- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
válasz tamas.nick #39087 üzenetére
Szerintem az csak ugyanazon az eszkozon mukodik.
-
appel
őstag
válasz tamas.nick #39087 üzenetére
Ez készülékre vonatkozó visszaállítás szerintem. Nem is örülnék, ha a régi telefonom alkalmazásait állítaná vissza. Vagy gondolj csak bele, hogy van egy tableted is, ahol ugyanazt a Google fiókot használod, de egy csomó másik alkalmazást. Akkor az lenne a baj, hogy miért állítja vissza. Szerintem jó ez így, ahogy jelenleg működik.
-
mtcob
senior tag
válasz tamas.nick #39090 üzenetére
Ez pár készüléknél (többek között az enyémnél is) tapasztalható jelenség, hivatalosan 'ghosting' a neve, IPS-nél előfordulhat....
Nálam pl akkor látszik, amikor chrome-al netezek max fényerőn, majd átmegyek egy sötétebb (szürke) képernyőre, pl a Beállításokba
De köze sincs a beégéhez, ez nem AMOLED, nagyjából 30-40 másodperc alatt eltűnik, ha nem figyeled észre sem veszed
Szóval nem, nem ég be
Szerk: Most megnéztem, nagyjából 10-15 mp és már nem is látszik[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz tamas.nick #39090 üzenetére
Light Flow működik, többször ki lett tárgyalva az utóbbi időben. Használd a fórum keresőt.
-
appel
őstag
válasz tamas.nick #39093 üzenetére
Ok, de ezt a visszaállítás témát nem írtad korábban :-)
-
dergander
addikt
válasz tamas.nick #39141 üzenetére
Érdekes,nekem stock rom van semmi buherálás és sokat fotózok vele de sose volt még restart
-
cirx
senior tag
válasz tamas.nick #39611 üzenetére
Nálam gyári fájlból van 4.4.2 telepítve és ahogy 4.4, 4.3 és 4.2.2-n volt kamera restartom most annyira stabil!
S23 GREEN
-
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
válasz tamas.nick #39859 üzenetére
ebben az esetben, valószínű, hogy a reboot megoldotta.
https://www.flickr.com/randras83/
-
atillaahun
veterán
válasz tamas.nick #39861 üzenetére
Custom Rom-ot neki.
-
Diamond500
senior tag
válasz tamas.nick #39859 üzenetére
Én is így jártam múlt héten 2x is, 2nap egymás után.. nincs root itt se
-
Cseri0058
őstag
Ugyen ez van nálam is...de legalább akkor nem egyedi hiba...tehát akkor tuti szoftveres a gond...
-
nLali
őstag
Nálam ezt egyszerre játszotta az én nexusom a feleségem nexusával. Szerintem nem a romhoz van köze. Talán NSA
Bérelhető reklámfelület
-
ßrainiac
addikt
válasz tamas.nick #39937 üzenetére
4 minutes, auto startup, low wake, hide notification.
Boldog Új Évet minden Nexus juzernek!
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
válasz tamas.nick #40488 üzenetére
Nem lehet az, hogy összeakad valami olyan app-al ami még nem Kitkat kompatibilis?
-
Cseri0058
őstag
válasz tamas.nick #40488 üzenetére
Mikor gyártották a telódat?
-
boken
senior tag
válasz tamas.nick #40581 üzenetére
Szerintem ezek azok a dolgok amikről soha nem fog kiderülni hogy mitől van és miért adott embereknél.
Nekem pl egyik sem jelentkezett még,pedig aránylag sokat fotózom munka közben,és erre ébredek reggelente.(gyári 4.4.2+ root)
Mások pedig bármit csinálnak sorra jön elő náluk a hiba.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
Styleair
aktív tag
válasz tamas.nick #40960 üzenetére
A Densiont vélemények nélkül sem venném meg, mert amitől tartok, azt pont a vélemények is alátámasztják.
Azt felejtsed el. Belkin jó lehet. Előnye, hogy tokban is bele lehet tenni a telefont.Én a készülékspecifikus tartókat szeretem, bár ahhoz ki kell venni a tokból.
Nekem ilyen van. Nagyon erősen tapad az üvegre, jól állítható. Egy hét alatt ideért Californiából. Én ezt ajánlom.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Styleair
aktív tag
-
NTonee
veterán
válasz tamas.nick #41909 üzenetére
épp 4.3-nál kezdődött a probléma, tehát valószínűleg találkozni fogsz vele ott is.
(#41910) loghn: a nexus4 talán ez egyik legmegbízhatóbb telefon. Óriási siker lett mindenhol a világon, igencsak ritka a szervizelésről szóló hsz itt is.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz tamas.nick #41914 üzenetére
és hogyan frissítetted a telefont? ota, vagy factory image? Utóbbival újrahúzni az egészet egy esélyes megoldás lehet a problémákra. Nálam egyik említett hiba sem jelentkezik, de valakinél meg a kamerás rebootok nincsenek, nálam meg ritkán ugyan, de előfordul.
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz tamas.nick #43807 üzenetére
Az enyém 600Ft körül volt két éve, azóta is tökéletes. Pici, fém az arca, ahova az USB-t tolod, tele volt vele a Vatera. A fém szerintem jó ötlet, volt teljes műanyag arcú is, de az eltört. Most pl. Lidl-ben hasonló kis töltő1500, és még garancia is van rá. Egy portos. Van autós tartó is, azt vettem is, tetszik.
Ja, egy A elegendő, navi közben is tölti.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Nekem egy ILYEN van fixen beépítve a kocsiba. Minden készüléket ezzel töltök. a 2A-es csatlakozóján navigáció használata mellett is feltölti a telefont.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
Igaz nem két aljzatos mint kérted, de én ebből rendeltem jó párat. Meg is jött hibátlanul.
Mivel több autót is használok munkámból adódóan, mindben van egy, nincs gondom a töltés miatt.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
Arra vigyázz, hogy a dupla usb-s töltőknél előfordulnak olyanok, amikre az van írva, hogy 1000mA, de csak 500mA-t tud/usb csatlakozó. Múltkor belefutott egyik ismerősöm, nem is töltötte a telót rendesen.
-
C.Brigante
veterán
válasz tamas.nick #47854 üzenetére
ennek semmi köze a gyári romhoz.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
atillaahun
veterán
válasz tamas.nick #48389 üzenetére
Nem 100% hogy szoftveres hiba az. Szerviz-be nem voltál még vele?
(#48388) randras_83
Lehet hülye kérdés, de már most nem emlékszem: ki forgalmazta az N4-eket (csak) 1 éves gyári garival?[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Mivel neked több szoftververzió alatt is előfordult, míg másnak soha, így ez egyedi hiba lesz. Ergo hiába frissítesz, sajnos szervizbe kell adnod mert magától nem fog megjavulni. A sim lehet új, de arra is ráférne egy csere.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Cseri0058
őstag
Nálam is megtörtént. Igaz nem éjszaka hanem napközben. Valamit már igazán kezdthetne magával a Google...
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Nekem is ez a gondom,de 4.4.3 alatt még nem volt... bár én csak most kaptam meg a frissítést tegnap előtt
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
válasz tamas.nick #48903 üzenetére
Majd pls írd meg mit csináltak vele.
-
Diamond500
senior tag
válasz tamas.nick #48903 üzenetére
Én már hétfőn leadtam ugyanez miatt...
-
C.Brigante
veterán
válasz tamas.nick #48910 üzenetére
Hat remenykedj, h partnero igyekezzen minden tekintetben kitunni a tobbi gsm bolt kozul.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
defy456
aktív tag
válasz tamas.nick #49905 üzenetére
Nekem néha adótorony váltáskor csinálja. Volt olyan, hogy Kecskemétre menet az 5-ös úton a feleségemé és az enyém egyszerre csinálta. Visszafelé nagyjábol ugyan ott, akkor viszont csak az enyém adta fel.
-
tlala
addikt
válasz tamas.nick #50163 üzenetére
"Referencia telefon."
-
Lacee1986
senior tag
válasz tamas.nick #54225 üzenetére
Az időt is be lehet állítani. Ott van a részletesebb beállításokban.
-
jaszy76
aktív tag
válasz tamas.nick #59218 üzenetére
A kamera hibával többször is találkoztam, csak a restart segít.
Stock 5.1 van, image-ből feltéve.
Youtube is szarakodik néha, azon is segít a restart.[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz tamas.nick #60325 üzenetére
Akku csere
-
dashed
senior tag
válasz tamas.nick #61340 üzenetére
Az alul levon 2015.07.29 datum szerepel?
Es az tuti eredeti? -
t181
senior tag
válasz tamas.nick #61683 üzenetére
Negyed órája próbálgatom de nem nagyon sikerült még rajta kifogni... Egyelőre leváltja a swype-ot.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
gombasm
aktív tag
válasz tamas.nick #61754 üzenetére
Lehet, hogy az enyém is ilyen, mert a mérete tényleg oldalirányban kisebb valamivel. Mozogni egyáltalán nem mozog, mert a ragasztó megfogja. A feliratok az enyémen nem szürkék, hanem az eredetihez hasonlóan fehérek.
Az akku amúgy korrekt, már beállt rendesen, szépen működik is, hozza a normális használati időket. (Nem méricskélek képernyőidőket, mert nekem az a lényeg, hogy biztonsággal kibírja nap végéig - munka közben leginkább telefonálok, megnézek e-maileket, sms -eket írok. Netezni, játszani, zenét hallagatni nincsen módom és időm, szóval ha a munkaidőm végére /legkésőbb reggel 5 -kor lekerül a töltőről, kb. este hatra érek haza/ marad kb. 50%, akkor jó az akku. Most marad. Volt újként vásárolt N4 -em is, amit másfél évig használtam, az sem tudott többet, mint ez a mostani a cserélt akkuval.)
Lehet, hogy az igazi "eredeti" már nincs is gyártásban?
("Ami nem kínai, az a hamisítvány!" )
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
gombasm
aktív tag
válasz tamas.nick #61756 üzenetére
Jó kérdés .
Ha mutatja az akku hőmérsékletet a sw, akkor van? Mert kiír hőmérsékletet az akkuhoz.Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
gombasm
aktív tag
válasz tamas.nick #61758 üzenetére
Köszi, ránézek és ellenőrzöm. Amennyire emlékszem "rendes" adatokat láttam.
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Crucio
aktív tag
válasz tamas.nick #61983 üzenetére
A kamu adatokat hogy kell elképzelni? Egyszer 60 fok, legközelebb meg már 35, aztán 20 aztán 70? Mindezt mondjuk 5mp alatt?
-
Crucio
aktív tag
válasz tamas.nick #61985 üzenetére
Kemény, hogy ezzel szórakoznak. Köszi, hogy szóltál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest