- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki89
aktív tag
válasz
matyi0323 #26265 üzenetére
Ezt ne vedd magadra, minden héten ez megy! Ilyen rossz hangulatú topicot keresve se lehetne találni! Van itt olyan aki moderátornak érzi magát (pedig van valódi moderátor is néhány a topicban), van aki "megmondóember" és vannak olyanok akik nem képesek normálisan kommunikálni embertársaikkal.
-
Pompi
nagyúr
válasz
matyi0323 #26265 üzenetére
Nem tudom, hogy rólad van-e szó, nem olvastam annyira vissza. De tőleg függetlenül nem azzal van a baj, hogy meg akarsz tudni pár dolgot. Hanem azzal, hogy olyan dolgokat akarnak sokan megtudni, amik napi / heti szinten előkerülnek és megszámlálhatatlanul sokszor ki lettek már tárgyalva. Csak annyi lenne a kérdező dolga, hogy beír pár jellemző kereső szót a jobb felső sarokba és már kapná is a válaszokat a fel sem tett kérdésére.
-
petipetya
nagyúr
válasz
matyi0323 #26238 üzenetére
Csak tedd fel a töltőre és nyugodtan használd. Hagy elmenni 100 százalékig, aztán még maradjon rajta fél órát.
A lényeg, hogy sose meríts le az aksit, mert az nem tesz jót neki. Valaki írta, hogy az optimális teljesítmény érdekében 15-100 százalék között érdemes használni. Még ha így is van, szerintem sokszor nem teszi lehetővé az élet, hogy ennyire pontosak legyünk.
Én azt mondom, hogy ha például 30 százalékon vagy és el kell menned valahová akkor előtte inkább tedd töltőre és zárd a napot 60 százalékkal, mint hogy lemerüljön.
-
Atish19
őstag
válasz
matyi0323 #26206 üzenetére
Nekem ennyiben szerencsém volt, hogy újfajta kártyám van és maszekban megcsináltam itthon
egyből talál hálózatot és működik minden flottul
. Én mindenképp megpróbálnám kivágni. Ha siker akkor örülünk ha nem meg ígyis-úgyis új sim kártya kell. Én legalábbis ezzel a hozzá állással ugrottam neki.
-
NTonee
veterán
válasz
matyi0323 #26206 üzenetére
kicsit olvass vissza a fórumon, vagy használd a keresőt, hogy hogyan lehet kicselezni a csúnya ügyfélszolisokat a microsimmel kapcsolatban.
Egyébként múltkor láttam egy weboldalt, ami azt írta, hogy nem baj, ha kicsit belevágnak a chipbe, mert a külső része nincs használatban. Mondjuk azért nem próbálnám ki.kiki89: CM alatt biztosan lehet, én is átállítottam. Beállítások-felhasználói felület-gombok és kinézet. Szerintem a PA romban is benne kéne lennie valahol.
-
NTonee
veterán
válasz
matyi0323 #26139 üzenetére
így néz ki a multitasking screen. Amit a dedikált szoftveres gombbal (jobb szélső) tudsz előhozni. Innen "félresöpörve" lehet kilőni a futó appot.
-
NTonee
veterán
válasz
matyi0323 #26136 üzenetére
2gb ram mellett nem sok szükséged lesz task killerre, a 3rd party appok pedig kifejezetten nem javallottak.
Egyébként az alap androidban is lehet kilövöldözni háttérben futó alkalmazásokat, csak nem olyan látványos, mint a sense5 felületén.hunfatal: ha találsz egyet, ne felejtsd el megosztani... engem is érdekelne.
-
pcnet
addikt
válasz
matyi0323 #26131 üzenetére
HTC One S - nem lesz több frissítés
Ah, 26 mp... Megint megelőztek.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
matyi0323 #26131 üzenetére
Elkaszálták, marad a 4.1.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Whisky topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest