- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
-
niof
veterán
Hogyne lett volna! Sőt, én nem szoktam backupot csinálni, kövezzetek meg érte, de szeretem kézzel belakni az új rendszert, ezért mindent gyalulni szoktam telepítéskor. Systemet, belső tárhelyet (mondjuk itt nincs is más
), mindent. Úgyhogy nem is értettem. De mindegy, mert már félig belaktam újra az Euphoria-t megint. És a dirty után a clean Euphoria nem igazán marad el sebességben, úgy érzem.
Na mindegy, szerintem kivárom, míg a srácok összedobják a saját MM verziójukat, és majd azt rakom fel. -
-
pcnet
addikt
Bár nem tőlem kérted, de pont erre jártam.
Adreno driver
Én GApps és Taurus kernel közt raktam fel. Elvileg mindegy a sorrend.
-
-
Freeman007
senior tag
Havernak is G2-je van de neki jobban kint van a szélén a tempered glass és az teljesen ráhajlik a kijelzőre.
(#60882) appel tudom, hogy ronda, nekem sem tetszik de legalább véd valamennyire.
(#60883) niof amit rendeltem fóliát az is pont ilyen méretű, mint a jelenleg rajta lévő tempered glass - az sem érne ki a széléig.
Ha netalán valaki tud normális (széltől szélig érő) fóliát, ne tartsa magában
-
Pompi
nagyúr
"Leejteni nem fogom"
Olyan nincs
Két féle ember létezik. Aki ejtett már le telefont és aki le fog.
Egyébént 5 dollárért elküldik dbrandék is usaból, igaz "risky posttal"
Risky Shipping (Selected Countries): $5.00
Your order will be delivered by your local postal service, along with all of your regularly delivered mail. The reason we call it risky shipping is because we've found that your country has an inconsistent postal service. Sometimes orders arrive on time, sometimes they arrive late, and sometimes they don't arrive at all. It's less expensive, but it's a gamble. We'd recommend Tracked Shipping to ensure a safe delivery.2-3 éve elég nagy volt a választék ezekből emlékeim szerint, de most, hogy már 3 éves a telefon ahogy látom picit bonyolultabb felhajtani ilyen hátlap fóliát.
-
pcnet
addikt
Igen, a gyári jobban bírta. Mikor fagyalllo kicserélte, észrevehető volt a különbség. Az már tényleg a végét járta. Az új, most is bír 4-4.5 óra SOT-ot ha csak böngészek és G2-t használom elsődleges telefonnak. Csak most kijöttek a 6.0-ás romok és vissza költöztem kicsit.
-
Fagyallo elvileg gyári akkumulátort rak bele, mikor valakinek cseréli Nexus 4-ben. Bár sejtésem szerint ő is eBay-ről vásárolja az "original" meg "genuine" jelzőkkel ellátott Nexus 4 akkumulátorokat, amik szerintem az esetek 99 százalékában még csak véletlenül sem eredeti, gyári LG akkumulátorok, csak úgy vannak felcímkézve.
-
t181
senior tag
Pedig az Euphoria a tuti. Én HellsCore-ral használtam több, mint fél évig. Swiftkey az egyetlen billentyűzet, amit használok, de sosem FC-zett. Tedd újra a Swiftkey-t. Most, ahogy átálltam 6.0-ra TB-ből állítottam vissza az appjaim, és az Instagram FC-zett, letöröltem, újra felraktam, azóta semmi baj. Neked gondolom más okozza a problémát, de egy app újratelepítés hátha megoldja.
Ajánlanám a 6.0 alapú ROM-okat(Frank-et használok HC-val), de ezek még egy jó ideig nem lesznek kompatibilisek az xPosed-dal.
(#60847) niof
A gyári kernel ajánlása azoknak szól, akik nem nagyon értenek a dolgokhoz. Aki ért hozzá, vagy érez huzalmat, hogy feltegyen egy másik kernelt, az úgyis megteszi. Ezt a ROM készítője egy G+ poszt alatt írta le. Lehet Én is kibírnám a gyári kernellel, de a HellsCore Conservative CPU governor-ja olyan pöpecül be van lőve, hogy már csak ez miatt is feltenném.
Nekem személy szerint még nem volt problémám semmilyen ROM-kernel párossal a kezdeti bénázásokat leszámítva.Más
Szombat este 10-kor vettem le töltőről a telót, reggel 10-re merült 3%-ot, vasárnap éjjel 11 körül tettem fel töltőre, ~65%-on volt. Ebben volt ~20 perc zenehallgatás, 45-60 perc képernyőidő, folyamatos 2G kapcsolat. Nincs Ébresztés, Ébren tartás kapcsolva, Greenify-t még el sem indítottam. Megvan az új kedvenc.(#60848) obalix
Nálam betonstabil az MM. Semmi nem történt még, ami egy kicsit is elgondolkodtatott volna, hogy visszakerüljön az Euphoria. Ez elég nagy szó, mert fél évig nem használtam mást. -
niof
veterán
Az Euphoria-t teljesen gyári állapotban használod? Clean install volt, vagy dirty? Mert egyéb kerneleket pl. nem nagyon kedvel. Az oldalukon is azt írják, a saját kernel használata a javasolt!
A Swiftkey-t azóta használom, mióta megvan a teló (több, mint 2 éve), és soha nem fc-zett, csak ezért kérdem. -
Pompi
nagyúr
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de gondoltam megjegyzem, hogy Euphoriát használok Swiftkeyvel és semmi fc nincs.
Egyébként, hogy ON is legyek: itt volt egy ajánlás frissen.
-
niof
veterán
Szerintem az ebay-est kerüld el! Nekem 3 hónap alatt tönkrement, és vehettem másikat. Én a Replacebase-ről rendeltem a telómba utána, de itt a fórumban voltak, akik ezekkel is pórul jártak. Szóval nem egyszerű.
A saját tapasztalatom velük, hogy a tőlük rendelt akksi kb egy éves, és semmi baja, valamint az iPod-omba is tőlük rendeltem alkatrészt (hold switch, fejhalgató aljzat és rajta lévő elektronika szalagkábelekkel), és nem volt vele gond.
-
dashed
senior tag
Csinaltam kepet, annyi, hogy vakuval az eredetinel is latszik a led helye.
Viszont en eros napfenyben se lattam sose amikor meg az volt a keszulekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest