- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
C.Brigante #49552 üzenetére
Frank.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #49528 üzenetére
Ha már cefrét is főzünk, legyen itt a filmajánló is. Ma megnézem tizedszer.
(#49529) Tibi09 kapcsold ki az expanded mode-t.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #49528 üzenetére
Engem meg nem érdekel a pálinka, mert a PANEL nem alkalmas főzésre és jelenleg nem áll módomban annak cseréje.
Egyébként, mivel holnap nekiállok lakásfesteni, hozhatna valaki kóstolót ebből a sok finomságból, elférne egy kis jókedv. -
kenwood3
addikt
válasz
C.Brigante #49486 üzenetére
Nekem meg pont az volt ezzel az operával a bajom, hogy jobban szívta az akut, mint a chrome . Ezen kívül mindenben jobban tetszett, mint a chrome. Lehet teszek vele 1 próbát megint
-
randras_83
addikt
válasz
C.Brigante #49486 üzenetére
Feltoltam az operát eddig tetszik.
-
trobi28
addikt
válasz
C.Brigante #49483 üzenetére
Köszönöm
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #49478 üzenetére
Ritka egy nagy paraszt vagy. Nem szokásom árulkodni de most csak azért nem nyomlak fel a több órája tartó offolásod és személyeskedéseid miatt, mert lusta vagyok kikeresni a topic-ot. Meg amúgy is jár erre moderátor, nagyon remélem hogy kirak legalább egy hétre, és legközelebb csak akkor írsz ha nem kötekedni akarsz másokkal.
-
trobi28
addikt
válasz
C.Brigante #49478 üzenetére
Ne húzd fel magad
Áruld el inkább milyen böngészőt használsz? -
cirx
senior tag
válasz
C.Brigante #49475 üzenetére
Gratulálok, szép volt!
-
randras_83
addikt
válasz
C.Brigante #49462 üzenetére
Lehetne legfőbb panel is...
-
cirx
senior tag
válasz
C.Brigante #49469 üzenetére
Taníts mester! Egyébként milyen érzés ilyen rettentő okosnak lenni!?
Egy kérdés! Neked vannak barátaid? Mert sokmindent elárul, hogy idejársz észt osztani' -
válasz
C.Brigante #49470 üzenetére
Köszi!
-
cirx
senior tag
válasz
Neked tényleg ez a legnagyobb promlémád, hogy minek hívja azt a szerencsétlen nyáklapot?
Egyébként nem a motherboardból lett a főpenel hanem mainboardból, ami akár lehetne az is!
Ingerszegény egy életet élhetsz apám, ha ilyenekért még képes vagy ilyen szutykokat is ideszerkeszteni!
-
Diamond500
senior tag
válasz
Hiszünk neked! (csak nem érdekel senkit), te lovagolsz rajta!
ollie: Főanyadeszkát! Nem sima anyadeszkát cseréltek a telefonomba! konec
-
törölt tag
válasz
Te az asztali pc-ben levo alaplapot is fopanelnek hivod b'zmeg?
-
Diamond500
senior tag
válasz
C.Brigante #49455 üzenetére
Mit zavar az téged hogyan hívja? Egyébként nekem szervizlapon a "főpanel" csere áll és a garancia levélre is ezt írták!
-
Cseri0058
őstag
válasz
de ha egyszer főpanel akkor főpanel...ezellen nincs mit tenni
-
dnelb
veterán
válasz
-
randras_83
addikt
válasz
C.Brigante #49434 üzenetére
Mondjuk ha van tipped amivel tudom szinkronizálni a Chrome os cuccaim akkor simán lecserélem. Chrome béta jobb?
-
randras_83
addikt
válasz
C.Brigante #49432 üzenetére
már akinél..biztos ki lehet belőle hozni annyit amit írtál, nekem nem sikerült. mondjuk nem használtam greenify-t, automata fényerőn ment a teló(Lux) és egyik google szolgáltatást sem lőttem ki, ja és Chrome-ot használok
A Nexus 5-öm is merül, de az meg a 4G miatt -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
C.Brigante #49358 üzenetére
egyszer veszem a bátorságot... nem baj dicsérik a cm11-ét. az 224MB feltételezem a gapps benne lesz!
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
C.Brigante #49356 üzenetére
kösz a választ! cwm mel dolgoztam. mi az a zip aláírás?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
C.Brigante #49350 üzenetére
Üdv Urak! Béna vagyok, vagy már nem forog úgy az agyam... Egy ideje használtam a Slim 4.4.2-t. és beújítottam C.Brigante kolléga ajánlatára.
CWM Recoveryből Wipe Data/Dalwik/Cache. ... Reboot ... Install GeyerA.4.4.4..zip ... Reboot recovery ... Instal az ott lévő GApps.
Felállt a rendszer, de semmi Gapps appom nincs. A minimal Gapps-ot sem frissítette be a rendszer. Nagyon kényelmes volt hogy ilyen esetekben szépen leszedte az eddig telepített appokat. Amit most nem tesz meg. Mit baltáztam el, és mi a megoldás? Ksözönöm -
válasz
C.Brigante #49350 üzenetére
Ezt fogod használni egy ideig? Ha igen, írnál a fogyasztásáról?
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #49302 üzenetére
Smoth + gyorsaságban ... de kérdezd NewmanHD ő többet tud róla mondani
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #49302 üzenetére
Jó a gyári rom is, tedd fel hozzá az Xposed és Gravitybox párost meg cseréld le a kernelt Hellscore kernelre és kész is vagy.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #49299 üzenetére
Szerintem a legfrissebb CM11 verziók elég jók
Nem-nem próbáltam, de XDA -n nagyon dicsérik az friss romokat
-
Integra
titán
válasz
C.Brigante #49109 üzenetére
szkuzi me, most kicsit szurkapiszka lesz
az, hogy te ott dolgozol, egy dolog, de ez alapján kijelenteni, hogy ezért ő nem bánja meg a wp-re váltást... hehe, ez jó, tetszik
volt wp telóm, direkt vettem tanulni, használni, kipróbálni és szerintem alapvetően szuper az os. de tényleg. aztán 3 hónapig bírtam és visszaváltottam androidra, mert megőrjített az a rengeteg korlátozás, rablánc és majd az ms megmondja nekem, hogy mit és hogyan akarok csinálni. hát anyádat, azt. kb ugyanez a véleményem az ios-ről is, a szifonom is eladtam. utóbbit jó gyorsan eltudtam, a wp-t meg jó lassan, de az is elkelt, hiába, trendi emberek szifonosak
szóval itt az android, amely ma már messze a leginnovatívabb, a legtöbb tartalommal és tudással rendelkezik, nincsne korlátozás, ellenben van szabadság. és akinek ez a szó még jelent ebben az elbaszott világban valamit, valós tartalommal rendelkezik, az behány az ms és az apple politikájától, az is biztos.
pedig szívesen használnék én wp-t, vagy ios-t, ha hagynák, hogy szabad maradhassak. de nem akarják.
zune meg itunes? felőlem bele is fulladhatnak, hogy nem tudok egy f5-copyt nyomni hogy az mp3 számaim átpörögjenek azonnal, oda ahova én akarom és file structure-t használjon, nem pedig azt a buzi tages rendszert... és még sorolhatnám. vicc az egész ebben a formájában, wp és ios ugyanúgy. és még mennyi minden van, amitől agyfaszt kap az, aki rühelli ha leakarják korlátozni.
szóval os alapok jók, gyakorlatban csúfos bukás mindkettő.
marad az android, messzeföldön az egyetlen igazi rendszer, amellyel azt csinálhatod (még), amit akarsz. -
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #48957 üzenetére
egyébként a partneronak nem csak az árai miatt van jó híre. Többször is olvastam, hogy a szervizeléshez is normálisan állnak hozzá. Kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz tamas.nick telefonjával.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #48952 üzenetére
hát, ha már gyári garis telója van, akkor vállalják is be az lg szervizben
-
válasz
C.Brigante #48941 üzenetére
Meglehetősen random megjelenő hibáról beszélünk. Nekem is már vagy fél éve nem indult újra emiatt a telefon, de tudom, hogy ott van a hiba, csak nagyon véletlenszerűen jön elő. Ugyanígy állította hosszú ideje szintén Nexus 4 tulaj ismerősöm, hogy ő még nem tapasztalt ilyen problémát a kamerával, erre pár hete neki is egyszer újraindult a kamerától.
Tehát ezzel arra akarok célozni, hogy attól, hogy neked éppenséggel még nem jött elő a hiba, az nem azt jelenti, hogy nem létezik. Szimplán csak ennyire véletlenszerűen történik meg.
-
madhat911
tag
válasz
C.Brigante #48911 üzenetére
Így elsőre esélytelennek hangzik. Nekem mákom volt, hogy gyári garanciával vettem.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
C.Brigante #48909 üzenetére
Partnero-nak leírtam a problémám, jelezve, hogy manuálisan nem lehet reprodukálni a problémát, mert volt olyan is, hogy 1 hónapig nem kapcsolt ki. Pár perc alatt válaszoltak, hogy küldjem be a telefont.
Most szereznem kell egy olcsó tartaléktelefont, amin email-ezni is tudok (20-30eFt körül) -
törölt tag
válasz
C.Brigante #48907 üzenetére
Ezt mire alapozod?
-
Slukkica
őstag
válasz
C.Brigante #48867 üzenetére
Csak segíteni akartam, de semmi gond ezután is meg leszek nélküle.
-
Slukkica
őstag
válasz
C.Brigante #48861 üzenetére
Ugyanezt éred el egy wipe cache és dalvik-cache törléssel és még új verzió sem kell hozzá!
Ha hetente megcsinálod akkor hetente lesz meg ez az érzésed!
-
forintuser
őstag
válasz
Sanyiiiii Sanyikááááám...
-
Medellin23
tag
válasz
Youtube, drive app hogy indul? nekem elég lassan (4.4.3)
-
Integra
titán
válasz
szerintem is így van. még kell 1-2 hét, amíg ki is merem ezt határozottan jelenteni, de nekem jelenleg csak az akku számít
-
Integra
titán
válasz
C.Brigante #48844 üzenetére
nekem érzésre jobb lett az üzemidőm a 4.4.4-gyel, érezhetően kevésbé merül a telefon, bár szerintem még most sem az igazi, de már nem kell töltőről töltőre járnom.
-
Styleair
aktív tag
válasz
C.Brigante #48850 üzenetére
;-)
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #48738 üzenetére
És miért nem teszed be? Mi is padlót fognánk?
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #48736 üzenetére
De ha egyszer drága...
-
Scooter74
őstag
válasz
C.Brigante #48692 üzenetére
Értem én, hogy meg akarja menteni a dolgait de ilyenkor a full törléses telepítés a jó.
A mentésre meg van pár jó app a playen amivel utána mindent vissza tud tenni!Más akit érdekel az innét a kicsomagolt factory images és egyéb dolgokat leszedheti a 4.4.4-s rendszer frissítéséhez!
Android 4.4.4 -
ronaldo
őstag
válasz
C.Brigante #48687 üzenetére
error szóra rákerestem, arra nem találtam gyorsan átfutva releváns találatot. ha megmondod milyen keresőszavakkal érdemes operálnom, megnézem. köszi.
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #48682 üzenetére
legalábbis jövő héten lesz a google i/o. A többi csak feltételezés.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
C.Brigante #48671 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a 18 hónap támogatás nem feltétlenül jelent korlátozást. Amennyiben hardveresen alkalmas a készülék az új verzióra (Ha jól tudom a GNEX-szel ez volt a probléma), akkor szerintem ki fog jönni nekünk is, jó példa erre a 2012-es N7, rég lejárt rá a 18 hónap, mégis kapja a frissítéseket.
Kicsit nekem kapkodásnak tűnnek a Kitkat verziók, ez már a negyedik és a főbb gondokat ha jól értem sem N5-ön, sem a mi készülékünkön nem orvosolták.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #48671 üzenetére
Akkor is feltenném. Ha viszont egy nightly jó (20140619), akkor nem tennék fel másikat (20140620).
-
Integra
titán
válasz
C.Brigante #48594 üzenetére
hagyom így most persze, meló van, nem tudom eldobni a telefont
viszont az jutott eszembe, hogy létezhet az, hogy az os "tanul"? folyamatokat lát, figyel és idővel beállítja magát? hogy ez az egész energia menedzsment bizonyos tényezők alapján áll össze? -
atike
nagyúr
válasz
C.Brigante #48613 üzenetére
Mini me...
-
Integra
titán
válasz
C.Brigante #48518 üzenetére
feltettem, mi a lényege, melyik infot keressem rajta?
nem húzogattam újra, első 443 rajta, eddig 442-vel használtam, sose nyúltam hozzá. -
pcnet
addikt
válasz
C.Brigante #48542 üzenetére
Hát ezt meg már hogy? Pár napja büszkélkedtem itt a ~4 óra 20 perces kijelzőidőmmel, új akksival és wifi ony+minimum fényerővel böngészgetve, kis játékkal. Stock 4.4.3 dalvik, no root.
-
w333
félisten
válasz
C.Brigante #48542 üzenetére
Szép ... különben az Opera tényleg van olyan jó és gyors mint a Chrome (ugyan az a Chromium motor) csak sokkal kevesebb akkut eszik !
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #48518 üzenetére
amikor nem akart deep sleep-be menni a telefonom, a wakelock detektor nem jelzett semmit sem.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #48162 üzenetére
Én nem voltam elalélva tőle.
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #48130 üzenetére
CM-nél is elő szokott fordulni hasonló (hosszú powerra nem jön fel a power menu). Nekem ez a reminder egy jó rebootra, nem a Google Now.
-
wttfw
tag
válasz
C.Brigante #48128 üzenetére
Hosszan nyomásra reagál a bekapcs gomb? Bejön az a kis menü ahol kilehet kapcsolni? Nekem az volt hogy nem érzékelte a hosszan nyomást x üzemóra után és így printscreen se ment. Restart helyre rakta. Bár ez nekem 4.4.2ön volt.
-
dashed
senior tag
válasz
C.Brigante #48122 üzenetére
4.4.3, art = megy
-
dannyl
addikt
válasz
4.4.2-n megy. Vagy pont 4.4.3 volt a kérdés?
-
petipetya
nagyúr
válasz
Stock 4.4.3 / Dalvik alatt nálam megy.
-
Pompi
nagyúr
válasz
C.Brigante #48014 üzenetére
Kint van már 2012-es N7-re is a 4.4.3. [link]
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
C.Brigante #47923 üzenetére
Visszaáll egy kis idő után, nem telepítgetek alkalmazásokat folyton, meg telóról szoktam
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #47923 üzenetére
Lehet gyalulnom kéne a Google Now-t és kikapcsolni a nonstop high accuracy location mode-t?
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
C.Brigante #47920 üzenetére
Pedig végül sikerült ezzel a módszerrel:
"Android 4.4.3 Force Update Procedure found :
Disable Google Services Framework and Restart the Phone...now clear cache and Enable the framework and check for the Update" -
defy456
aktív tag
válasz
C.Brigante #47881 üzenetére
Feleségem nexusára megjött az ota frissítés tegnap este
-
NTonee
veterán
válasz
C.Brigante #47872 üzenetére
Random hálózat eldobás sem volt nálam, mégis szerepel a changelogban, mint javítás, és voltak itt is akiknél ez gond volt. Elképzelhető, hogy a leállás is csak bizonyos telefonokál jön elő, úgy mint a kamerás balhé.
-
Cseri0058
őstag
válasz
C.Brigante #47855 üzenetére
Mert hogy?
-
Sanya
nagyúr
válasz
C.Brigante #47816 üzenetére
FI?
-
törölt tag
válasz
C.Brigante #47800 üzenetére
-
dragon1993
őstag
válasz
C.Brigante #47793 üzenetére
3.0beta6 is megy rendesen
-
FearTomi
őstag
válasz
C.Brigante #47781 üzenetére
Sztem mind1, mert eddig is volt restart, szóval a többi pozitívum mellet tényleg tök mind1, hogy 4.4.2-nél restartol vagy 4.4.3-nál
Amúgy 30 képből 1 szer restartolt, szóval nem akkora gáz sztem.
-
szinimini
senior tag
válasz
C.Brigante #47781 üzenetére
Én lőttem egy két képet, de nem volt restart.
Nem állítottam semmit a kamerán. -
w333
félisten
válasz
C.Brigante #47554 üzenetére
Nexus 4 -re is ... KTU84L
-
válasz
C.Brigante #47534 üzenetére
Én nem sértő módon írtam neked, de úgy látszik te nem tudod megállni, hogy - akár csak burkoltan is - de sértegess másokat. Remélem, hogy a jövőben tartózkodni fogsz ettől. Azért írtam le azt amit, mert valóban nem lehet csak úgy megosztani ezeket az appokat, hacsak nincs rá külön engedély. Ha neked van, elég lett volna azt megírnod, és ezzel az ügy le is zárult volna. Itt most nem arról van szó, hogy a playen is ingyenes az app, hanem alapvetően fizetős.
Fizetős appok terjesztése tilos, hacsak arra nem adott engedélyt a fejlesztő vagy a jogtulajdonos. Ez még akkor is így van, ha maga a fejlesztő ingyen is lehetővé teszi a letöltését. Neki van rá joga, másnak nincs.
Én nem kétlem, hogy segíteni akartál, és - részben ezért is - túlzásnak is tartom a kitiltást miatta, de ez az egész nem releváns. Megértem azt is, hogy kiakadtál a kitiltáson, és sajnálom is hogy ez történt.
Viszont, akár jogos volt a kitiltásod, akár nem, a szabályok betartása fontos mindnyájunk számára.
Hogy miért?
Egyik ok a szerzői jog megsértése. Kicsi az esélye annak, hogy bárki is pereskedni akar e miatt a Prohardverrel, de nem zárhatjuk ki a lehetőségét. Volt már, hogy beperelték a PH-t ennél pitiánerebb ügy miatt.
Másik, hogy nem tudhatjuk, hogy a fejlesztő mikor szünteti meg a lehetőségét annak, hogy bárki letölthesse ingyen az appját, mert mondjuk nincs elég bevétele, hogy fedezze a fejlesztési költségeket, és az ingyenes letöltési lehetőség megszüntetésével reméli azt, hogy kicsit felfutnak az eladások. De ez már nem tartozik szorosan a témához. Ezt már csak azért is át tudom érezni, mert én is szoftverfejlesztéssel foglalkozom (pontosabban részt veszek a folyamatban).
Túlórázni amúgy nem kell nekem (és semelyik moderátornak), ugyanis mindnyájan kvázi társadalmi munkában, ingyen dolgozunk, vagyis nincs munkaidőnk, amit moderálással kéne töltenünk.
Összegezve, az ilyen linkeket töröljük és figyelmeztetünk (nem feltétlen nyilvánosan), hogy az érintett azt az oldalt ossza meg, ahol maga a fejlesztő osztja meg az appot. Ha a figyelmeztetés ellenére továbbra is ilyen megosztás történik, akkor kénytelenek vagyunk más eszközökhöz fordulni.
Nem kétlem, hogy hasznos tagja vagy a fórumnak, és nem is akarom azt megkérdőjelezni. Abban is biztos vagyok, hogy sok fórumozónak segítettél már, és feltételezem, hogy ez a jó szokásod a jövőben sem fog változni.
Jó fórumozást!
-
válasz
C.Brigante #47509 üzenetére
A fejlesztőtől kaptál jogot a fizetős app terjesztésére?
-
válasz
C.Brigante #47468 üzenetére
Ugyan nem én tiltottalak ki, de ez akkor is warez volt, mert te nem vagy jogosult megosztani a fizetős appot.
Az egyetlen lehetséges megosztás az, ha az a hely van belinkelve, ahol a fejlesztő maga megosztja.
-
törölt tag
válasz
Gratulálok az illetőnek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Kár, hogy tegnap nem kommentáltam! Pont azt akartam írni, hogy "Igen, az XDA-n a fejlesztőtől ingyen is le lehet tölteni." Lehet, hogy megúsztad volna a pihit.
-
twine
veterán
válasz
C.Brigante #47471 üzenetére
-
aizen92
addikt
válasz
Legalább sikerült a moderátorokkal megdumálni, hogy miért volt hülyeség 1 napra kitiltani? Annak a Stázinak meg gratulálok amúgy. Ismerhetnétek már egy Nexus topicban, hogy az appok nagy része ingyenes az XDA-s threadekből....
-
twine
veterán
válasz
C.Brigante #47371 üzenetére
az első PDA-m...vonatkoztassunk most el attól ,hogy nem telefon...
Ajánlom az összegzést a cikk végén annak, akinek van kedve mosolyogni...
Pedig mennyire igaz volt akkor mikor megjelent,,,a számat tátottam mikor kicsomagoltam...és most hol tartunk...
-
válasz
C.Brigante #47349 üzenetére
Mert nem minden ART kompatibilis.
-
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #47195 üzenetére
+1. Arra a szép hátlapra sose tennék ilyeneket. Hogy néz ki pff..
-
Cseri0058
őstag
válasz
Elég gáz az izlésed akkor...
-
törölt tag
válasz
Most már megnéztem én is. Tényleg kib@szott rondák.
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46922 üzenetére
Én is nézegetem egy ideje az N5-öket, nem tudom menny idő kellhet neki, hogy a gyári garis darabok beálljanak 90 alá. Ha egy hónap múlva bejelentenék a G I/O-n az N6-ot, az biztos húzna egy 10-est mindkettő árából, de tartok tőle, hogy ez még inkább honapok mint hetek kérdése.
Mindenesetre nem sietek, az N4-et is nagyon szeretem, csak a full HD miatt csábít az 5, mert ez a HD felbontás elég randa pixeles egy 21-es monitoron, amin használni akarom.
Szóval azt remélem max egy 20-asból megúszom a váltást, akkor már elégedett lennék. -
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46901 üzenetére
Elhiszem.
Egyébként természetesen kiraktam ide is.
1 érdeklődő már volt. Aszonta elvinné, csak kár hogy telenyomoros, mert neki trékomos kéne. Mondtam független. Na azóta nem írt.
Én se gondoltam, hogy elviszik annyiért csak kíváncsi voltam ír-e egyáltalán valaki. Azért a 70k-ban még erősen bízom, főleg hogy nem nagyon találtam más gyári garisat fent.Plusz nem bírom az olyanokat akik 1.001 Ft-al olcsóban kirakják, mint a többi, aztán a sok paraszt egymás alá licitál és lenyomják az árat a picsába.
#46920) soultrapp
Én 60-ról indítanám, aztán max engedsz egy 5-öst ha kutyának se kell. Egyébként van beárazós topic is, rákérdezhetsz ott is. -
gzbotii
nagyúr
válasz
C.Brigante #46889 üzenetére
Meg lehet nyugodni, annyiert nem adja el. Amugy ide is berakta volt a hirdetest.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
C.Brigante #46520 üzenetére
Olyan hipszteresben vagy olyan buzisban? [link]
Tök jól idomulna a hab testyemhez. -
dnelb
veterán
válasz
C.Brigante #46505 üzenetére
állandóan ez van, mindig olyanok fikázzák az artot akik nem használták huzamosabb ideig..
-
gzbotii
nagyúr
válasz
En nem vettem eszre kullonbseget
-
atillaahun
veterán
válasz
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46501 üzenetére
Gondolom az ART vs. Dalvik Runtime versenyre több tesztvideót is tudsz linkelni amiken egyértelműen látszik hogy gyorsabb az ART. Én eddig csak olyanokat láttam, ahol változó melyik feladatot/app-ot melyik tölti gyorsabban, de legtöbbször inkább csak megegyező a sebességük.
Üzemidőnél jelentős különbségeket általában úgy lehet produkálni ha valakinek valamilyen hibás szoftver/hardver húzza az akkut, ezt általában észre is veszik, és beírnak ide hogy miasz@r?!
Olyan a legritkább esetben szokott előfordulni hogy valaki betesz pár screenshot-ot a frankó (-nak hitt) üzemidejéről, aztán kiderül hogy mindenki másnak tovább bírja a rendszer.Ami a személyeskedést illeti, szerintem kicsit nézz magadba, mielőtt bennem találod meg a saját hibáidat.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
C.Brigante #46499 üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46499 üzenetére
Én megtettem, most rajtad a sor. Vagy nem fog menni az érvelés, csak a fröcsögés?
-
atillaahun
veterán
válasz
C.Brigante #46497 üzenetére
Miért mi az amiről azt hiheted hogy jól megy, oszt közbe meg rosszul.
-
kenwood3
addikt
válasz
C.Brigante #46493 üzenetére
Szerencses vagyok
Nekem csak az aku teljesitmenye nem szimpi, illetve a kjelzo, de azzal se volt semmi bajom addig, amig meg nem vettem az optimus G-t a menyasszonyomnak. A G aksi idoben is jobb, pedig abban is ugyanakkora van ( az is lehet, hogy ugyanaz) mint az n4-ben
-
aizen92
addikt
válasz
C.Brigante #46493 üzenetére
szerintem, akinek minden jól megy, az nagyon ritkán ír be, hogy minden fasza. És csak akkor jön a topicba. ha nagy a gebasz.
Mondjuk ez sok topicra elmondható. -
kenwood3
addikt
válasz
C.Brigante #46491 üzenetére
Nekem sincs semmi gond a teloval, az fb app nalam se fagy! Nekem a cam update elott se volt 1x se rastart, es most sincs. Most is 520 ora futasidonel jarok, es semmi hibat nem tapasztalok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest