Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
válasz
Bobby G. #62062 üzenetére
Ja értem mire gondolsz, nekem is így csinál, hogy csak hang+led, de őszintén már nem is emlékszem, hogy a 7es is ezt csinálta-e, pedig 3 napja még az volt
Némi guglizás után úgy tűnik, hogy ez szándékos, és külön app kell ha szeretnél wake up lock screent notoficationokra (istenem de szépen hangzik)
-
pazirezz
tag
válasz
Bobby G. #61965 üzenetére
Nincs lehetőség testreszabni .. csak "kapcsoló" van, h működjön e vagy se.
Akku kijelzésről nem nagyon tudok nyilatkozni, h mennyire pontos .. elég gyorsan merülök (2-2,5 óra kijelző max .. lassan 3 éves akksi) .. szerencsére az utolsó 10-20% is "sokáig kitart" .. nem kapcsol ki egyik pillanatról a másikra a készülék.Szerintem ez is letérdelt volna, ha az MD5 ellenőrzés nincs, és nem szakítja meg a telepítést
Yota 2 nekem is bejön, feltéve ha nem horror áron lehet hozzájutni, ahogy a tesztben anno indult.. . de sajna friss droid nem hiszem, h létezik rá .. ehhez meg már hozzászoktam .. ha váltanék, mert muszáj lenne, szerintem maradnék használt nexus vonalon.. .
fokukac: van 7.1.1.
-
pazirezz
tag
válasz
Bobby G. #61959 üzenetére
Aha, feltettem (12.12.2016-on vagyok) pl. a "recents apps" javult, már vártam .. testre szabhatóbb
viszont pont amit kérdeztél .. az "ambient display" ugyan megmaradt, de a beállításai eltűntek
Lett "új" Nitrogen Home app .. nekem tetsziknitrogen OTA-n keresztül nem frissítek.. 1x próbáltam, MD5 hibával szerencsére leállt.
Letöltöm, ahonnan kell .. telóra másolás után MD5 ellenőrzés, ha oké .. mehet fel.. .Milyen CM esetek voltak? LEhet lemaradtam valamiről
-
pazirezz
tag
válasz
Bobby G. #61949 üzenetére
Gyorsan utánaolvastam .. valami olyasmi lehet a lényeg, h a töltésszint küszöbérték alá "süllyed" .. a töltőelektronika gondolom zár, h az akksi ne károsodjon.. . a készülék kifele úgy jelez, h nem kapcsol be, csak villog a led, h csutkára le van merülve .. a linken található módszerrel közvetlenül van töltve az akksi rövid ideig, töltőelektronika nélkül, h "magához térjen" .. aztán minden megy tovább mint a mesében
lehet nem ez a hiba, csak egy tipp .. illetve lehet van más megoldás is
-
válasz
Bobby G. #61556 üzenetére
Semmi. Ki akartam próbálni egy Xperia port romot, és gondolván ha az ne menne fel, akkor felrakom a Chromát, hátha van benne azóta valami + a CM-hez képest.
A vicc az, hogy egyik rom se ment fel, majd leszedtem a legújabb CM-et is, de az sem bootolt, csak a régebbit engedte felrakni, miután az bootolt a CM frissítővel meg lefutott a script és így meg már felrakta nomálisan, végre a legújabb van rajta. Csak az nem tiszta, ha magan szedem le és zipként a telóra másolom úgy miért nem jó -
Ghard
őstag
válasz
Bobby G. #61515 üzenetére
Mondtam, hogy csak akkor próbáld be a CM13at, ha már stabil verzió lesz
Még az összes build csak nightly...
Chroma-t vagy a Minimal OS-t próbáld meg, ha android 6 kell(#61514) Ricardo
Van neki topikja [link] , néhány nap után írok pár sort róla. -
Ghard
őstag
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Bobby G. #61496 üzenetére
Rájöttem, hogy először valamit elszúrtam, így másodszor is nekiugrottam. Eddig jók a tapasztalatok, meglátjuk később milyen lesz. Egy dolog hiányzik belőle. Az asszony s4 minijében nagyon tetszik a T9, vagy itt minek hívják. Villámgyorsan lehet vele gépelni. Na, az hiányzik..
-
válasz
Bobby G. #61492 üzenetére
A Chomra-ról tudok tartós tapasztalatokat mondani, az stabil, pár engem zavaró hibája van, pl. Messenger vagy Viber üzenetnél nem éled fel a kijelző, csak remeg és villog az értesítő LED. Az indok erre, hogy ne ébrendjen fel a képernyő a zsebben, és ne kezdjen el mindenfélét csinálni a telefon a zsebedben. Tény, hogy régebben arra is volt példa, most nincs.
A Motorola Defy-hez képest álom a telefon, ott végbéltükrözéssel tudtad kinyitni a bootloadert és felrakni a főzött ROM-ot, itt ez nagyságrendekkel egyszerűbb.
A linkelt ROM-ot nem ismerem, látatlanban nem merek semmit mondani, se pro, se kontra...
-
válasz
Bobby G. #61489 üzenetére
Én mindenképpen a főzött ROM mellett kardoskodnék, jó ideje használom a Chroma-t, aminél esetleg az lehet a probléma, hogy eléggé le van csupaszítva, tehát lehet pár dolgot a Google Play-ből kell utólag feltehepítened. Ha viszont jobban szereted az előre bőven felszerelt ROM-okat, akkor van nem hivatalos CM13 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest