- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarknessHope #1001 üzenetére
Szia!
Megnézném azt a Git2-t, ha megvan még!
MaCS
-
Drótszamár
őstag
válasz
DarknessHope #988 üzenetére
Nem tűnik annyira bonyolultnak. A szalagkábelekkel kell vigyázni: [link]
Szerencsére nekem még nem volt erre szükségem.
-
Drótszamár
őstag
válasz
DarknessHope #983 üzenetére
Ezt nézted már?
-
retesz147
addikt
válasz
DarknessHope #869 üzenetére
Ma megérkezet az én Git2 Pro-m is Banggood EU raktárból pontokkal 115 USD-ért. Az első körben kínából rendeltem 97 USD-ért. Sajnos BG elrontotta a címem és a magyar királyi posta visszaküldte kínába.
Aztán EU raktárból rendeltem meg.Rendeltem hozzá pár kiegészítőt, de még nem nagyon teszteltem őket.
"Pára lapok"
Kijelzővédő fólia
Sandisk 64GB
Autós tartó
Táska
Keret
Boxer "foganytú"
Védőkupakok---ne az nem passzol, ilyet NE rendeljen senki.
Szerencsére kaptam hozzá eredeti fehér kupakot.
2pót akksi+töltő+tartó
SD tartó
TripodSajnos még nem nagyon teszteltem a kiegészítőket, de ha valakit valami érdekel, kérdezzen nyugodtan.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
DarknessHope #865 üzenetére
Üzemidőben bő egy órát bír átlagban, ha minden rendben van a kamerával!
-
Drótszamár
őstag
válasz
DarknessHope #865 üzenetére
A raw-ot dng-re kell konvertálni: [link]
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
DarknessHope #863 üzenetére
A gyári GitUp App-hoz próbálsz csatlakozni? A mobilon látod a kamera Wi-Fi jelét és a jelszó is jól van beállítva?
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
DarknessHope #807 üzenetére
A lencse cseréhez: Nem előtét lencsék, így a csere megoldható, de nem olyan egyszerű, hogy letekerem, feltekerem .... szóval ha úgy szeretnéd használni, hogy állandóan cserélgeted, akkor szerintem felejtős!
retesz147 A lényeg, hogy tisztázva lett, így nincs téves infó
-
retesz147
addikt
válasz
DarknessHope #809 üzenetére
igen, figyelj a verziókra....ugye létezik Panasonic senzoros, abból a 90-os Youtube videók alapján szépen, de a 170-fokosnál voltak hullámzós videók, azóta nem követem figyelemmel, de láttam, hogy került fel pár új videó....
Az enyémen még nem állítok semmit, mert még csomagban van, épp tegnap érkezett be az országba....még pár napig biztos nem kapom meg, de remélem VÁMon átcsúszik.....
Engem a gyroja győzött meg, de felbontásban részletességben mintha az SJ5000x Elite jobb lenne, de ott a gyro gyengébb....
-
retesz147
addikt
válasz
DarknessHope #807 üzenetére
huh....eléggé megvariáltad.....sajnos ezekben a fokokban nem tudok segíteni....
Igen létezik 90-es....az a Git2P....Panasonic szenzorral.....
Sőt már létezik Git2P Pro....Panasonic szenzorral 170-es látószöggel.A cserélgethetőségről nincs infóm, de azt tudom, hogy a 90fokoshoz (Git2P pana szenzorral) nem létezik vízálló tok a lencse mérete miatt.Erre figyelj....
A Git2P Pro (Pana+170 fok) néztem YT videókat és nem volt meggyőző, hullámzott a képe, de csak 2-3 vidi volt fent, mostmár több van, érdemes YT videókat nézegetni melyik mit tud....
A lencse cserélgetésbe majd a nagyok segítenek, nekem még meg sem érkezett a kamera
, de maradtam a bevált Git2-nél Sony senzorral, pedig akkor még a Git2P Prot 80 USD-ért meg tudtam volna rendelni, nagyon baráti áron, de nem mertem kockáztatni 15 dodóért.
Ha jól emlékszem a kupon május 31-ig él. -
retesz147
addikt
válasz
DarknessHope #804 üzenetére
Jelenleg www.banggood.com-on a legolcsóbb a 20%-os kuponnal, ami BGGitUp. ~98 USD.
Nekem épp tegnap érkezett be az országba, most nagyon drukkolok, hogy a Vámosaink ne fogják meg.
Ugye banggoodról a garancia kérdés lesz, hogyha későbbiekben esetleg gond lenne vele, hogy fogják kezelni. Egyébként ők még a normális webshopok közé tartoznak, de akkor is maccera a gari intézése (visszaküldés, levelezgetés), viszont az ár az ugye jobb. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
DarknessHope #804 üzenetére
Van olyan csomag aminek része az "óra", már amennyiben a csuklóra köthető távirányítóra gondolsz .... de az óraként nem funkcionál
.
Banggoodon sajnos jó ideje nincs EU raktáron, Kínából meg necces a vám miatt ugye! De ha fontos a gari, akkor van hivatalos magyar forgalmazó is, csak nyilván más áron, mint a kínai webshopoknál
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest