- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badcraft
csendes tag
Erre nincs valakinek valami ötlete?
-
Badcraft
csendes tag
Sziasztok!
Nos nekem ugye az volt a gondom h lefrissítette magát OTA-n aztán nem akart elindulni, így kénytelen voltam ráerőltetni a frissítést (tehát nem volt lehetőségem megmenteni az adatokat a telóról).
A frissítés ugye nyomott egy full wipe-ot a készülékre ... így eltűnt néhány fontos fénykép, video!
Van rá mód ezeket visszanyerni (mint pl. pc esetében "get data back"-el), vagy igyak rá hideg vizet?
Köszi.
ui: ja és egy még egy kérdés: nemtom h van e már megoldás arra h külső meghajtóként lássa a készüléket pl a Win7 -
Badcraft
csendes tag
Sziasztok!
N4 tulaj vagyok, de mióta megvan és tökéletesen meg vagyok elégedve astock cuccokkal, így még nem "buheráltam"! Viszont most érkezett meg a 4.4 OTAn és a frissítés végéna mikor már azt írta hogy "rendszerindítás befejezése" csak karikázott sokáig! Erre én kikapcsoltam, ujraindítottam és most csak a 4színű körös logóig jut el a rendszer indítás, és hiába várok nem megy tovább!
Mi a teendőm?
Köszi!
ui: ha valaki egy normális, teljes, magyar leírást tudna adni a frissítés/egyéb romok felrakásáró, azért nagyon hálás lennék! -
Badcraft
csendes tag
Nem tudom volt e már, de a friss opera nagyon pörgeti a procit, melegszik = szívja az akksit!
Stock rom, kernel -
Badcraft
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom h volt e már kérdés, de ki milyen navigációt használ? Elsősorban az offline (adatkommunikáció nélküli) navikra lennék kíváncsi!
Köszi. -
Badcraft
csendes tag
Ezzel a Qi autós töltővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
Badcraft
csendes tag
Nekem is ilyen problémám van. Szépen végigmegyek a telepítésen, és amikor a fastboot modban is telepíteni akarja a drivet akkor az eszközkezelőben azt írja h nem lehet elindítani az eszközt, a toolkit notif ablaka meg azt írja h fastboot device not detected! Ellenben amikor nyitottam a készüléket a toolkittel akkor megcsinálta szépen végig, pedig ott is van egy fastboot check!
-
Badcraft
csendes tag
köszi, nagynehezen sikerült!
Más kérdés ... tudom h nem app topic, de azért hátha vki kapásból tudja miről beszélek
Ha a kijelzőt nézem, pl olvasom a fórumot, és nem érek hozzá, akkor ahogy letelik a beállított idő amikor a kijelző kikapcsolna, megnézi hogy figyelek e, és ha igen akkor nem kapcsolja ki
Galaxy S3-on láttam ilyet és hasznosnak találom![ Szerkesztve ]
-
Badcraft
csendes tag
Ez nagyszerű lesz ... csak így tovább!
Azonban szvsz-t a telefon telepítését (felismertetését) lehetett volna az első bejegyzésben taglalni (mert pl nekem még mindig ezzel van problémám)! Pl: a 8. pontnál ahogy írtad: "Ha felismerte akkor...", de mi van akkor ha nem ismerte fel??? (mint pl.: nálam ... fastboot módban nem ismeri fel ... azt írja az eszközkezelőben h az eszközt nem lehetett elindítani hsz1, hsz2)
Lehet én vagyok nagyon láma de azt gondoltam h azért van ez a topic hogy segítsünk egymáson! -
Badcraft
csendes tag
[Erre] senki nem tud megoldást? :/
-
Badcraft
csendes tag
válasz ilyen_85 #8553 üzenetére
Üdv.
Egy olyan gondom lenne (még mindig), hogy win 7 alatt Toolkit-el a driverek telepítésekor bootloader módban azt az infot írja hogy "fastboot device was not found"! Az eszközkezelőben pedig azt írja hogy az eszközt nem lehet elindítani!
Tud erre valaki valami megoldást? -
Badcraft
csendes tag
-
Badcraft
csendes tag
válasz gyalu 1 #8499 üzenetére
Akkor marad a romolgatás (csak sajnálom h nem csinált még hozzá magyar kezdőknek való leírást ... mit és hogyan kell csinálni)!
Egyébként a windows xp-t hogy tudom rábírni hogy barátkozzon a N4-el? Az adb-t felteszi, felismeri az eszközkezelőben h Nexus 4, de az MTP driver-el gondja van ... az írja h a szolgáltatás nincs telepítve!
Már felraktam az xda-n talált drivert de nem segített
ui: Media Transfer Protocol Porting Kit-et is felraktam ... az sem segített[ Szerkesztve ]
-
Badcraft
csendes tag
Hali!
FearTomi-n kívül (#7502) találkozott e már valaki olyan hibával, hogy a bluetooth-t nem lehet bekapcsolni?! Nálam már csinálta egy párszor, hogy akár a Power Toggles-ből, akár a bluetooth beállításoknál akarom bekapcsolni, nem kapcsol be ... rábökök és visszaugrik off-ra! Újraindítással megoldódik a probléma, de ezt elég sűrűn megcsinálja a készülék ... nagyon bosszantó! Pláne úgy hogy közben olvasom h van aki már 35 napja nem kapcsolta ki / indította újra a telót! >> Gratula Pompi!
Illetve olyan gondom is van, hogy otthon wifit használok, de amikor elmegyek otthonról kikapcsolom, de pl buszon ránézek a telóra és jelzi hogy van elérhető wifi, illetve be is van kapcsolva (dehát én az előbb kikapcsoltam!)
Wifi eldobási hiba is volt nálam de azt mint itt olvastam egy wifi fixer nevű app megoldotta (hozzáteszem nehezen tudom elhinni h egy ilyen kaliberű készüléknél ilyen problémák vannak! Lehet h valami nem kerek a telóval?)
Gyári rom+kernel, még nem nyitottam rootoltam; Gsm boltos USA készülék.
Köszi a válaszokat előre is.ui.: stabil működésű, jó akku idővel rendelkező rom(okat)+kernel(eket) linkelhetnétek, mert hamarosan nyitnom kell úgy érzem! (Köszi)
-
Badcraft
csendes tag
válasz TomPack #8207 üzenetére
nekem is úgy tűnik, hogy a kijelző bekapcsolva csík az valóságos hisz én is nyomkodom már egy jóideje ahogy az a képen is látszik, viszont az ébren lét csík akkor nemtom mit mutat... olyan mintha akkor nem lenne ébren a telo amikor a kijelző bekapcsolva volt??? de ez meg nem lehet.
-
Badcraft
csendes tag
A képeket nem sikerült az előbb beilleszteni sry, de itt vannak!
akku időm scrshootja jelenleg 2G+wifi, ill. ha nincs akkor kikapcsolva, fényerő auto[ Szerkesztve ]
-
Badcraft
csendes tag
Üdv a forumban mindenkinek! Egy hete vagyok "boldog" tulaja egy ilyen tuti telonak, de nem véletlen az ""jel!
A telefont az Ujgsm.hu ról rendeltem 16Gb-os és nekem 1 nap alatt a kezemben volt de csak mert vidékre kellett szállítani A gar az 1+1 év és ők intézik mindvégig.Vettem a fáradtságot és végigolvastam a hozzászólásokat az elejétől, hogy tanuljak! Sok okosság megragadt a fejemben, de néhány sötét folt még mindig van (sztem marad is .
Jelenleg minden gyári a telon (rom, kernel), de nem vagyok megelégedve az akksi idővel, meg még néhány dologgal, de az üzemidő a legfontosabb jelenleg Mint olvastam a kernel csere megoldhatja a problémát, ám elég sok a lehetőségek száma (mind fajtában, mind felrakásban egyaránt)!
Megírtátok már néhányan, hogy ki melyiket használja (miszerint a franco és az intersectr a legelterjedtebb), most mégis megkérdezem hogy stabilitásban és akku időben milyen kernelt és romot ajánlotok? (paranoid szimpinek tűnt a hsz-ok alapján)
A 0ik hsz szuper gratula és köszönet a készítő(k)nek! De talán lehetne esetleg frissíteni a linkeket. (pl: toolkit link az 1.3ra mutat, de mintha azt olvastam volna h van már frissebb is, de ha zöldségeket írok légyszi ne savazzatok agyon ) A 0ik hszhez még annyit h szvsz vannak olyan nexus4 tulajok akik nem mesterei az angol nyelvnek, illetve nem is "profi droid buherálók", viszont szeretnék kihozni a telobol a legjobbat (pl én is)! Tudom volt arról is vita h aki nem ért annyira hozzá az ne piszkálja, elégedjen meg a stock dolgokkal, de én mégis arra kérlek benneteket "mestereket" h ha van ideje valakinek akkor ki lehetne bővíteni a 0ik hszt egy magyar nyelvű rootolás flash bootloader nyitás stb mikéntjével is! Remélem ezzel nem indítok újabb vitát, vagy szítom a tüzet, de szerintem lennénk páran akik iszonyat hálásak és jó padavan-ok lennénk (én biztosan!)!
A telo egyébként nagyon tetszik, iszonyat lépés számomra mert SE Xperia X10i ről jövök! Ott elég sok romot kipróbáltam de soha nem találtam meg az igazit! Remélem ezzel a készülékkel nem lesznek ilyen gondjaim, de ehhez asszem szükségem lesz a segítségetekre, melyet előre is köszönök!
akku időm scrshootja jelenleg 2G wifi ha nincs akkor kikapcsolva. kikapcsolt képernyővel nekem volt h 30p alatt 4-5% ot esett. remêlem nem hw problemaui.: sry hogy kicsit hosszura sikeredett!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel