- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
DreadZozzy #964 üzenetére
A Panasonic szenzorral szerelt változatra az van ráírva, hogy Git2P
-
bb0t
őstag
válasz
Kamikazeman #958 üzenetére
Nem, dehogy. 10 perces fájlokat csinál, aztán ha betelik a kártya, kezdi törölni őket egyenként, az elejétől.
-
bb0t
őstag
válasz
Kamikazeman #956 üzenetére
Ezt nem értem. A loop recordnak pont az a lényege, hogy törli a régi feltételeket, ha betelik a kártya.
-
bb0t
őstag
gitup.com-on megjelent a Git3. Jobban mondva G3, mert arra változtatták a nevét. A GoPro szenzorát kapta meg, és ha egy kicsit kivárnak hozzájuthattak volna a 4K képes ambarella chipsetekhez. Szerintetek jó irány ez a duál kamer, meg GPS kombó? Nem inkább a 4K-t kellett volna megütni? Régóta várunk már a hármasra, és nem tudom, hogy elég nagy előrelépés-e ez így...
-
bb0t
őstag
válasz
retesz147 #921 üzenetére
Ismerem a típust, szét fognak esni a gömbcsuklók, de ne legyen igazam.
Igen lehet Kínából jót szeretni, csak ha jól értettem neked arra nincs időd, hogy onnan vedd. A magyar boltokban kapható olcsó dolgok azok alsó kategóriásak. Pl. ez a linkelt cucc egy ezresért, szerinted mennyibe került beszerzési áron? 1 dollár valószínűleg. Annyiért meg ott se a jót kapod. De még egyszer mondom ne legyen igazam, remélem beválik.
-
bb0t
őstag
válasz
Peugeot308 #900 üzenetére
Lassítottnál a frémrátából kell kiindulni 1080p-ben 60 fps az 2x-es lassítás, ha 4x -t választaz akkor már csak 720 8x vga...
-
bb0t
őstag
válasz
Peugeot308 #889 üzenetére
Igen, tényleg az.
-
bb0t
őstag
válasz
Peugeot308 #885 üzenetére
Kinek melyik tetszik jobban, nekem a pana színei kicsit lilásak. Meg még nincs annyira összehangolva a szoftverrel a szenzor , a sony már ugye 1.6-nál jár. Nem tudok raktárt.
-
bb0t
őstag
válasz
Peugeot308 #882 üzenetére
Víz alá nem tudsz menni a 90 fokossal, mert az objektív hosszabb mint a 170 fokosnál, ezért nem fér bele a vízálló tokba. Emellett a gyro stabilizátor sem volt annyira jól összehangolva a 90-essel, nem tudom ez most hol tart.
-
-
bb0t
őstag
válasz
Drótszamár #847 üzenetére
Hát ha még kártyaolvasót is beiktat akkor végképp nem kell csodálkozni.
-
bb0t
őstag
Lehet használni páraelszívó lapokat!
-
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
válasz
Tommmysun #745 üzenetére
Mi lenne ha a béta firmwaret lecserélnéd? Link a firmware-hez.
retesz147: bocsi
(gitup hivatalos oldaláról)
-
bb0t
őstag
Hát nézd, ez egy GitUp topik. Én először SJ5000X Elite-et vettem aztán eladtam és vettem egy Git2-t mivel értékelhetetlen volt a hangja. Ezt azóta nyilván már kijavították de nem tudom hol tart most az elite. A gyro, a külső mikrofon lehetőség, a kiterjedt autós funkciók a Git mellett szólnak, de ezt neked kell tudni. Összességében a Git egy minőségibb konstrukció. A méret, a súly, az anyaghasználat is jobb az SJ-nél, ha riválist akarsz nem biztos, hogy az elite-tel kell hasonlítanod.
A rendelés problémája úgy néz ki megoldódott, mert úgy látom nincs készleten Git2 a shopban. -
bb0t
őstag
Szerintem a mikrofon miatt van.
-
bb0t
őstag
válasz
tupacamaru #714 üzenetére
Nekem tetszik a Panasonic szenzor, de volt aki panaszkodott a fénymérésre meg a fehéregyensúlyra.
-
bb0t
őstag
Ismerősömnek nem tölti a kamera az akksit. Itt is mintha olvastam volna ilyet. Ez most ennyi gyakori?
-
bb0t
őstag
Van egy kis infóm.
Jön ki a Git2P (panasonic szenzor) 170 fokos látószöggel is.
-
bb0t
őstag
válasz
TomiJordi #655 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy felmásolom az üres kártyára a fájlt, aztán lehúzom a gépről a kamerát, majd megnyomom a bekapcsológombot. Akkor elkezd a led villogni,
füstöl és sípol, majd ha kész jön egy kis hangjelzés és kikapcsolódik a kamera. Bekapcsolod, ellenőrzöd a verziószámot és örülsz.AcCEsS: Jaja bár egy fagyást javítottak.
-
bb0t
őstag
Végül megtaláltam a dashcamtalkon, changelog nincs a fájlban de ennyit írnak róla:
Innen tudjátok letölteni.
Az mondjuk egyértelmű, hogy javítás csak azt nem tudom miért tették közzé.
-
bb0t
őstag
Tudtok valami az 1.6.1-es firmwareről? Oldalon nincs fent, de újabb kamerákon már az van, azt olvastam.
-
-
bb0t
őstag
Amiket bekapcsolhatsz az az autós mód, a loop recording, mozgásérzékelő, g-szenzor. Plusz a kijelző elfordítása.
Laci.M: Gyrot olyankor kapcsold ki illetve a 60fps-t is, mert az levesz a minőségből. Expon is állíthatsz, hátha úgy jobb lesz. Érdekes erre más is panaszkodott már, pedig régebben egész sokat lehetett látni.
-
bb0t
őstag
válasz
rajnaigaben #628 üzenetére
Mindenképpen Class10 UHS-I kártyát javasolnék, márkában Sandisk, esetleg Samsung. Ezek megbízhatóbbak. Méretben szerintem ideális a 32, 64 gigát nem jó összevárni, plusz ha sérül a kártya akkor több adat sérül, és azt mondják instabilabbak a nagyobb kártyák.
-
bb0t
őstag
válasz
TomiJordi #599 üzenetére
Itt a leírás! Melyik firmware van rajta?
-
bb0t
őstag
Érdekes, nem látok logikus érvet arra nézve miért hagynák ki a kupakot...
-
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
-
-
bb0t
őstag
Kínához vagytok szokva, itthon nem divat az ingyen posta, csak a nagyok engedhetik meg maguknak mint emag, edigital, mediamarkt stb. A minap rendeltem egy csomagot kisméretű bubis borítékban hozták, nincs 200gramm az egész és 2000ft volt MPL szállítás. Elég nehéz átlagolni, hogy mennyinek kellene lennie...
-
bb0t
őstag
Hát ugye most három dolog van. Telóval csatlakozol a kamerára, és látod az élőképét. Aztán van az amikor a kamera kap egy ip címet, amit elérhetsz ha a routerre van csatlakozva, ehhez csak be kell írni a böngészőbe az ip címet és látod a kamera fájljait. A harmadik meg mikor ip kameraként használod, ahhoz mindenképp 8 karakter kell, hogy legyen a jelszó. Az IP kamerás módhoz meg ott a TinyCam alkalmazás.
-
bb0t
őstag
Hát igazából teljesen más a két dolog funkciója. A final cam inkább az élőkép miatt jó, a távvezérlő meg akkor hasznos, ha nem férsz a kamerához, vagy gyakran kell ki-be kapcsolni. Én ritkán használom, pl. mikor az autó motorháztetőjére van felszerelve a kamera, én meg ugye bent ülök...
A Git3-ról azért van némi hivatalos infó, szoktak infokat megosztani egy-két fórumon a gitesek, szerintem jövő év elejére tervezik.
-
-
bb0t
őstag
válasz
szaber76 #431 üzenetére
Az, hogy ennyire behalt gondolom az uszodában uralkodó extrém pára miatt volt. Ilyenkor szét kell szedni, hagyni nagyon kiszáradni esetleg belerakni egy tál rizsbe. A nagyon kiszáradás alatt azt értem akár 2 napig száradjon.
Meg ugye alap, hogy nagy a hőmérsékletet ki kell egyenlíteni mielőtt használjuk, vízálló tokban páramentesítő lapokat is érdemes tenni ilyenkor hideg időben, mert a kamera meleg kint hideg van és egyből le fog csapódni.
-
bb0t
őstag
Szerintem kivételesen ez most nem ideillő lózung.
Érdekes az elején én is törtem, most meg hónapok óta semmit, pedig elég sok kiegészítő megfordul a kezemben.
Na persze nem azt mondom, hogy nem akad közte selejt, meg, hogy pl a gopro tuti minőségirányítási rendszer alatt fut ezek a kínai cuccok meg nem. De aki így nyűgösködik, annak váltani kell.
-
bb0t
őstag
válasz
Kamikazeman #410 üzenetére
Kontrasztot állítsd!
-
bb0t
őstag
válasz
Kamikazeman #405 üzenetére
Európai raktárból rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest