Új hozzászólás Aktív témák
-
Trek8000
újonc
Sziasztok. Nincs valakinek elfekvőben Git3-hoz aksija?
-
válasz
DarknessHope #1001 üzenetére
Szia!
Megnézném azt a Git2-t, ha megvan még!
MaCS
-
DarknessHope
senior tag
érdekel valakit egy gitup g2? egszer eltörtem kijelzőjét vettem ugyan újat, de csere után se oké valami... aki szeretne szerelgetni vagy kell neki valami részre keressen meg nyugodtan. pótakkuk távirányító stb is van külső töltő is. plusz 2 akku távirányító, mikrofon stb részei értékesíthetők.
-
KAMI911
senior tag
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Drótszamár #989 üzenetére
nos megjött a kijelző és időm is volt szerelni elvben minden ok, de fehér képernyő fogad.. vajon mi lehet rossz? érintkezés nem jó valahol?
-
DarknessHope
senior tag
-
Tommmysun
aktív tag
Vagy csak mindenkinek mások az igényei! Nehéz szerintem egy általánosan jó megoldást mondani!
Valakinek kell a 60fps, valakinek nem, valakinek kell a giro, valakinek nem, van aki napsütéses tengerparton használja, van aki autóban, van aki erdőben, van aki este ... minden esetben más beállítás a nyerő!
-
mrmrg
tag
Git2-höz legideálísabb beállítások videózáshoz fellelhetőek valamerre?
Illetve aki már kitapasztalta, megoszthatná mi a leginkább beváltElőre is köszi,
Üdv -
marcitp
őstag
Srácok!
Itthonról honnan érdemes jó áron beszerezni a Git2-őt, vagy a 3-at? Valakinek új, eladó terméke van esetleg?
Köszönöm, és elnézést, ha off. -
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Már egy hónapja, hogy visszajöttem a raftingról, kifejezetten emiatt vettem ezt a kamerát. Azt kell hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok. Mikor megmutattam a felvételeket a haveroknak, nem akarták elhinni, hogy egy huszonezer forintos kamerának ilyen képe van, 1080p/60fps-el kameráztam. A túra vezető is kamerázott egy Gopro Hero 5-el, szintén 108p/60fps-el, a csapatból senki nem tudta megállapítani, melyik felvétel melyik kamerával készült. Nyilván mi laikusok vagyunk, egy hozzáértő biztosan kiszúrná, de nekem tökéletesen megfelelnek a felvételek, ennyi pénzért rosszabbra számítottam....
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Drótszamár #989 üzenetére
köszi
-
Drótszamár
őstag
válasz
DarknessHope #988 üzenetére
Nem tűnik annyira bonyolultnak. A szalagkábelekkel kell vigyázni: [link]
Szerencsére nekem még nem volt erre szükségem.
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Drótszamár #986 üzenetére
köszi... így már nem leszek gondba csak szerelést kell megoldanom.. nemtom mennyir szedhető szét
-
norm1118
újonc
a G3-nál is van ilyen, és ez volt a "hiba". Figyelmetlen voltam. Köszönöm a tanácsod, Tartsa meg a jó szokásod
-
Drótszamár
őstag
válasz
DarknessHope #983 üzenetére
Ezt nézted már?
-
norm1118
újonc
új GITUP G3 kamerámmal nagy problémám van. Tudna valaki segíteni? Néhány napja érkezett meg külföldről, és amikor bekapcsolom, a kamerát, egyből indítja a videófelvételt. Nem reagál semmire az érintőképernyő, tudom leállítani sem, mert akkor egyből kikapcsol a gép.
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok.. enyémnek eltört kijelzője minden más valószínű frankó javítás lehetséges szerintetek valahol? vagy vegyek másiakt? ami még kérdés a tartozékok későbbi modellekkel kompatibilisek? mert ha venni kéne már valami újabb lenne.
-
Büszke
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert nem találok dual töltőt a plusszban rendelt 2 akksihoz.
Gitup G3 a kamera, amihez vettem még 2db LB103 akksit
De ennek az akksija nagyobb mint a git2-é volt.
És nem találok a neten töltőt hozzá.
Talán egy másik gyártóé jó lehet. Nem tudná valaki kideríteni (pl fórumon) hogy mivel lehet tölteni?Köszi szépen
-
sting2
addikt
Elnézést a sok hsz-ért.
Átolvastam a teljes Gitup topikot a mai napon.
Nem hagyott nyugodni a felvételek minősége és elnézve az alábbi filmet :Elkezdtem kutatni , hogy neki miért ilyen "felsőbbrendű" fényes, csillogósan tiszta, éles a felvétele.
Többek közt a jó beállítás ez tiszta sor, mint ahogy a kiváló napszak is hozzátesz, de a leglényegesebb a Render maga!
Igen, a Youtube a kis nézettségű feltöltéseket még csak AVC1-es kodekkel látja el, míg - a már népszerűbb videók megkapják a bűvös VP9-es megoldást. -
sting2
addikt
Sziasztok!
Van mód a Gitup Git2 Pro szettingjében kikapcsolni a halszem optikát?
Vagy legalább kevesebbet láttatni belőle?
Fix helyen állványra helyezve vennék fel vele videókat... -
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Megrendeltem a Banggood-ról ezt a kamerát és az lenne a kérdésem hogy 64 Gb-os kártyából melyik az, ami tutira kompatibilis a kamerával? 64 Gb-os Samsungra gondoltam, jó lesz hozzá? Evo, vagy Evo + vagy Evo Pro legyen?
-
Akasztott
csendes tag
sziasztok.
megvettem, de abszolute nem hasznalom
meg a foliak is rajta vannak.
90° a lencseje, van hozza vizhatlan tok is.
30.000ft.ha valaki megvenne, privatban megtalal.
-
Largo88
csendes tag
Sziasztok!
Átnéztem a teszteket és a fórumot és nagyon megtetszett ez a kamera összehasonlítottam elég sokkal és ez tűnik a legjobbank számomra. igazándiból tengerparti nyaralásoknál lenne rá szükség, most a banggood on 29795ft helyett 28499ft deez nem túl nagy engedmény, de legalább eu-s raktárból jönne, esetleg várható kuponakció? vagy hol tudok én értesül ha van hozzá kupon akcia? vagy az inkább kínai raktárhoz szokott lenni? illetve sd kártyából c10 u1-el hibátlan a felvétel? valahol olvastam hogy a 64 gb-ost valaki nem ajánlaná, miért? 32gb-ra mennyi anyag fér 1080p 30 fps magas bitrátával?
-
Büszke
csendes tag
Üdv! Boldog karácsonyt mindenkinek.
Úgy láttam a Git3-hoz a GPS funkciót csak egy külső modul rácsatlakoztatásával tudom használni.
Ez annyira nem szimpi, nem fért volna el egy chip a kamerában?
Tudnátok segíteni mely más márkák gépeibe van integrálva a GPS?Másik kérdés:
Git3 másodlagos kamera képe a bal felső sarokból átrakható másik sarokba?
Vagy kicsinyíthető annak a képe?
Köszi -
DarknessHope
senior tag
Sziasztok. nekem jó ideje nem megy a wifin keresztül a kamera. az alkalmazás elvezet odáig hogy megnyitja a wifis csatlakozás oldalt. csatlakozik majd ott marad. nem lép tovább a már csatlakoztatott kamerával. csak visszalépés van akkor meg ismét ott tart hogy majd írjam be a jelszót.
-
bb0t
őstag
válasz
DreadZozzy #964 üzenetére
A Panasonic szenzorral szerelt változatra az van ráírva, hogy Git2P
-
DreadZozzy
csendes tag
Sziasztok,
Honnan tudom megállapítani, hogy a Git2-esem Panasonic vagy Sony szenzorral szerelt-e?
-
Örni
senior tag
-
DarknessHope
senior tag
válasz
2thletme2day #961 üzenetére
első kérdés hogy itthoni garis vagy kintről rendelted. mert elvben az az álláspont hogy áfát mindig az újonnan megvásárló fizeti.. tehát kb levonod áfát és a cska pár órát használtat azon az áron reális. értelemszerűen a többet használt ez alatti áron érdemes eladni/venni.
kintről vásárolt már más tészta itt kisebb amit buksz mivel nincs áfa amit levonj és tőled venni előny hogy nem kell heteket várni kipróbálható elég akár 10%-al olcsóbban adnod mint webshop és már reális. itt akkor bukhatsz soakt ha időközben árfolyam v egyéb okból jó sokat esett az ára a webshopokban. -
2thletme2day
őstag
Sziasztok
Nem vagyok túlzottan elájulva a GitUp Git2-m videóminőségétől. Lehet, hogy velem van a gond mert nem értek a videózáshoz és a kamera beállításához (segítséget szívesen fogadok) de az amit látok a felvételeken nagyon pocsék. Úgy döntöttem eladom. Mennyi lehet a reális használtpiaci ára egy pro csomagnak? Alig pár órát használtam csak.
-
bb0t
őstag
válasz
Kamikazeman #958 üzenetére
Nem, dehogy. 10 perces fájlokat csinál, aztán ha betelik a kártya, kezdi törölni őket egyenként, az elejétől.
-
bb0t
őstag
válasz
Kamikazeman #956 üzenetére
Ezt nem értem. A loop recordnak pont az a lényege, hogy törli a régi feltételeket, ha betelik a kártya.
-
Kamikazeman
aktív tag
Jól látom, hogy a loop recordot nem lehet beállítani úgy, hogy amikor tele van a kártya, akkor törölje a régi felvételeket. Csak 10 perceset tudok beállítani max? Vagy vmi elkerülte a figyelmem? Git2 1.6 firmware
-
mrmrg
tag
Vegre megerkezett a kamera Banggoodrol:-)
Frissites mevolt, kezdek belebujni, beallitasokat tesztelni.
Eddig pozitiv:-) -
bb0t
őstag
gitup.com-on megjelent a Git3. Jobban mondva G3, mert arra változtatták a nevét. A GoPro szenzorát kapta meg, és ha egy kicsit kivárnak hozzájuthattak volna a 4K képes ambarella chipsetekhez. Szerintetek jó irány ez a duál kamer, meg GPS kombó? Nem inkább a 4K-t kellett volna megütni? Régóta várunk már a hármasra, és nem tudom, hogy elég nagy előrelépés-e ez így...
-
mrmrg
tag
tudtok olyan helyet javasolni, ahol jó áron lehet tartalék aksit lőni a kamerához?
(Legkésőbb jövő csütörtökig meg kéne legyen)
Előre is köszi,
Üdv -
8nemesis8
veterán
válasz
tupacamaru #936 üzenetére
Köszi!
-
Halkakas
tag
-
Halkakas
tag
A zoom tényleg hasznosnak tűnik, én sem teszteltem még alaposan, de a 2.8-as tényleg normál látószög körüli lehet, (olyan 60 fokosnak tűnik), a charge módok pedig az autós mód "kibővítése", ugyanazt a menüpontot hivatott lecserélni, egyébként mindhárom állásban tölt, csak különböző funkciókat indít el - vagy nem, töltés bekövetkeztekor.
-
Halkakas
tag
Szerintem a régi autós módot bővítették ki egy harmadik lehetőséggel.
Az autós mód megfelelője az External power: Recording lenne,(ami ugye gyújtás ráadásakor elindítja a felvételt), az autós mód kikapcsolva az External power: Charge, amikor a töltő csatlakoztatása esetén csak tölt, nem indít felvételt, és lett egy harmadik állapot, amikor bekapcsolja a kamerát (de nem indítja el a felvételt), ha töltést érzékel. -
Koko1986
csendes tag
Hát szerintem ki lehet választani hogy csak tölt és nem lehet használni vagy tölt is és használni is lehet és tölt is és fel is tud venni közben. Bár sok értelmét nem látom ennek de lehet valakinek jó. Bár nem tudom milyen a power bank-al használni mert nekem nincs olyanom. Szerintem ezt a funkciót passzolom!
-
Koko1986
csendes tag
Üdv!
Azt vettem észre az új firmware (git2_v1.7_0719) kapcsán hogy több időt tud felvenni.
Gondolom javítottak a tömörítésen! A töltésnél is van valami opció de még nem ástam bele magam.
Plusz tapasztalatom pedig az hogy nekem motoron az jött be a külső mikrofonnal hogyha a kabát hátán belül csíptetem fel akkor minimális a szélzaj és a motor hangja is jó! -
tupacamaru
veterán
válasz
8nemesis8 #935 üzenetére
Megmondom őszintém nagyon nem mentem bele a témába, mert az én kamerámban van Remove FishEye opció. (Firefly 7s) Nekem elég az amit így tud, nem lesz tökéletes, de sokat javít rajta. YT-on van sok videó, onnan szemezgetsz szoftvereket. Pl. az After Effect tud ilyet, de van célszoftver is mint a proDAD Defisr, mondjuk abban nincs profil GitUp-hoz, és kézzel kell megadni az adatokat.
-
8nemesis8
veterán
válasz
tupacamaru #934 üzenetére
Abban tudsz nekem segíteni, hogy mely szoftverek alkalmasak erre?
Utómunkához nem értek, de ha szeretnék értelmes videókat már látom, hogy bele kell, hogy tanuljak, vásárlás előtt legalább ennyit szeretnék tudni, hogy mik az irányvonalak. -
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ahogyan nézem elég erős a torzítása.(tudom, hogy ezen kamerák sajátossága, illetve a 170 fokos nézőszög miatt gondolom)
Szerintetek ezt utómunkával el lehet tüntetni vagy ezt kell elfogadni?
Elkészült már hozzá az alkalmazás? -
mrmrg
tag
sziasztok!
Milyen selfie-botot ajánlotok Git2höz?
A gépet már megrendeltem, mire megjön, a botot is beszerezném hozzáKöszi,
Üdv -
bb0t
őstag
válasz
retesz147 #921 üzenetére
Ismerem a típust, szét fognak esni a gömbcsuklók, de ne legyen igazam.
Igen lehet Kínából jót szeretni, csak ha jól értettem neked arra nincs időd, hogy onnan vedd. A magyar boltokban kapható olcsó dolgok azok alsó kategóriásak. Pl. ez a linkelt cucc egy ezresért, szerinted mennyibe került beszerzési áron? 1 dollár valószínűleg. Annyiért meg ott se a jót kapod. De még egyszer mondom ne legyen igazam, remélem beválik.
-
Halkakas
tag
válasz
retesz147 #910 üzenetére
Szia,
ismerem azt az "állvány"t, az egy ipari hulladék.
Elfogadható pl ez:
Nem túl precízen mozog a fejállítás, de összecsukva markolatként is működik, az akciókamerák súlyával simán megbirkózik. Van ilyenem, bírja pár éve.Egy fokkal jobb, sokkal masszívabb ez sztem, mivel fémből van, és 3d gömbfejjel rendelkezik. Markolatként nem olyan kényelmes , mint az előző.
Ha ár nem számít, és olyan mini állványt akarsz, ami egy DSLR-t is megtart, akkor Cullman Copter, Manfrotto 709B, mindkettő évek óta igen jól bírja a kiképzést, de 20 dekás akciókamerákra overkill, szerintem
Most látom, h flexibiliset keresel, akkor egy Gorillapod koppintást vegyél, gömbfejjel, pl ezt
-
Halkakas
tag
Valaki próbálta már az új firmware-t?
New firmware 1.7 for Git2 (Sony sensor), published by GitUp at Rcgroups.
It is not compatible with Git2P!
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/git2/Git2FW_V1.7_20170707.zip
p.s. Don't use Zoom+Gyro.Change Log:
1. Added: Zoom for video, removed FOV option for video
2. Added: External Power option in system settings, removed car DVR option
3. Added: Support quick capture option in configuration file
4. Added: Continues shot for photo: hold the shutter button to take continuous photo.
5. Fixed: Video snapshot issue in 2160P mode
6. Improved: Audio sample rate upgraded to 48kHz
7. Improved: Wi-Fi transfer speed.(I)(/I) -
galbi1972
tag
Hello!
Van itt valakinek esetleg Git2P 170'-hez Magyar nyelvű használati útmutató,vagy egy letöltő link? Köszönöm! -
bb0t
őstag
válasz
Peugeot308 #900 üzenetére
Lassítottnál a frémrátából kell kiindulni 1080p-ben 60 fps az 2x-es lassítás, ha 4x -t választaz akkor már csak 720 8x vga...
-
retesz147
addikt
válasz
zgospel álltal írt korlátok miatt választottam. Csak fullhd TV-m van, így is iszonyat tárhelyet igényelnek a videók. Nekem bőven-bőven elég a fullhd....
-
zgospel
őstag
válasz
Használhatsz nagyobb felbontást, ezt neked kell tudnod hogy miért és mire kell. Nem elég neked a full HD és miért nem? Olyan kijelződ meg eszközeid vannak amik a full HD-nál nagyobb felbontást tudnak? Olyan erős a hardvered hogy könnyedén vágod a 2K meg 4K felvételeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest