- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
mcsabi84 #29354 üzenetére
Nincs ezen mit semmit röhögni ... ha bemutatnak 1-2 olyan klassz alkalmazást ami pl. a Nexus 5 vagyis az Android 4.4 -ben benne lesz, aztán majd később bemutatják akár a Nexus 5 telefont is
(#29356) hunfatal
Ki tudja ... még akár köze is lehet hozzá
A lényeg az hogy mozgolódás van a Google -nál, valami történni fog -
N2O999
tag
válasz
mcsabi84 #28027 üzenetére
Egész jó, szokást igényel eleinte, de elég állat, pl. mikor érzékeli hogy beérek az egyetemre, és kirakja a studies részhez tartozó alkalmazásokat, stb.
Vagy estére berakja az ébresztő alkalmazást, smart tv irányítót...
Ja igen, ha minden jól megy, intéztem neked meghívót, mert nekem közben elfogyott -
-
David3
őstag
válasz
mcsabi84 #26499 üzenetére
Így vagyok ezzel én is, most vásároltam nem olyan rég Nexus 4-et, és nagyon sok kérdésem van, volt és lesz is.
Mikor még badával nyomultam, akkor voltam abban a helyzetben mint az itteni guruk, de valahogy próbáltam minden egyes új tagnak a lehető legnagyobb segítőkészséggel válaszolni. Igaz csináltam is pár Gy.I.K. topikot a badablog-on, ami nagyban segítette a "munkánkat". Szerencsére nem vagyunk egyformák, de szerintem abban egyet kell mindenkinek értenie, hogy ha már így "összehozott minket a sors", akkor segítsünk egymáson. : )
-
TomPack
őstag
válasz
mcsabi84 #26507 üzenetére
Pontosan ez a gond, hogy követhetetlen lenne, a sok hozzànemillő hsz. miatt. Többek között én sem teszek fel itt szakmai kérdést, hanem inkàbb az xda-n nézelődök. Na de nekünk miért nem lehet ehy szakmai topikunk? Nem kell hogy pörögjön, a lényeg hogy hasznos legyen!
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #26499 üzenetére
XDA-ra +1,,ha valaki mélyvízre vágyik,,,
A topic történetében alig alig volt huzamosabb ideig mélyvíz,,inkább mindig baráti csevely folyt....nagyjából a második vásárlási hullámig,amikor bárhonnan hozzá lehetett jutni,,utánna kezdődött a f@szméregetés,,,
Aztán szép lassan átment ilyen antipatikus ugatós topicba....
De szerintem ez te pontosan tudod,,nem is neked szólt -
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #22868 üzenetére
Basszus tényleg, elfelejtettem, hogy a K jön, akkor legyen Android Kakaóscsiga. És közben kiderült, hogy azért 4.4 és nem 5.0, mert ugye 4 darabból áll a kitkat csoki
Szerintem nem lesz KLP, legalább is egy éven belül tuti nem. Amúgy jó lenne, ha itthon is elkezdenék árulni az "androidos" kitkat-et, mert lehet vele google playre kredit feltöltést nyerni
-
zezoka
őstag
válasz
mcsabi84 #19329 üzenetére
Nem, emrt a zsebemben felmelegszik 40 fokra, én meg beteszem a 7 fokos levegő elé egy pillanat alatt! Szoba klíma meg nem 1mp alatt hűti le a szobát. De felejtsük el, már bánom, h megkérdeztem!
Más:
Én se fél évente cserélek telefon, hanem 2 év , de nem a gari miatt, most épp így jött ki, h két évig volt meg az elődje. Céges hűségidős akciós készülékeket is két évente lehet cserélni (nálunk) akciósan.C.Brigante: Való igaz: sokkal vastagabb, de jó, biztos a fogása a gumírozás miatt! Tesóm is kérdezte, hogy akkor most vettem egy szép, vékony telefont, hogy aztán csináljak belőle egy vastag, rondát!
Tulképp igen! Most az előbb kivettem belőle! Brutál vékony úgy és tükörsima, szinte félek, h kiejtem a kezemből.
-
Kevin's
senior tag
válasz
mcsabi84 #16522 üzenetére
Hát vmit vmiért ...
Bent a cégnél elég sok időm van így nem unatkozom most éjszakás vok töltő nálam van és alakítgatom
Ja más néha azt csinálja a telefonom hogy nem talál hálózatot ez miért van T mobilos vok most sincs hálózat CM romot használok vki tudna segíteni miért van ez
-
Kevin's
senior tag
válasz
mcsabi84 #16510 üzenetére
Mycolor screen oldalon elég sok ilyet lehet látni,némelyik le írja milyen appok kellenek hozzá Nova és Apex launcher azon belül UCCW minimal text és a többi és erre épül a téma, ahogy az enyém is
Köszönöm
Azt hiszem még Hardric adta még ezt az oldalt, azóta kezdtem el ezt a témázgatás dolgot és valahogy naponta csinálom
-
twine
veterán
-
HardRic
addikt
válasz
mcsabi84 #14063 üzenetére
Én pont a Swipe-tól őrülök meg és a Swiftkey-jel hasítok. Bár gyári beállításában szörnyű, de a hosszú nyomás idejét lecsökkentve, és az automatikus kiegészítést kikapcsolva tökéletes. És nem tudom most milyen a Swype, de a Swiftkey baromi könnyen tanul. Ja meg, hogy nem kell nyelvet választani állandóan, hanem minden szótárral dolgozik egyszerre hatalmasat dob.
-
C.Brigante
veterán
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #13061 üzenetére
Angoloknál mikorra várható? Van erről infó?
Lehet hogy s*gget csinálok a számból, és "gay" telóm lesz
Jöhetnek a paradicsomok a fejemre....
Persze ez lehet hogy csak egy ébredés utáni ferde gondolat, és holnapra meggondolom magamSzerk:
Akartam linkelni ogy proxy-n keresztül,,,de úgy nem megy ha linkelem,,nekem a könyvjelzőimben bent volt a link proxyn keresztül, és úgy nyugodtan tudok túrni az angol play-en.... -
törölt tag
válasz
mcsabi84 #12621 üzenetére
Szerintem simán kijöhet, még akár 4.3 verzióval is, de nem lesz eget rengető változás. Illetve inkább egy 4.2.3 lesz belőle. De mostmár ha a Gapps önállóan frissülget, akkor már csak az olyan szintű változásoknál kell majd rendszer verzió ugrás, mint amilyen a GB->ICS volt, de az meg őszig biztos nem jön, de talán a következő IO-ig sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest