgot kell átmenteni, ami változott.
Igazából azért jobb így mert sokszor az új kiszemelt romban nincsenek meg bizonyos beállítási lehetőségek, amik nekem kellenek, még ha mások azt is állítják hogy milyen jól testreszabható. És ezt kb 5 perc kideríteni úgy hogy csak felrakom jelenlegi mellé. -
-
-
lita66
tag
válasz
pzoley #22496 üzenetére
Pzoley mester!
A romodhoz milyen kernelt ajánlasz, vagy sajáttal fut? A fórumodon kell kérnem jogot a rom letöltéséhez egy bejegyzésben? Feltehetem egyből a legfrissebb rom-ot? (korábban mintha azt olvastam volna, hogy valaki az OTA frissítés lehetőség előttit tette fel, és utána frissítette...) Én most Slim/Franco párost használok, és semmi bajom vele de olyan izgalmasan hangzik egy magyar fejlesztői rom, úgyhogy én is kacérkodom a csere gondolatával...
Mondjuk én hétköznapi "user" vagyok, nem a tesztelős fajtából, mivel napi szinten, munkához használom a telót. Így is mehet?
köszönöm előre is a válaszod. -
TODI1111
veterán
válasz
pzoley #22491 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod,ezzel megint tanultam valamit. Részemről nem vagyok egy nagy romcserélgetős felhasználó csak kíváncsi voltam az okokra, hogy miért kell ez a procedúra egy rom letöltéséhez, de erre tőled kimerítő választ kaptam. Lehet, hogy ha egyszer kedvem lesz kipróbálom a romodat ,de egyenlőre csak sok sikert kívánok a munkádhoz!
-
GrooveHero
addikt
válasz
pzoley #10660 üzenetére
Szóval ROM-ot csinálsz? Oszt mé' nincs még MIUI 4.4.2-re?
Félre ne érts, csak viccelek. Nagyon várom már, hogy portolják rá. Meg azt is, hogy egyáltalán telefonom legyen.
más: Hétfőn megjött a powerbank+qi töltő kombó, de van vele egy kis gikszer: nem töltMagát a benne lévő 6000mAh-s akksit lehet tölteni usbről szgépről és konnektorból is. Látszólag legalábbis. De a telefont nem lehet tölteni róla usb-n keresztül. Nem csinál semmit. Mehet vissza sztem németbe
-
Bilux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged