- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronaldo #61013 üzenetére
Ahogy korábban is írtam, a Chroma fórumában ajánlott Banks féle Gapps van fent.
-
pcnet
addikt
válasz
ronaldo #61004 üzenetére
Chromában a fejelsztői lehetőségek közt nincs "Rendszergazda jogosultság engedélyezése" kapcsoló? Most G2-t hajtom, CM 12.1-et tettem rá és nem volt root jogom. Fél óra szívás után jutott eszembe, hogy anno N4en is voltak olyan custom romok, amiben a fejlesztői lehetőségekben kapcsolható volt a root jog.
Nem biztos, csak gondoltam hátha...
-
válasz
ronaldo #61011 üzenetére
Az első reakció ugyan az, amit én is javasoltam neked. Kiváncsiságból megpróbáltam a saját telómon, és ott probléma nélkül ment. Ellenőrizve Root Checkerrel, és kikapcsolás / visszakapcsolás hibátlanul működik.
A jelek szerint akkor nálad valami nem stimmelhet. Lehet meg kellene próbálni újra felrakni a Chroma-t és a hozzá való GAPPS-ot.
Szerk.: Vagy lehet, hogy fut valami, ami megakadályozza a SuperSU kikapcsolását. Nézd át, hátha van fent olyan alkalmazás, ami ilyen téren gyanús lehet.
-
válasz
ronaldo #61009 üzenetére
Drasztikus megoldás, de egy próbát megér: beállítások -> alkalmazások itt kikeresed a SuperSU-t, és kényszerített leállítást eszközölsz, aztán meglátod mi lesz.
Én most kipróbáltam, de nálam is rögtön adott root-ot az ES Explorer-nek, szóval erősen úgy tűnik, hogy ez sem fog segíteni. Eltávolítani alaphangon nem lehet a SuperSU-t, szóval számomra úgy tűnik, hogy ez nem nyerő megoldás.
Külön probléma, hogy most ránézve az XDA-ra, bizony a legtöbb ROM eleve pre-rootoltan jön, SuperSU integrált módon.
Feltettem a kérdést a Chroma XDA-s fórumában, legfeljebb lenooboznak. Ha lesz válasz, ott látod majd.
-
válasz
ronaldo #61004 üzenetére
Hihi, az OTP Smartbank csak vörös csíkban kiírja a tetejére, hogy "The device has a modified operating system".
Próbáld meg ezt: Beállítások -> SuperSU (alulról a 3.-dik lesz elviekben), itt Beállítások és itt van egy olyan, hogy SuperUser engedélyezése, ez elől vedd ki a pipát. Ha így működik, akkor már meg tudod oldani, hogy az adott alkalmazásról ne vegyen tudomást a SuperSU.
-
ronaldo
őstag
válasz
ronaldo #56370 üzenetére
No valahogy elindult, de a gond továbbra is fennáll.
Kért pin kódot, bejelentkezett a hálózatra, hívni lehet. Viszont most már magyarul írja, hogy a beállításvezérlő leállt. Mivel semmi sem működik, így beállításokat se tudok előhozni, hogy media deviceként lássan, szóval nem látom a tárhelyet.
Tudok így rámásolni valahogy?
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
ronaldo #40584 üzenetére
Talán a safe mód megoldja (ez hasonló, mint a win alatt a csökkentett mód):
- kapcsold ki a telefont
- nyomd be a bekapcsoló gombot, majd engedd fel
- ezután nyomd le és tartsd lenyomva a hangerő le gombot, amíg be nem bootol a teló
- ekkor a bal alsó sarokban látod, hogy ott figyel a biztonsági üzemmód felirat
- menj a beállítások / alkalmazások / letöltött / skype menübe, majd nyomd le ezeket a gombokat ilyen sorrendben: kényszerített leállás + adatok törlése + eltávolítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest