- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koko1986
csendes tag
válasz
Tommmysun #818 üzenetére
Jó a meglátásod! Csak motorozás miatt vettem és autó hiányában elég kevés az esély hogy valaha használva lesz fordított állásban! Mostanában 14 napból 13-at dolgozok és örülök ha motorra ülök és még akkor sem kamerázok mert itthon szinte semmi extra. Próbálgatom nagyon ritkán hogyha nyáron megyek motogp-re a sógorokhoz minden patent legyen de sajna nem tudok vele annyit foglalkozni amennyit szeretnék! Ha egyszer kipróbálom fordítva milyen akkor természetesen jelzem neked mire jutottam!
-
Koko1986
csendes tag
válasz
Tommmysun #816 üzenetére
Csak azért írtam hogy nincs gondom vele mert visszaolvastam a fórumon amióta nem voltam fent és láttam hogy problémád van a gyroval és csak megjegyeztem hogy én még nem tapasztaltam(szerencsére) és azt hittem a P-s verzió ami gáz szóval bocsi már nem fogott az agyam este!
Sajnálom a problémád remélem valahogy meg lehet oldani!
-
DarknessHope
senior tag
válasz
Tommmysun #813 üzenetére
köszi.... nos ez nem feltétlen gond.. bár nyilván az lett volna a kényelmes ha a csere menet közben megoldható.. a nagyobb gond az hogy ezek szeirnt ha a 90-essel használom másik vízálló tok kell? tehát esélyem sincs egy tokkal megúszni? mert így azért a kettő együtt már választás elé tesz. tehát eldöntöm inkább hogy mivel használom. a látószögállításra még most sem találtam infót. nem írja hogy csinálja eddig semmi. bár nemrég írtam a magyar képviseletnek. igy ha lesz válasz megoszthatom veletek.
köszönöm a segítségeket -
-
Örni
senior tag
válasz
Tommmysun #773 üzenetére
Na, most kipróbáltam otthon fejjel lefelé és képmegfordítás bekapcsolva és nekem is remeg, vízszintesen remegteti a képet. Szerintem ez inkább szoftveres dolog lesz, mivel ha a kép nincs megfordítva menüből, akkor nem remeg.
Tegnap rendeltem Franciaországból xcsource 1100mah-ás akkukat, kíváncsi leszek mennyit fognak bírni...
-
válasz
Tommmysun #770 üzenetére
Hát igen, ez egy örök kérdés: vegyem meg a nagyobb szettet, fajlagosan olcsóbb, de esetleg felesleges extrákkal, vagy válasszak egyenként drágább, de igény szerint összeválogatott kiegészítőket.
Esete válogatja.
A Git2 szettje szerintem elég racionális, amit kiegészítettem egy 15 dolláros pakkal, amiben aztán tényleg minden benne van, ami csak kellhet -- plusz vettem egy három korongos cuppanós tartót. Így kb. 6000 forintból kb. minden, számomra lehetségesen szükséges kiegészítőm megvan.
Az Általad linkelt keret tényleg igényes!
MaCS
-
bb0t
őstag
-
bb0t
őstag
válasz
Tommmysun #745 üzenetére
Mi lenne ha a béta firmwaret lecserélnéd? Link a firmware-hez.
retesz147: bocsi
(gitup hivatalos oldaláról)
-
zgospel
őstag
válasz
Tommmysun #745 üzenetére
Szerintem nem esélytelen a garancia, ha még garis akkor mindenképpen reklamáld meg, mert ez egyértelműen a készülék hibája.
Az már más kérdés, hogy mibe lehetne belekötni, esetleg leejtetted és azért ment tönkre, stb. Lehet hogy nem lesz könnyű menet, de én a helyedben biztosan reklamálnék, pláne hogyha nem volt leejtve se csak simán tönkrement. -
zgospel
őstag
válasz
Tommmysun #705 üzenetére
Én nekem nem volt gondom az 1080p 60 fps-sel, kivéve ha fényszegény környezetbe kerültem, akkor elkezdett akadozni mint állat, de azt hiszem az 1.5-ös firmware már javította ezt a hibát. Elvileg, ugyanis én azóta nem is próbálkoztam a 60fps-sel, mert helyette a 2K felvételt használtam ott meg csak 30 van.
-
zgospel
őstag
-
zgospel
őstag
válasz
Tommmysun #696 üzenetére
A Gopro 3, 3+ és 4 kameráknak minden külső paramétere ugyanaz, és ha minden igaz akkor a Git2 is egyezik ezekkel, bár próbálni nem volt szerencsém.
Érdekes amit mondasz mert nálam teljesen szembetűnő és egyérelmű a gépen tárolt felvételeim és a youtubera felrakottak között. Engem ami zavar egyébként leginkább, pláne szembetűnő amióta vettem egy gopro 5-öt, az a folyton eltévesztett white-balance és emiatt (vagy ez erősít rá mégjobban) a színek mesterkéltsége.
Nem volt rajta vám nekem, simán átcsusszant.
-
zgospel
őstag
válasz
Tommmysun #692 üzenetére
Az itthoni 60-at semmiképp nem adtam volna meg érte én sem, az enyém 37-ért jött két akksival meg szelfibottal (must have
).
A teszt videók nézésével az a baj, hogy a youtubera vagy akármelyik megosztóra tökmindegy mit raksz fel milyen minőségben, le fogja tömöríteni, szóval nem feltétlen ad valós képet. A side-by-side összehasonlítások egy fokkal jobbak szoktak lenni ilyen szempontból.Azt hogy hogyan működik a WDR azt nem tudom, de azt gondolnám, hogy az nem egy utólagos húzás, hanem inkább csúcsfényárnyalat elsőbbség vagy legalábbis valami olyasmi lehet. De ezt csak én feltételezem, könnyen lehet hogy hülyeséget mondtam.
-
zgospel
őstag
válasz
Tommmysun #687 üzenetére
A képminőségtől nem is fogsz hanyatt esni, ebben ennyi van. Még így is bőven jobb mint akármelyik sjcam vagy egyéb kínai kamera, de megkockáztatom hogy a hero 3+ silver szintjét hozza.
Ha valamennyire értesz az utómunkához (Premiere Pro CC-ben hála a Lumetri Colornak már kifejezetten egyszerűen megoldható, pár kattintásból) akkor még lehet belőle kifacsarni némi extra minőséget. Ahhoz azonban érdemes úgy rögzíteni, hogy a kamerán belül a kontraszt, az élesség és a szaturáció is a legalacsonyabb beállításon legyen, a WDR pedig bekapcsolva, és természetesen a lehető legmagasabb bitrate.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest